|
![]() |
#32 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ovako: 1. kada slikaš case skini taj plexi, da nemaš refleksije od blica. Ili još bolje slikaj pod dnevnim svjetlom i slikaj bez blica, ali sa timerom na aparatu a aparat neka ti stoji na nečemu nepomičan jer će ti inače biti mutne slike. 2. bojaj sprejom, i to najjeftiniji koji nađeš. dobar će bit. vjeruj, "sprejao sam" Samo kupi MAT CRNI 3. ne treba ti više ventova, samo ćeš imati vveliku buku. 4. kablove izolirkom omotaš, i polijepiš ne skrovita mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Za plastiku treba prije stavit plastic primer, onda dalje bilo šta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
jedino sam vidio da kad farbaš lim od kućišta, onda se boja jako lako ljušti. treba nekakav temeljni lak staviti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
|
Ma da, kuzim vas obojicu ali jednom sam si davno sprejao plasticni branik od auta di je bio malo izgreban i drzalo je ko ludo s nekim obicnim sprejom za neznam sta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: Kreten
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#41 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Re: Kreten
Citiraj:
OT Ispričavam se, ali nemrem prejti preg toga. Pa kaj je ovo. Sad malo prije sam videl da ''kenja'' na Software-u. Ljudima govori da nemaju pojma i da se***ju. Ovome je životni cilj šaranje s glupostima po forumu. @Veki_os Slažem se. Nek ga banaju za vijeke vijekova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
NECRIS DARKWALKER
Datum registracije: May 2006
|
Super si ofarbo kučište(kako?samo si šprico sprejem ili?),samo si mogo malo ljepše nacrtati ovaj znak
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Umjesto tih širokih IDE kablova nabavi si okrugle ...puno će bolje izgledati, i taj ATX kabel ako ga već ideš obljepljivati sa izolirkom...onda uzmi izolirku crne boje...bolje izgleda...i kako su ti prije kolege predložili ofarbaj kućište iznutra...i da...one male tanke kablove (od prekidača i ledica na prednjoj maski) to lijepo sve poveži sa plastičnim vezicama i stavi ih uz rub kućišta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
moje mišljenje 1. katastrofa 2. kućište kolko-tolko dobro izgleda samo u mraku 3. stavit samo pleksi a bar onda ne polakirati kućište iznutra = katastrofa 4. ono znakovlje na polakiranoj bočnoj stranici = katastrofa 5. kablovi = katastrofa imam osjećaj da to želiš napravit što brže i nemaš volje zahebavat se sa sitnicama. al svaki početak je težak i svaki trud se cijeni i zato ![]() nhf, al to je moje mišljenje.
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Je li tebi cilj uradit dobro kućište, ili neku glupost, da vidimo šta si ti u stanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobro trudio sam se.. I nije bilo 5min posla nego pol sata.. nisam ja očekivao čuda..Ja sam zadovoljan a to je glavno ![]() Zašto su kablovi loše složeni? Kučište je zatvoreno pa je glavno da ima protok..A kablova nema na sve strane. .Evo kad me tak pljujete do iduče subote očekujte MRCINU od tog kučišta.. Ali prvo par pitanja. 1. Sčime da otpilim sredinu stranice kučišta? Da ostane samo na rubu limića nekih 5cm? 2. Di da kupim kvalitetni pleksiglas ? i kolko košta? 3. Di da kupim rounded kablove?I za koliko? Mislim kupiti mat crni sprej i ofarbati iznutra i izvana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
®
|
BUšilicom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
ne,kako je rekao tomy,izbusi busilicom,na manje okretaja,da pleksi ne pukne,rezultat ce ovisiti o tome koliko si dao truda...ja sam busio pleksi busilicom a rezo sam ga cirkularom za plocice(!) i ispalo je odlicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
®
|
pa daj nisi invalid...kak ches sa skalperom rezat, sam ches izgrepat sve...uzmi bušilicu i izbuši...nije ti problem ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne znam otkud bi poceo, toliko me misli (sto sokantnih sto iznenadjujucih) zapljusnulo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
plexi u kemoboji 50kn/m2 3mm (vlajda, mozak ne radi najbolje u pol 3 ![]() rupe. mali broj okretaja. pocni s malim svrdlom pa prosiruj. na kraju uzmi NAJVECE svrdlo i s obje strane svake rupe rukom provrtaj par puta. rub ce biti gladak i lijep. rezanje-pilom rucnom (za metal, fiog zuba) ili ubodnom. mozes i uzet stari obicni srafcigeri izbrusit ga da bude ostar. sad na "bocnoj" (uskoj) strani brusilicom napravis "V" utor od 2mm tako da ti je jedan cosak srafcigera spicast i ostar. uzmes to i grebes do malo iza trecine s jedne strane. okrenes i grebes do mali iza trecine s druge strane, a onda slomis plexi. rub cist i ravan ![]() kabeli-okrugli ili flat? probaj flat sakriti, ak nejde srolaj i omotaj izolirkom. nemoj rezat izmedju zica. tako sam shebo 10-ak kabela...pa zakljucujem da je to nemoguce. kombinacija (jedan segment kabela srolan drugi flat je isto ponekad korisna. kabeli se sredjuju experimantiranjem ![]() farbanje - odmastiti je najbitnije. za lim nepofarbani ne znam jel treba primer. za plastiku bih stavio... lakirane povrsine (gornja, bocna) malo posmirglati pa oprati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|