|
![]() |
#31 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ajd sredite to katastrofalno je nekad sporo užas
![]() |
#32 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nesto slicno ovome je vec bilo na forumu. samo sto to nije bila sporost forma vec nes drugo (ne sjecam se sta). Uglavnom nacekali smo se da nadlezni tu nesto urade...tj...valjda da procitaju barem topic ...a onda im je trebalo jedno 2 tjeda da dodje iz noga u glavi i jos nekih 4 da iz glave ode u ruke da nesh naprave. Pravdaju se svi da nemaju vremena, obaveze, ovo, ono... ali to nije nikakva jebena isprika...dodajte jos ljudi u vas hebeni team koji ce odgovarat na neka pitanja koja jebeni korisnici postavljaju! Dosta puta ste vec pokazali da vas boli neka stvar za ljude na forumu... Generalno gledajuci, forum a i sami clanci su (bar po meni) pali u kvaliteti. Forum je izgleda mjesto gdje je fora/in/cool otvarat postove tipa "kupijo bi nvidija sedamtisucaosmstogeteisk sa pejsto dvanajst mega memorije"...."znate nvidija je bolja..."...i na kraju kupe 9200SE jer nemaju para za nesh bolje. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Maloprije mi je PCE bio tako spor da mi se replay učitavao neopisivo dugo, ono, kliknem, čekam, čekam, čekam, odem na wc, idem žderat nešto, upalim tv, vratim se nazad i ovaj ga tek sad otvara.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ovakvo učitavanje stranica ne traje već par dana nego ima već cirka cjeli mjesec da šteka... zadnjih par dana nešto više šteka pa su se sad svi digli na noge ![]() Vrlo je bahato da se nitko neće i još nije makar očitao - zašto,kako i dokle će trajati ovaj problem ?? Ako face koje vode ovaj forum i sve poslove oko njega smatraju to kao OBAVEZU neka se maknu i to prepuste ljudima koji će to radit iz svog osobnog Zadovoljstva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
omfg kako se ovo govno od foruma vuce nije za vjerovati.... a kao maknuli smo slike iz siga i smanjili avatare da bude brzi forum..... nice trick...
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Vrijeme potrebno da mi se otvori PCE stranica jednako je vremenu potrbno da se otvori Glazbeni Forum i 7 podforuma na njmu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Vrijeme pokazuje ono što sam predpostavljao. PCeX se raspada.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
kod mene je .. kaj se brzine tiche .. sve ok ..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A što reći na ovo sve? Svjesni smo toga, ali u ovom trenutku baš i ne možemo ništa poduzeti. Na nekim se stvarima radi, neke moraju čekati kompletan upgrade i prelazak na novije tehnologije. Što mislite da je i nama ugodno čekati da se nešto učita? A i moram dodati da nije_uvijek stvar u forumu. Zeza sve redom, od HT i povećanja brzina ADSL-a, modemskih ulaza itd. i kad se to još spoji s problemima u bazi evo što se dešava. Strpljenja, strpljenja.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|