![]() |
Desperados III
|
Auuuu...
Obožavao sam Desperados 1 i 2... Ovo bi moglo dobro biti :) |
brutalica, to radi isti tim što radi onaj Shadow Tactics: Blades of the Shogun?
komboi su super, bit će to legndarno |
|
Ovo se jedva čeka još kad igru radi iskusan tim koji se dokazao sa Shadow Tacticsom.
|
|
|
Ovo pauziranje igre i odabiranje napad sa svim likovima istovremeno drastično mijenja real time srž takvih igara na
|
Ispod svih razina očekivanog. Od gameplay-a do grafike.
Da je 2010. bi razumio, ali ovako... Kao velik fan Desperadosa, nisam ovo očekivao. |
Eno ga demo na GOG-u,
upravo skidam. |
Da demo! Rijetkost da pročitaš tu riječ! Prije je demo bio pojam...demo ovaj , demo onaj po cd-ima iz različitih časopisa. A sad nam serviraju early access games kao nešto "normalno" i onda moraš čekat ohoho do finalnog proizvoda koji često bude na malo boljoj razini od EAG. :-) Uglavnom skida se. Hvala
|
Citiraj:
čisto da mi ostane više sadržaja za samu igru. Može se svašta postaviti po pitanju težine (pa i ugasiti pauziranje), tako da tu neće biti problema. Lijepo se vrti, atmosferična pozadinska glazba (očekivano, ipak je to western). Grafika je sasvim odgovarajuća za ovakav tip igre, u rangu Shadow Tactics, pa tu nemam zamjerki. |
Ja još uvijek nekad odigram do kraja Despreados I, pored Red Dead 2 mislim da je to najbolja western igra.... dali da uopće ovo skidam i pokušam i3 6060U 2GHz, 12Gb ddr4, Radeon R5 M330 2Gb.
Igram se na ps4 pro + 4k tv ali ako je igra dobra kao i desperados 1 dalo bi se tu i razmisliti o novom laptopu za ovu igru...ali ako je promašaj kao Desperados II pls recite da nebacam i ovako malo vremena što već imam :P |
Pa imaš demo, isprobaj sam i vidi.
|
Izaći će Desperados i na PS 4 pa ne moraš kupovat komp zbog jedne igre, iako je svakako meni bolje igrati takve igre na mišu i tipkovnici nego gamepadu.
|
Citiraj:
|
https://www.pcgamer.com/desperados-3-review/
Jedna od recenzija. Uglavnom jako dobre ocjene. Laganini proć ovo do prezentacije novih komandosa(koji su u razvoju) |
|
Otključano!
Pred koji dan sam skinuo yarr verziju da još malo isprobam (stigao do 2. poglavlja, mislim 7. misija), i odlučio kupiti jer me oduševila, tako da sad opet prelazim prve misije. Uglavnom: grafika, zvuk, glazba - izvrsno! Mape velike i dobro osmišljene, svašta se dešava i jako je puno truda uloženo u svakakve detalje. Misije su složene tako da se situacije mogu rješavati na razne načine, s jednim likom ili kombinacijama, no u dosta slučajeva je neizbježno koristiti specijalnosti više likova. Preporučam odmah staviti na Desperado težinu - nije pretjerano teško (čak bih rekao da je i lagano, u odnosu na npr. neke misije iz Commandosa), no izazov je ipak tu i užitak ih je polako tamaniti. Vrijedi novaca, sjajna igra - srdačne preporuke ljubiteljima žanra :) |
Ušao u Chapter I, prvih 15 minuta odmah probudilo onog klinca u meni koji je odrastao na Desperados 1 i 2 i Commandos igrama.
Za sada, odlično! Nastavljam sutra. |
ja ću uzet ako bude na steam sale sad 25.06 ali sumnjam jer je nova igra, možda daju 10% off a to ne dam :)
|
Imaš na CDKeys za ~28 EUR.
|
Igra li iko?
Ja se danas nisam moga odvojit od igre, meni vrhunska. Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk |
pogledo gameplay na hcl,hmhm nekako me puno više privlači ww2 comandosi.
|
Zaglavio na misiji gdje moram dinamitom most rušiti
|
Dosta je dugačka, koji dio?
|
Sinoć odigra prve dvi misije. Fora igrica, u ovoj suši kad igram Age of empires 2 DE dobro dođe :D
|
Bome igra je stvarno pobrala odlične recenzije.
Iznimno zahtjevno gunđalo "Worth a buy" također https://www.youtube.com/watch?v=JTKU7j70PC4 |
Navukao se opet i ne odustajem. Ima na epic storu kupit za 15 dolara ako niste potrosili kupon iz sale -a tj moj je acc na georgiju aktiviran jer je jeftino
|
Mene pustilo tako brzo kako me primilo. Za 1 dan. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:19. |