Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.11.2005., 15:42   #31
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by Broken Arrow
Sa orginalnom ,nemoguće...
Kaj ga puniš tri puta dnevno...
Jap, ori-điđi
Ako više razgovaram, jedamput dnevno punim (navečer), ako ne do dva dana.

Ugodno sam iznenađen tim mobom.
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2005., 16:07   #32
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Dawar dk
nego ces moc nadograđivat kuću s njime ak ti fali cigla
Gle gle gle ,da sam takve mobove uzimao mogao sam još jedan kat na kući imati

Nego što se tiće mp3-ca mp3 player već imam tako da mi mob nebu služil kao mp3 player
Oglas

Oglas
Staro 10.11.2005., 16:26   #33
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Ak hoces mp3 kupi engage imam ga ja i sve super više ne kupujem nikaj kaj nema symbian. Nije više skup za ono kaj nudi jedino je malo velik no neces ga kad ti crkne morat drzat u ladici na tavanu nego ces moc nadograđivat kuću s njime ak ti fali cigla i btw baterija u ngageu je sranje ja imam 2 i moram ih punit svaki 2 ili 3 dan a ako igram ili slusam mp3 svaki dan. Ali cu si kupit bateriju iz ngage qd jer je puno jaca.
To je riječ
Mmmmm, nebi dao svog N-Gagea za neznam ni ja koje pare, 256 Mb-a kartica, i na nju stavio sigurnosne kopije igara: Tony Hawks pro Skater, Elder scrols travels: the shadow key, i Colin McRae rally 2005.....i hrpu MP3-ca.....zvuk je zakon, stereo naravno, bolji nego na nekim MP3 playerima od 300-400 kn (ona sranja što u Japanu dobiješ uz prašak za veš ili u smokiju )
Da ne govorim kolko mi dobro dođe N-Gage na putu do škole, slušam mjuzu i igram Tony Hawk, i tako sat vremena do škole....
Ok, malo previše skrećem sa teme.....
D500 je također fin mobitel, no meni previše šminka, nebi ja to mogo imat, a K750i....e to je prava stvar
A što se tiče 3310, kao što je netko rekao, nenadjebiv mob, moro mi je 4 puta niz stepenica past, i jednom u skate-parku iz đepa da bi prestao radit mikrofon....
GoGzS je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2005., 16:47   #34
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Uh imam i ja igra dosta za ngage imam ti origigi tonya a ostalo skinuto s neta jedino imam karticu od 128mb nisam znao da može 256 ić na njega koliko sam ja ćuo da na karticama od 256mb mp3 ne rade
Staro 10.11.2005., 17:01   #35
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Uh imam i ja igra dosta za ngage imam ti origigi tonya a ostalo skinuto s neta jedino imam karticu od 128mb nisam znao da može 256 ić na njega koliko sam ja ćuo da na karticama od 256mb mp3 ne rade
Radi, radi i na 512, i na gigi (samo, sa gigom mob postane spor....)
Imo sam popis podržanih kartica, imam Kingmax-ovu karicu i radi ko urica
GoGzS je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2005., 00:10   #36
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
ma sve to novo je za k****.
da mi oprostite.

prvi mobiteli su zakon.evo frendu sam prodo 3210 koja je stara oko 6 godina i sve 5.nikad problema snjom.
jedino baterija,al to nije rijetka pojava u nokie.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2005., 15:36   #37
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Uzmi si Samsung d600 sa 2megapixela kamerom, stavis unutra jos 512 ili 1gb memorije i to je to. Na pretplatu cijena u vipu ce biti skoro ista ko d500 cca 300kn skuplje.
Staro 12.11.2005., 16:41   #38
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Gotovo ,zel sam v600i ,sada više nisam bez moba dok je motorola mi na servisu.
Nisam išao na d500 jel ima dosta ljudi kojima se strgala ona folijica koja povezuje ekran sa mobom ,i to zna po više puta ,ok imao bi garanicju ali mi je već servisa dosta...
A i poznam lika kojem je na d500 puknuo izunutra ekran ,bez ikakvog vanjskog oštećenja tako da se nisam htjeo igrati sa samsungom...
Staro 13.11.2005., 01:51   #39
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
To je sve koliko ljudi toliko cudi. Ekipa nosi ipod nano u dzepu sa kljucevima i zali se kako je ekran izgreban. Ako ces pazit mob skoro svaki je ok, osim ako ti se sjebe data cable od ekrana do proca na onom zglobu.
Staro 13.11.2005., 10:42   #40
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
segregator je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.11.2005., 10:57   #41
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Bono
osim ako ti se sjebe data cable od ekrana do proca na onom zglobu.
Na to sam i mislio pod folijica jel taj kabel zgleda kao selotejp i kod d500 se stalno frče zbog kliznog mehanizma i nakraju puca
Staro 13.11.2005., 13:34   #42
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Inace servisiram i popravljam telefone vec 6 godina. Mogu reci samo jedno: KAD SI SRETAN LUPI DLANOM TI O DLAN...... ako imas srece,ono najvece smece ce ti raditi ko sat. A sto se tice nekih modela,nemojte usporedjivati jedne i druge jer jedni se prodaju vise a drugi manje itd itd...npr.
U servis dobijem 3 pokvarene 3310 i 3 pokvarenih t28. U to vrijeme u Rovinju je omjer prodaje bio 1:5 u korist nokije znaci 1X t28-5X 3310. Pa pogledajte omjer kvarljivosti. To sto ga neki imaju jos danas (T28) je puka sreca,dok za 3310 ne mozemo govoriti o sreci jer ga doma ima pun Q ljudi. Ja za 3000 kn ne bih preporucio NISTA jer dobri telefoni su rangu do 1500 kuna i preko 3500. A da si kupujem novi telefon,opet bih si kupio Nokiju 6680. Prejeben telefon,nije mi se ugasio ili smrznuo vec 6 mjeseci a koristim ga PUN Q i nikad ga ne gasim, a znajuci da ima symbian..... bla bla blka,al sam se napricao.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2005., 16:58   #43
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Eto, o moj Ericsson r320s će za 2 mjeseca napuniti 4 godine, a još radi, i to na original bateriji
Staro 13.11.2005., 18:43   #44
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by segregator
Eto, o moj Ericsson r320s će za 2 mjeseca napuniti 4 godine, a još radi, i to na original bateriji
R 320s je poboljsana verzija t28. Inace imaju slican software i hardware. Kao i R310. Nepoderiv telefon. Ali ga nema puno ljudi.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2005., 18:56   #45
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by Bruno_Rv
R 320s je poboljsana verzija t28. Inace imaju slican software i hardware. Kao i R310. Nepoderiv telefon. Ali ga nema puno ljudi.
Imo ga ja. Moj prvi mob. Negdje več 5 godina ima. Sad ga stara rabi. Stari ima t39. Jednom u 10 dana na punjač i ima bluetoth. A to je jedino kaj mom starom treba plavi zub i da baterija traje....
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2005., 19:01   #46
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Mislim da se za mobitel isplati dat ili 300kn ili 5000, sve između mi je nekako polovično, znači ili siemens a65 koji sam uzeo ženi za 298kn ili treo 650 (za koji nemam love)
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno