|
![]() |
#32 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma mercedes u zadnje vrijeme ima problema svakakvih. jednom prijatelju otkazale KOČNICE na mercedesu E klasi, uspio je stati na način da je na silu ubacio u Rally ( rikverc) !! ljudi, koliko se ljudi tuži na Golfa? malo, ha? zato što je još uvijek nakvalitetniji u svojoj klasi, koliko se to nekome sviđalo ili ne.. zasada me jedino golfovi još nisu razočarali. frend kupio novu mazdu6, full oprrema, ali kad prelazi preko neravnina, svjetla (xenon) mu se tresu kao da vise u zraku.. tetka kupila novog peugeota 406, i dok voziš, UNUTARNJI retrovizor vibrira i ne možeš vidjeti na njega (uglavnom se to dešava kod ubrzavanja ili nekih naglijih radnji) kad se motor zatrese više zbog opterećenja.. ma užas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Lika u mom srcu
|
ma phaeton je bio samo za pokazivanje, da su ga predstavili kao manje eksluzivan model, vjerovatno bi bio i uspješniji. Ali Touareg po mom mišljenju nije promašaj,daleko od toga, auto je jako dobar, dobrih terenskih sposobnosti, u odnosu na konkurenciju, opremljen, daleko da je neuspješan. dok mi je tetak kupio VOLVA XC90 (mislim da je to oznaka, onaj džip) i kaže da mu je žao što ga je kupio. imao je i Grand cherokeea.. isto mu žao bilo, mislio da je Volvo bolji, njemu TREBAJU terenske sposobnosti ( jer mu je vikendica u nekoj pripizdini ![]() isto tako je imao i starog Nissan Patrola, mrcinu staru 10 godina, i kaže da je to jeben auto, a i sam sam se uvjerio. auto ide kroz 70cm snijega kao da je po suhom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
što se tiče touarega: švabe su ga testirali na nekom terenskom poligonu punom blata, vode i ostalih sranja. i ljepo kad je test završio sutra ujutro nisu mogli upaliti auto zbog pogađate elektronike. onaj ko treba pravi terenac a ne neki fancy SUV kupuje mercedes G, nissan patrol, ladu nivu(s plinom naravno jer inače troši ko omanji tenk)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Lika u mom srcu
|
a ne, ne trese se na svima autima. vozio sam se u drugim autima i nema trešnje. kakvo određivanje visine? što ti je, pa neće štelati non stop visinu u vožnji! postavi ih u jedan položaj i amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma je da golf je kvalitetan ali precjenjen i kao i sve iz vw-a sve to isto sa i oni ima i skoda za duplo nizu cijenu,,,,, i onaj volvo nije tereneac nego SUV isto kao i Tuareg i tuareg je napravljen na platformi Cayena (ili kak se vec pise) porchea narafno ![]() pravi terenci PATROL, LAND CRUSEIR, G, i naravno car nad carevima NIVA ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
IMO ti SUV-ovi su napravljeni samo za kurčenje. meni to ko kad tenk ide. uopće se ne ložim na takva sranja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
hehe ma SUV je za one koji zele auto za cestu ali sa karoserijom terenca, one koji hoce zaista VELIK auto, a i da nepricamo o sigurnosti imas BMW X5 i zabijes se u Sklasu i manje vise pregazis mercedesa ![]() ![]() a dosta ljudi voli terence samo sa nikada ne idu u off road voznje pa zato kupuju SUV vozila da mogu uzivati u svom terencu za cestu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ako visoka klasa definitivno bi uzeo accorda S type!jeftiniji od bmw-a,mercedesa,audi-a... a ja imam r19 i 127k km,nikad kvara,redoviti servisi,lose gorivo,ne jebe ga nikaj...samo toci i vozi,naravno nema neke racing sposobnosti i nije agresivan,ali obiteljski pouzdan auto,i kaj je najzalosnije nemrem dobit 3 soma eura a auto ej pic pic 98 godina.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
motocross
|
ako visoka klasa definitivno bi uzeo accorda S type!jeftiniji od bmw-a,mercedesa,audi-a... a ja imam r19 i 127k km,nikad kvara,redoviti servisi,lose gorivo,ne jebe ga nikaj...samo toci i vozi,naravno nema neke racing sposobnosti i nije agresivan,ali obiteljski pouzdan auto,i kaj je najzalosnije nemrem dobit 3 soma eura a auto ej pic pic 98 godina.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
The Man
|
Ma sa svakim autom pri kupnji treba imati sreće.... ,a kad kupiš auto ,to je vreća bez dna ,samo lupaš i lupaš novce u njega ,da bi na kraju za njega dobio niš....... a ustvari ista stvar kao sa hardwerom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|