![]() |
The Witcher 4
https://static.cdprojektred.com/cms....eb3b33c7c3.png
Nisam našao temu. Ako postoji, neka mod obriše. Ukratko, potvrdilo novi Witcher. Miču se s RedEnginea na Unreal Engine 5. I drugačiji je medaljon tako da je vjerojatno u pitanju novi protagonist. https://thewitcher.com/en/news/42167/a-new-saga-begins Citiraj:
|
Suze radosnice lijem. Fejsbuci me upravo obavijestili, reko da podijelim s ekipom na PCE.
|
Eh .. 3-4 godine dok izađe,
i onda još par mjeseci da pokrpaju u igrivo stanje jer će ju izbaciti nedovršenu :) |
CDPR potvrdio da neće bit Epic exclusive.
Citiraj:
|
Nisu ništa oni potvrdili da neće biti samo na Epicu na PC-u.
Namjerno su napisali da ne bude ekskluziva samo za jedan store. Mogu napravit da bude za Epic i GOG, ali na Steamu ništa. Ili da bude na Epicu i PS store-u. |
usrali su motku sa cyberbug2077 tako da ne ocekujem nista posebno a ni igrivo po izlasku
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Pošto su pogodili sa cyberpunkom 2077, zapravo sam očekivao nešto drugačije, nešto novo i ludo (alpha protocol npr ili neki drugi RPG u modern day settingu) a dobio opet witchere - pravo sam razočaran jer mislim da je 5-6 igara u tom svijetu dosta.
Da se razumijemo, volim witchera ali što je previše previše je... nova trilogija pa opet witcheri. Aj da su najavili remake jedinice - riječ ne bi reko, dapače. Najbolja igra u serijalu. |
Nadam se da će biti prequel igre. Prelazak na Unreal Engine 5 bi trebao to dosta ubrzati jer se developeri više ne moraju baviti razvojem samog enginea nego prijeći da novi, već razvijeni. Zato i mislim da neće biti nešto previše bugova kao što ih je imao CP2077, bila je situacija novi engine, nova igra i sve se tu poklopilo, previše posla za premalu firmu, barem za takve poduhvate.
Dok to izađe sazriti će i UE5, i igra pa očekujem da situacija neće biti katastrofa kao što je bila sa CP2077 |
Odlicne vijesti, mislio sam da je prank kad sam vidio objavu :)
Negdje sam procitao da nitko od 3 glavna direktora koja su radili na starom W3 nece radit na novom, znaci nova ekipa i novi engine i nova priča bez Geralta. |
Super ali ne vjerujem im nista nakon cyberpunka 2077.Nadam se da sam u krivu i da ce bit uspjesan ko trojka.
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Jei "obozavam" te danasnje najave igri 5+ godina unaprijed.
|
Mislim da je ovo bilo više zato da se oglasi da ide suradnja s Epicom i prelazak na Unreal engine nego da sad objave da je u produkciji nova Witcher igra, Epic voli marketing
|
Valjda se nece ponoviti skandal kao sa Cyberbug 2077, jer igla se radi samo za nove konzole i Pc.
|
The Witcher 4
Upravo izašao trailer na Game Awardsima.
Meni je trailer pre jeben. Malo sam ostao u šoku kad je krenuo jer nisam očekivao da će ga još prikazat. Sad čekat još koju godinu da izađe :) |
Stvarno dobro izgleda. Ovo neću propustiti. Ali najbolje od svega je što nisam dobio želju po osmi put da idem probat Witcher 3. :lol2:
|
Dok izađe imaš vremena za odigrati i više nego jednom, barem da nekih jubilarnih 10 bude, okruglo je okruglo :D
Btw trailer je odličan, vjerujem da bude dobra igra kao i prethodna 3 :) |
Citiraj:
Ali evo, Witcher 4 me neće zaobići. :lol2: |
Meni je combat postao zabavniji kad sam stavio modove za češću sječu glava i ekstremiteta popraćenu sa slo-mo efektom. I extra blood. Bude veseli kaos :D
|
Citiraj:
Topla preporuka da ju odigraš, odlična je igra stvarno, ja sam ju 2 puta prešao i da je kraća sigurno bih još jednom odigrao, ali ima se za igrati dosta, pa bi mi trebalo nekoliko mjeseci da ju završim s obzirom koliko gejmam u zadnje vrijeme. |
ajmeeeee!!! :goood:
otvorio fejs i vidim W4 trejler reko joj ne... opet neko fejk montirano sranje kad ono... :stoopid: nemrem vjerovat, predobar trailer, naježio se :D |
Citiraj:
Uvijek postoji pool ljudi koji nešto radi/voli, nekad je to 3%, nekad 30%, nekad 90% ljudi. Witcher je osobno, najbolja SP igra svih vremena (govorim o trojci naravno), ali to ne znači da će tebi ili nekom trećem to biti to isto. Ali svakako bi preporučio da se trojka odigra. |
Ja bih argumentirao da je Witcher 2 najbolji od svih :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
To ce izac na ps6, i to pred kraj njegovog vijeka. Nadam se da su se ljudi opametili i nece napraviti preorder
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Nismo. :D
|
Citiraj:
+1 cim bude moguc preorder uzimam witcher i cp najbolje igre |
Citiraj:
Citiraj:
WORD! |
Već čitam komentare kako su woke sjebali Ciri da izgleda ružnije :)
Nisam to primjetio, osim što je ovdje bar 10g starija nego u trojci |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:49. |