![]() |
Antec Slk3000b
nakon nekoliko mjeseci traženja za pravim kučištem došao sam do ovog. cjenovni rang mi je bio 500kn.što mislite o ovom kučištu???:confused:
http://www.diskont24.com/index.php?P...6&ID=11&page=0 i još jedno pitanje:da li biste kupili ružno i kvalitetno ili lijepo i nekvalitetno kučište? |
Kupio sam 2 puta ljepo i nekvalitetno kučište. NIKAD VIŠE
3000b je najbolje kučište koje se može kupit za male novce. Za modere nije jer ga je šteta pilit a i sve je savršeno,ako te zanima modanje odi rađe na Centuriona5 iako mi se čini za nijansu lošiji od anteca. Uglavnom imam ga 2mjeseca i ništa se ne trese škripi i ostale posljedice. Dobiješ gumice koje idu između harda i rack-a,railove za 5.25 i jedan vent od 120mm Tople preporuke |
ja imam svoju logiku:zašto kupiti case od 500kn i onda ga rezat:confused: za mene je to glupost.ja sam dosad modao 5 kučišta i ni jedno nisam platio više od 100kn
|
jok coolermaster je dobar ko i antek neces pogrijesit s bilokojim...makar bi ti ja preoporucio da si uzmes anteka 1080 amg plusview soho server tower(midi tower +)
doduse iam 5x 80mm sto je mali nedostatak al ajde...sto se tice colermastera... on je jako podbacio sa kvalitetom:( nazalost...no jos uvijek je dobar...da si prije kupio centuriona dok je bila nabavljiva non lga serija...to je kuciste i pol jos si u obzir uzmi antek bqe 3700...i slk 3700 bqe je bolje...sam mislim da se nemoze niti edno nac vise bez napajanja:D a antekova napajanja su ti dosta skupa...moja preporuka ide coolermasteru iz jednostavnog razloga...tezine...tezak je oko 9 kg...dok je antek 17:smoke: jos ak imas ko ja 3 diska, 2 optike...i hpru blokova u kucistu lako dode do 30 kila(u centurionu zabrij si da to imam u anteku):D |
Ribo čovjek traži kučište do 500kn a ne do 1000.
Koj si ti zober:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
hmmm ja volim teska kucista :D moje ima 25 kg :D sa izolacijom i svime u sebi :D buraz ima centuriona 5 i to je tak lagano :D kad sjednem imam osjecaj da ce puknut, kad sjednem na anteca onda mislim da je kamen :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam znao da vam kucista sluze kao stolice, dobra ideja:clap: :D :beer:
|
Citiraj:
lol naravno da ne sluze al ti to dobra usporedba za čvrstoču kučišta |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel neko voljan donirat anteca i centuriona da isprobamo:clap: |
doniram jer sam nesta slicnog isprobao:D
drzalo je do 150 kg dok se nije spigala stranica...centurion je iznutra pojacan celikom:clap: |
Ma ti jedeš breskve kak ti možeš bilo kaj testirat:p
|
Citiraj:
nego hm...fleks je jedini bio ko dmene pa zna kak izgleda... ovak imam ti stol...biznis stolac i tad mi je jos komp bio dole...i tad sam napravio velku gresku i reako curi da ju volim (ja sm sjedio na kompu i gledao ju u okice dok je ona bila na stolcu...) i sva sretna se bacila na mene...prevrnula komp i prezivjela deranje u 3 privatne poruke:D ja imam 85 a ona ima koji 47( ne pitaj kak znam) dobro nije 150;) al je prek 120:D |
Kako romantično...: roller :
|
Citiraj:
uf uf od sad samo na krevetu:D |
sva sreca da nisi imo vodeno jer bi se onda ohladila :D
|
Ja ne preporučam centuriona 5 nikom. Jednostavno je predobar za svakog :D
|
hvala vam što se držite teme:( :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
|
Citiraj:
Nema na čemu :beer: |
Re: Antec Slk3000b
Citiraj:
Ja imam Antec SLK3700AMB bez tih rupica na bočnoj stranici i prezadovoljan sam, to je jednostavno najbolje i najjednostavnije kučište, nema ništa viška ni ništa manjka, a kvalitetno je napravljeno. |
Citiraj:
|
da li se može na tom kučištu može skinut onaj "auspuh" na bočnoj stranici? jer imam big typhoon pa moguće da će biti problema:D
|
Citiraj:
|
Ide dole bez probljema ali ako recimo imaš lanparty taj vent sa ductom puše drito po memi:)
|
samo na reviziji 2 kao mojoj(tj ne puse po memi neg izmedu meme i proca) na rev jedan puse po procesoru:D
|
Re: Re: Antec Slk3000b
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:57. |