Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.10.2005., 16:16   #31
J@nos_Herc
Premium

J@nos_Herc's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Ma ta policija da neznam što nabavi uvjek ce im bjezati...
kad su sama "raspela"....i uvijek si nest umisljaju...
kak ce oni uhvatiti nekog tko ima dost iskustva s motorom i k tome je malo "lud", pa da imaju avion nemru ga uhvatit a pogotovo ti njihovi opasni vozači motora
J@nos_Herc je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2005., 17:06   #32
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Zanimljiva je ova tema-sve je puno škvadre te sa nabrijanim autima, te sa motorima...baš me zanima koliko ih u stvari ima auto, koliko u stvarnosti iznose te stotine tisuća kilometara za volanom, koliko ih je zajahalo nekaj jače od matiša ili bicikla

To se murja gazi, to se murji bježi...

Znam da par ljudi tu ima i bolje aute i motore i da ih zna voziti, ali po ovoj spiki je PCE živi rasadnik okrutnih drivera-nešto za GP, nešto za F1...

Baš me zanima koliko je "mangi" sjelo po kiši na motor i zapičilo ZG-RI, vozilo po jakom vjetru ili kad zapadne pola metra snjega autom relaciju od par sto km...

A budući da su drotovi koji voze motore na poslu privatno zagriženi bajkeri (većina) znate tko će najebati???

Skuteraši i "gradski polu-enudarši"
Šminkeri od-semafora-do-semafora i slični.

Tipovi koji su npr. meni prije rotora izletjeli sa benzinjače bez gledanja i slični.
("izletjeli" bi bilo sa otprilike 30km/h)

bdw-da se ne bi slučajno skuteraši uvrijedili, mislim na onu većinu PANIČARA koji naprave sranje u prometu čim se nađu u situaciji koja je njihovom mozgiću strana...
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.10.2005., 18:54   #33
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ma kontam si da ce te motore koristi na ato cesti za one aute koje sa svojim skodicama i passaticima nemogu uhvatiti jer ono da imas neznam kakvu carreru hondi nes bjezati
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2005., 19:16   #34
Tommek
Premium

Tommek's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Zanimljiva je ova tema-sve je puno škvadre te sa nabrijanim autima, te sa motorima...baš me zanima koliko ih u stvari ima auto, koliko u stvarnosti iznose te stotine tisuća kilometara za volanom, koliko ih je zajahalo nekaj jače od matiša ili bicikla

To se murja gazi, to se murji bježi...

Znam da par ljudi tu ima i bolje aute i motore i da ih zna voziti, ali po ovoj spiki je PCE živi rasadnik okrutnih drivera-nešto za GP, nešto za F1...

Baš me zanima koliko je "mangi" sjelo po kiši na motor i zapičilo ZG-RI, vozilo po jakom vjetru ili kad zapadne pola metra snjega autom relaciju od par sto km...

A budući da su drotovi koji voze motore na poslu privatno zagriženi bajkeri (većina) znate tko će najebati???

Skuteraši i "gradski polu-enudarši"
Šminkeri od-semafora-do-semafora i slični.

Tipovi koji su npr. meni prije rotora izletjeli sa benzinjače bez gledanja i slični.
("izletjeli" bi bilo sa otprilike 30km/h)

bdw-da se ne bi slučajno skuteraši uvrijedili, mislim na onu većinu PANIČARA koji naprave sranje u prometu čim se nađu u situaciji koja je njihovom mozgiću strana...
evo ja koji sam se javio nisam šminkić i na motoru sam se vozio i po snijegu i kiši i tuču sam na motoru doživio i sve, i znam da dosta motorista vozi motore u murji ali ima i onih koji voze a neznaju ni šaltati, govorim iz iskustva kad me je lovio na onoj yamahi starijoj 250ccm koju murja ima u zagorju
Tommek je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2005., 20:07   #35
Seagate
Premium

Seagate's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ja do sad nisam vidio te presretače na autocesti,a svaki dan sam na njoj:confused:
Inače nemam registraciju na motoru,svejedno se s njim ne mogu voziti po ograničenjima tak da mi je svejedno koju ću kaznu platiti AKO ne uhvate.

