|
![]() |
#31 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ako više razgovaram, jedamput dnevno punim (navečer), ako ne do dva dana. Ugodno sam iznenađen tim mobom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() Nego što se tiće mp3-ca mp3 player već imam tako da mi mob nebu služil kao mp3 player
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() Mmmmm, nebi dao svog N-Gagea za neznam ni ja koje pare, 256 Mb-a kartica, i na nju stavio sigurnosne kopije igara: Tony Hawks pro Skater, Elder scrols travels: the shadow key, i Colin McRae rally 2005.....i hrpu MP3-ca.....zvuk je zakon, stereo naravno, bolji nego na nekim MP3 playerima od 300-400 kn (ona sranja što u Japanu dobiješ uz prašak za veš ili u smokiju ![]() Da ne govorim kolko mi dobro dođe N-Gage na putu do škole, slušam mjuzu i igram Tony Hawk, i tako sat vremena do škole.... Ok, malo previše skrećem sa teme..... D500 je također fin mobitel, no meni previše šminka, nebi ja to mogo imat, a K750i....e to je prava stvar ![]() A što se tiče 3310, kao što je netko rekao, nenadjebiv mob, moro mi je 4 puta niz stepenica past, i jednom u skate-parku iz đepa da bi prestao radit mikrofon.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Uh imam i ja igra dosta za ngage imam ti origigi tonya a ostalo skinuto s neta jedino imam karticu od 128mb nisam znao da može 256 ić na njega koliko sam ja ćuo da na karticama od 256mb mp3 ne rade
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Imo sam popis podržanih kartica, imam Kingmax-ovu karicu i radi ko urica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
ma sve to novo je za k****. da mi oprostite. prvi mobiteli su zakon.evo frendu sam prodo 3210 koja je stara oko 6 godina i sve 5.nikad problema snjom. jedino baterija,al to nije rijetka pojava u nokie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Uzmi si Samsung d600 sa 2megapixela kamerom, stavis unutra jos 512 ili 1gb memorije i to je to. Na pretplatu cijena u vipu ce biti skoro ista ko d500 cca 300kn skuplje.
![]() |
#38 |
The Man
|
Gotovo ,zel sam v600i ,sada više nisam bez moba dok je motorola mi na servisu. Nisam išao na d500 jel ima dosta ljudi kojima se strgala ona folijica koja povezuje ekran sa mobom ,i to zna po više puta ,ok imao bi garanicju ali mi je već servisa dosta... A i poznam lika kojem je na d500 puknuo izunutra ekran ,bez ikakvog vanjskog oštećenja tako da se nisam htjeo igrati sa samsungom...
![]() |
#39 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
To je sve koliko ljudi toliko cudi. Ekipa nosi ipod nano u dzepu sa kljucevima i zali se kako je ekran izgreban. Ako ces pazit mob skoro svaki je ok, osim ako ti se sjebe data cable od ekrana do proca na onom zglobu.
![]() |
#40 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Inace servisiram i popravljam telefone vec 6 godina. Mogu reci samo jedno: KAD SI SRETAN LUPI DLANOM TI O DLAN...... ako imas srece,ono najvece smece ce ti raditi ko sat. A sto se tice nekih modela,nemojte usporedjivati jedne i druge jer jedni se prodaju vise a drugi manje itd itd...npr. U servis dobijem 3 pokvarene 3310 i 3 pokvarenih t28. U to vrijeme u Rovinju je omjer prodaje bio 1:5 u korist nokije znaci 1X t28-5X 3310. Pa pogledajte omjer kvarljivosti. To sto ga neki imaju jos danas (T28) je puka sreca,dok za 3310 ne mozemo govoriti o sreci jer ga doma ima pun Q ljudi. Ja za 3000 kn ne bih preporucio NISTA jer dobri telefoni su rangu do 1500 kuna i preko 3500. A da si kupujem novi telefon,opet bih si kupio Nokiju 6680. Prejeben telefon,nije mi se ugasio ili smrznuo vec 6 mjeseci a koristim ga PUN Q i nikad ga ne gasim, a znajuci da ima symbian..... bla bla blka,al sam se napricao. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da se za mobitel isplati dat ili 300kn ili 5000, sve između mi je nekako polovično, znači ili siemens a65 koji sam uzeo ženi za 298kn ili treo 650 (za koji nemam love) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|