Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.11.2005., 20:57   #31
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
MB 124, 91.godina, 250 D, karavan, u službi od 96. do 03., još ga viđam po gradu, ima više od 250000 km.

Najveći kvarovi - malo raskliman suvozačev "zasun" od sunca i pohabana koža oko mjenjača.
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2005., 21:50   #32
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ma mercedes u zadnje vrijeme ima problema svakakvih.

jednom prijatelju otkazale KOČNICE na mercedesu E klasi, uspio je stati na način da je na silu ubacio u Rally ( rikverc) !!

ljudi, koliko se ljudi tuži na Golfa? malo, ha? zato što je još uvijek nakvalitetniji u svojoj klasi, koliko se to nekome sviđalo ili ne..

zasada me jedino golfovi još nisu razočarali.

frend kupio novu mazdu6, full oprrema, ali kad prelazi preko neravnina, svjetla (xenon) mu se tresu kao da vise u zraku..

tetka kupila novog peugeota 406, i dok voziš, UNUTARNJI retrovizor vibrira i ne možeš vidjeti na njega (uglavnom se to dešava kod ubrzavanja ili nekih naglijih radnji) kad se motor zatrese više zbog opterećenja..

ma užas.
Gabre je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.11.2005., 23:47   #33
mighty
Premium
Moj komp

mighty's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by Gabre
ljudi, koliko se ljudi tuži na Golfa? malo, ha? zato što je još uvijek nakvalitetniji u svojoj klasi, koliko se to nekome sviđalo ili ne..

zasada me jedino golfovi još nisu razočarali.

mogu ljudi pričat šta hoće al zna se šta je golf. je da više nije jeftin ko što je bio(a koji je auto danas jeftin) al još uvijek ubija u svojoj klasi. astra se dosad najviše približila al mislim da ga nikad neće prestić. to je jedino što VW kvalitetno nudi. ajd i polo je tu negdje. al ovi novi phaeton, touareg pa i ovaj najnoviji passat su čisti promašaj. ko želi voziti dobar i skup auto zna se šta kupuje(sveti njemački trojac:bmw, audi mercedes)mislim da nikad neće isplatit pare koje su uložili u razvoj phaetona i touarega. skupih auta se najviše kupuje u americi, a oni su ionako previše tradicionalni pa im ne pada na pamet da se voze u tamo nekom VW-u
mighty je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2005., 08:57   #34
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ma phaeton je bio samo za pokazivanje, da su ga predstavili kao manje eksluzivan model, vjerovatno bi bio i uspješniji.

Ali Touareg po mom mišljenju nije promašaj,daleko od toga, auto je jako dobar, dobrih terenskih sposobnosti, u odnosu na konkurenciju, opremljen, daleko da je neuspješan.

dok mi je tetak kupio VOLVA XC90 (mislim da je to oznaka, onaj džip) i kaže da mu je žao što ga je kupio.
imao je i Grand cherokeea.. isto mu žao bilo, mislio da je Volvo bolji, njemu TREBAJU terenske sposobnosti ( jer mu je vikendica u nekoj pripizdini )

isto tako je imao i starog Nissan Patrola, mrcinu staru 10 godina, i kaže da je to jeben auto, a i sam sam se uvjerio. auto ide kroz 70cm snijega kao da je po suhom.
Staro 07.11.2005., 09:38   #35
mighty
Premium
Moj komp

mighty's Avatar

što se tiče touarega: švabe su ga testirali na nekom terenskom poligonu punom blata, vode i ostalih sranja. i ljepo kad je test završio sutra ujutro nisu mogli upaliti auto zbog pogađate elektronike. onaj ko treba pravi terenac a ne neki fancy SUV kupuje mercedes G, nissan patrol, ladu nivu(s plinom naravno jer inače troši ko omanji tenk)...
Staro 07.11.2005., 09:50   #36
Bleki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:

frend kupio novu mazdu6, full oprrema, ali kad prelazi preko neravnina, svjetla (xenon) mu se tresu kao da vise u zraku..
Xenon se trese na svim autima kod prelaska preko neravnina (prelazak pruge, lezeci policajci i sl) zato sto visinu farova odredjuje elektronika. Iz istih razloga se dosta cesto skroz spuste, a se onda polako vracaju.
Bleki je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2005., 20:09   #37
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

a ne, ne trese se na svima autima.

