|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
znam da je stara tema,ali moram pohvalit case! uzimao sam komp prosli tjedan i nisam posebno obracao pozornost na komponente,ali mi je od prije ostalo vazno dobro kuciste i napajanje. za Antec sam znao da ima dobru opremu,htio sam crno kuciste,pa sam uzeo prvi crni Antec na kojeg sam naletio u cijeniku,a to je upravo slk3000b.htio sam sa ukljucenim napajanjem 380W,ali nije bilo,pa sam uzeo odvojeno SmartBlue 350 W koje se cini dosta solidno,samo me iritira plava LEDica koja blijesti odozada ![]() kad sam dobio kuciste odusevio sam se... IMO fali mu vent uz to crijevo na boku,ali nije ga problem sam dodat,i rupice sa strane su viska,ostalo je sve genijalno! papst 12cm napred i nazad i stavit jednog 8cm uz crijevo i eto tihog propuha! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Pogledaj temu "moji case modovi (tt tsunami)". Imas tamo neke slike (u attachmentu je ova koju trazis). Kuciste je isto ko 3000b, samo razlicita vanjstina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma evo ti sliku da se ne mucis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
nego,dali zna netko cemu sluze ona 2 komada limenih kanalica koji se dobiju snjim? ![]() a ubacivanje uredjaja u 5.25" slotove je super izvedeno,makar mi je trebalo 5 minuta da skuzim sta i kako : goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|