|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Mene je 1. dan oduševilo, nadam se da će tako i ostati ![]() ![]() ![]() Ne znam da li igra ima tilt kamere ili ju je moguće samo rotirati i zumirati jer bi mi u nekim situacijama dobro došao manji pomak pod kutem da bolje sagledam situaciju. Ako nema, nadam se da će s nekim patchem implementirati i ovaj pomak, jer je šteta uz tako lijepu grafiku ne staviti tu opciju, pogotovo jer se radi o strateškoj vrsti igre i dobro sagledavanje situacije je jako važno. Par puta sam umro od smijeha na neke sitnice koje su uzeli iz Hitman serijala. Zapravo mi se čini da je ova igra Hitman u malom jer su implementirali velike levele sa NPC-ovima koji žive svoj život, a igraču su dali na izbor da riješi misiju na nekoliko načina...bacanjem zvonika sa crkve na metu koju moraš likvidirati, trovanjem bačve s viskijem, rušenje fasade na drugu metu, zatim super misija s vlakom gdje treba dinamitom razvaliti ulaz u tunel, a usput ga imaš dovoljno za pobacati i na ekipu oko sebe ![]() Showdown mod je isto vrlo jednostavan i praktičan za kombinirati više koraka. Odlično su to izveli. Jedva čekam da nastavim. Još da mi Commandos serijal vrate u ovom obliku i ovom engine-u bio bih presretan.
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ima, tutorial ti na početku kaže. ALT ti je rotacija, ako se dobro sjećam. Možda nisam 100% da je baš ALT, ali moguće je rotirati, ja sam cijelo vrijeme koristio i rotirao, lakše je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam siguran da li smo se dobro razumjeli - za rotaciju sam shvatio da postoji, ali mene zanima da li postoji tilt kamere da se pomakne pod nagibom odnosno kutom. Npr. zamisli da želiš pogledati glavu svog lika točno odozgora kao satelit i da ujedno možeš spustiti kameru i gledati ga sprijeda. Nisam uspio pronaći takvu opciju pod kontrolama.
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nema toga, tj. ja nisam tako nešto našao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Da, tako sam i ja zaključio. Šteta, nadam se da će ubaciti s nekim patchem, ali do tada ću vjerojatno i prijeći ovu igru koliko me navukla. Nevjerojatno mi je koliko mi dodatne tipke na G502 olakšavaju šetnju po tipkovnici nakon što sam na miša mapirao neke radnje. Mislim da bi mi i commandos serijal bio najmanje 20% lakši da sam imao ovaj miš prije 20 godina umjesto miša s 2 tipke bez ičega drugog na sebi ![]()
![]() |
#36 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Nema tilta kamere, ali iskreno, nije ni da je nužno uz mogućnost zumiranja i okretanja. Igra je fenomenalna. Prešao sve, i misije i izazove, i sad čekam DLC materijal ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|