vozio sam se u drugim autima i nema trešnje.

kakvo određivanje visine? što ti je, pa neće štelati non stop visinu u vožnji!

postavi ih u jedan položaj i amen.
Staro 07.11.2005., 22:49   #38
Bleki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
a ne, ne trese se na svima autima.

vozio sam se u drugim autima i nema trešnje.

kakvo određivanje visine? što ti je, pa neće štelati non stop visinu u vožnji!

postavi ih u jedan položaj i amen.
Stela ih stalno, barem je tako kod mene, a i na svim autima sa xenon farovima koje sam do sad vozio.
Bleki je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2005., 22:56   #39
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ma je da golf je kvalitetan ali precjenjen i kao i sve iz vw-a sve to isto sa i oni ima i skoda za duplo nizu cijenu,,,,,

i onaj volvo nije tereneac nego SUV isto kao i Tuareg i tuareg je napravljen na platformi Cayena (ili kak se vec pise) porchea narafno , eh da i Grand Cheroke isto nije terenac i to je SUV JEEP je pravi istinski terenac i to stvarno ide svuda,,,,,

pravi terenci PATROL, LAND CRUSEIR, G, i naravno car nad carevima NIVA je da ili plin ili ubaciti neki DIESEL najbolje iz golfa, 2 ili 3, motor 1.9D ili TD i to leti
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2005., 23:05   #40
mighty
Premium
Moj komp

mighty's Avatar

IMO ti SUV-ovi su napravljeni samo za kurčenje. meni to ko kad tenk ide. uopće se ne ložim na takva sranja
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.11.2005., 01:27   #41
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
hehe ma SUV je za one koji zele auto za cestu ali sa karoserijom terenca, one koji hoce zaista VELIK auto, a i da nepricamo o sigurnosti imas BMW X5 i zabijes se u Sklasu i manje vise pregazis mercedesa a kad to isto napravis sa serijom 7 e to je vec malo bolnije,,,,,, i ono Terenci pravi istinski terenci nisu za cestu na cesti su poprilicno nestabilini i sfe jednostavno im asfalt ne odgovara na svome su tek kad dodu na makadam i tesko blato

a dosta ljudi voli terence samo sa nikada ne idu u off road voznje pa zato kupuju SUV vozila da mogu uzivati u svom terencu za cestu
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2005., 18:32   #42
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Originally posted by mighty
što se tiče touarega: švabe su ga testirali na nekom terenskom poligonu punom blata, vode i ostalih sranja.
Testirali su u AutoBildu Touarega, G-klasu i još jednoga - pobjednik - Mercedes G-klasa
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2005., 19:31   #43
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ako visoka klasa definitivno bi uzeo accorda S type!jeftiniji od bmw-a,mercedesa,audi-a...

a ja imam r19 i 127k km,nikad kvara,redoviti servisi,lose gorivo,ne jebe ga nikaj...samo toci i vozi,naravno nema neke racing sposobnosti i nije agresivan,ali obiteljski pouzdan auto,i kaj je najzalosnije nemrem dobit 3 soma eura a auto ej pic pic 98 godina....
komer je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2005., 19:46   #44
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

ako visoka klasa definitivno bi uzeo accorda S type!jeftiniji od bmw-a,mercedesa,audi-a...

a ja imam r19 i 127k km,nikad kvara,redoviti servisi,lose gorivo,ne jebe ga nikaj...samo toci i vozi,naravno nema neke racing sposobnosti i nije agresivan,ali obiteljski pouzdan auto,i kaj je najzalosnije nemrem dobit 3 soma eura a auto ej pic pic 98 godina....
komer je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2005., 22:00   #45
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Ma sa svakim autom pri kupnji treba imati sreće.... ,a kad kupiš auto ,to je vreća bez dna ,samo lupaš i lupaš novce u njega ,da bi na kraju za njega dobio niš....... a ustvari ista stvar kao sa hardwerom
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno