![]() |
PCekspert spor
Jel se vama događa da često otvara pcekspert forum jaaako sporo gore nego sa 56k a imam adsl. Očito imate spor server ili je neki drugi razlog...?
|
Mene to gotovo stalno iritira. Dajte to više sredite, te Iskonove servere:fuming:
|
jep, nešto im ne valja.
|
ja sam mislio da se samo meni događa
|
To traje već nakoliko dana.
Već sam bil lud......da sam neku ''štetočinu'' pobral. |
Ma nije samo nekoliko dana meni to već davno samo ne konstantno možda par puta na dan
|
Meni zdrži cca. 1h prije nek s zblokira na cca. 2min i to tak već nekoliko dana.
|
Da u nekim peak vremenima zna biti dosta sporo, mada daleko da je bilo gdje blizu forum.hr. Znam iz dosade malo pogledati sta se tamo pise al ono je katastrofalno sporo...
|
meni ponekad uopče neće učitati stranicu, moram par puta refreshat
|
Citiraj:
|
ja sam mislio da je to meni zbog modema obicnog
|
Vratit ćete se vi na modeme kako ja vidim! :D Meni je uvijek sve ok, idem sa ISDN-a.
|
Meni ovak opće štekanje traje cca 1-2mj ako se još tor sjeća kad sam ga preko icqa pitao što se to događa sa PCEkspert forumom:)
|
Ma Forum je ubitacno spor. Stranica je isto spora, al forum je doooosta sporiji. :(
|
ako je zbog servera onda mijenjajte host,,
www.hrhosting.net/forum, ima zakon paketa trenutno najjeftiniji u HR, serveri su strasno brzi,,,,,, i meni to sve i site i forum idu sporo otkako znam za pcex i na 56k i DSL |
Meni je jako sporo, ali ja imam modem tak da mi niš ne znači par sekundi.
|
fix that!
:fuming: |
meni na modemu otvara normalno a na faksu za pooooooooooooollllllllllllluuuuuuuuuuuudddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttt koliko je sporo....
|
Citiraj:
|
Pa i sad je nešto to sporo:mad:
|
Se planira više šta napraviti?:rolleyes:
|
Inače dosada mi je manje-više bilo ok, ali danas sam bezuspješno pokušao otvoriti stranicu, dosta sam čekao i odustao
|
patience pays well:D (fora iz osnovne-pacijenti dobro plačaju)
|
Citiraj:
mislim da bi pravilno bilo strpljenje placa dobro... doslovce prijevod... iliti na hrvashki... strpljen spasen |
Patient (pejšnt) - pacijent
|
Citiraj:
|
Sad se iskazalo da je moj modem bolji od vaših adsl veza.:D
|
Citiraj:
btw fakat je nekak usporeno otvaranje stranica na forumu, wtf:fuming: |
Sretan rođendan se sporo loada na mom cablu. Za druge nisam primjetio.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:13. |