|
![]() |
#31 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
radi....desni klik na nfs4.exe i pod compatibility staviš run this program.... i staviš mu win 98...pa da vidiš kako ide... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
I posudim je jednom frendu Cd da se malo prisjeti kako je to bilo.. njemu nece i nece ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
Citiraj:
bad luck, što ćeš... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
kad smo vec kod compatibility moda, meni nfs4 i nfs3 ne rade u compatibility modu (ni jednom) na 2k. a recimo za primjer commandosi 1. izasli su tada i tada, 98ce su se vrtile tada. cura je pokushala zavrtiti na w2k, no way. niti compatibility mode. javlja da radi samo pod 95 i 98. ubaci ona cisto tako na laptop na kojem je xp pro, zavrti normalno... ![]()
![]() |
#38 |
Premium
|
Ako već govorite o tome kako bi bilo lijepo sa realnošću i razbijenjem auta, onda ja ne bi ni pogledao tu igru, a pogotovo da voziš po prirodi. Npr. nfs hp2 vozim, prvi sam, iza mene nema nikog, vozim po ravnini i naletim na kamenčić koji se skoro i ne vidi... Odletim u zrak i vrtim se 10-tak sekundi. (reset sam isključio radi realnosti), kad krenem zadnji sam. Sad mi recite kakvu bi štetu tek napravio s nabrijanim autima na tom kamenčiću... Velika realnost ![]() Dobro bi bilo da možeš uključiti damage, da voziš po najvećoj gradskoj gužvi i probijaš se. I da ne možeš usred grada nabit auto na 350km/h. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
btw, postoji kakav compatibility mode program zasebno za koristiti. u ovim win nemam izbora.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Evo upravo isprobao i mogu pokrenut sve stare igre (NFS1,2,3,4...., MK1,2,3,triology...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
OMG, thats the funky shit
|
Evo izasao demo odi te na: www.skidaj-demo.org/nfsmw/demo velik je 1000 mb i igra je fakat losa grafa od prvog nfsa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Al i nije mi neka šteta ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#48 | |
Moderator
|
popis automobila u igri: Citiraj:
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]() dakle da nesto kazem o igri. grafika je odlicna. auti su puno puno ljepsi, a kako vidite i neki novi auti su u ovom nastavku koji se do sada nisu vidjali u serijalima. ceste vishe nisu onako "plasticne" i pixelizirane kao u proslom nastavku. podsjetimo se kako su i plocnici bvili cetvrtasti, a ne zaobljeni, te se je radio poseban patch za vlasnike 6800ultra kartica ako se ne varam? auto se moze do detalja sredjivati, postoji mnogo specijaliziranih radionica. vlastita garaza takodjer za sredjivanje auta, i tabela sa crnom listom, na ciji vcrh se treba doci kroz career mod. mislim da ima 15 vozaca na black listi, ali ne mozete odmah pristupiti svakome, vec morate napraviti nekoliko zadataka koje se traze za pristup raceu sa odredjenim vozacem sa black liste. treba odvoziti neke utrke, bjezanja policiji, radjenje nereda po gradu, rushenje kafica, ograda, onih velikih spremnika sa vodom, sve vjesto izbjegavajacu policiju. postoje razna mjesta oznacena na mapi na kojima se mozete sakrti od policije, malo se pritajite - oni prozuje dalje, a ne kao u hot pursuit nastavcima, gdje god da se sakrili policija stize. ![]() takodjer postoji radar za policiju i lijepo su napravljeni kadrovi i zoomovi u animacijama kada se policija priblizava ili kada se napravvi neki loodi skok. ostale modove nisam gledao, jer sam igru pokrenuo samo na sat vremena s obzirom da je i danas radni dan... ![]() mislim da ne moram govoriti kako sam zadovoljan sa igrom. ![]()
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
NFS je osmišljen i napravljen tako da bude maximalno zabavan i ništa više. I za tu svrhu on služi fenomenalno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() tocno tako. dobri auti, tuniranje auta, lude brzine, dobra grafika i to je ono sto je cini _ultra_zabavnom! ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
@atha: na kojoj rezi i detaljima ga ti vrtis? Jer se moze nekak nariktat da kad vozim brze da je sve normalno a ne da se sa strane vidi ona svjetlost...nemrem tak vozit kad mi je sve sareno... Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 19.11.2005. u 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() evo i slicice nakon par sati igranja ![]() ma grafika je zakon a ovaj motion blur daje dodatan uzitak igri jer se osjeti kako je igra brza. a sto se tice BMW M3 nemoze se kupiti nego ga dobijes na kraju kad pobjedis tipa koji ga vozi... a ono na pocetku kad crkne pred kraj je malo glup jer moras izguviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Torrent freek
|
Aj ima li koja dobra duša da mi to pošalje poštom ![]() Mogu i platit ako triba ![]() Propali su mi svi dogovori i pregovori, a i veza mi je u kurcu pa ne mogu skidat s neta...
![]() |
#59 |
Banned
|
![]() evo i supre u akciji a ovaj motion blur muci oci al je dobar ![]() imam volan pa me sada zanima dali je netko ikad igrao ovakvu igru na 16:9 TVu i kako je jer mi za dan dva dolazi GRUNDING XEDANCE 32" FLAT, refresh je 100MHz kako pise u specs., TV ima PiP display (2 tunera) a sad kolika je to cu vidjet kada ga spojim ali zanima me dali je dobro ili nije??? Zadnje izmijenjeno od: illusion. 20.11.2005. u 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
ma bit će ti odlično.... |
![]() |
![]() |
|
|