Sempron64 2800+@318x8@1.55V
DFI LanPartY nForce3 250Gb
2x512 OCZ Plantium EL@285 2.5-4-4-8
Leadtek 6800LE 16,6@411/893(GPU 1.4V)
Seagate Barracuda 80Gb PATA
voda na cpu,gpu i nb
Seagate je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2005., 20:34   #36
J@nos_Herc
Premium

J@nos_Herc's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Citiraj:
Originally posted by Seagate
Ja do sad nisam vidio te presretače na autocesti,a svaki dan sam na njoj:confused:
Inače nemam registraciju na motoru,svejedno se s njim ne mogu voziti po ograničenjima tak da mi je svejedno koju ću kaznu platiti AKO ne uhvate.
e kolega...dabog da te nikak NE ulovili!
J@nos_Herc je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2005., 20:41   #37
Seagate
Premium

Seagate's Avatar

Citiraj:
Originally posted by J@nos_Herc
e kolega...dabog da te nikak NE ulovili!
thx
Budem sad registrirao bike,nekak mi je šteta dati lovu za to,ali...
Zna netko na što gledaju kod registracije motora?Na kW ko kod auta ili?

voda na cpu,gpu i nb
Staro 03.10.2005., 21:26   #38
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by aurellie
Da razjasnimo par stvari

1. Te cbrke će moć uhvatit motoriste bez tablice samo tako da ih ganjaju dok netko ne ostane bez goriva. Motoristi ne možeš prepriječit put, ne možeš ga odvuć sa ceste, ma ne možeš mu ništa ako mu se tablica ne vidi (osim zaustvit ga na naplatnik kućicama ili ga gonit dok ne ostane bez goriva)

2. Motori presretači će jako zapaprit vozačima auta. Vrlo su okretni, imaju kamere na svim stranama pa te osim brzine može slikat i dok pričaš na mob, ako nisi vezan, ako ti ne rade svjetla...

3. Priče o tome kako ćete vi dok vozite 200 na sat naglo prikočit ili skrenut u presretača i tako ga pomest, zaboravite...supersport motori kao što je cbr daleko su agilniji od bilo kojeg auta na cesti pa manevri kao što je naglo kočenje mogu završit jedino VAŠOM pogibijom, što ne želite ni vi ni policija.

4. Te motore neće vozit sivonje, vozit će ih pravi bikeri koji znaju kako se takvi motori voze. To što ste jednom pobjegli policajcu na 250kg teškom bmw-u ne znači baš puno...
ovo sve podpisujem!!!uz to je cbrka dosla iz i jedino je osmisljena za utrke...a kad uletis sa 150 u zavoj od 160...se bome moras znat kontrolirat...naravno zanemarimo da prosklizes u zavoju dobrih 3 metra te da ti motori(sa motoristima) ne padaju lako ni cesto...za sve one koji gledaju moto utrke cbrka ostaje jedan od meni najdrazih motora...naravno nakon aprilije i supermotora od yamahe(iliti r1 i r6) te zelenog(moaj boja) kavasakija ninje(ps ima ko za prodat bandanu ne da je sminkerska vec pamucna i gdje se mogu nabavit)

@ jelc ja sam sve navedeno iamm skuter,motor,auto...sve moja lovaa daleko sam od sminkera

@tema ovo je trebalo biti informativno a ne za bahacenje tipa pobegao sam na skuteru bmw-u(citaj bemve)...jer sam vidio lika na bmv-u kod super konzuma u spankom koji je saltao tako da je usporio za 20km/h da bi prebacio...tolko o policiji i motorima...to da ima motorista medu njima koji stvarno ZNAJU vozit stoji...vidio ih par i to vozi bolje od mene(a ja nisam neiskusan vozac-samo lud) stoga se ne precjenjujte kad begate muriji jer nikad neznate ko vozi...

mc_fish je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2005., 21:32   #39
Seagate
Premium

Seagate's Avatar

@mc_fish koji bike imaš?

voda na cpu,gpu i nb
Staro 03.10.2005., 21:47   #40
ćiber_manija
CyberSky

ćiber_manija's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Koliko ja znam on ima samo bicikl(bike)!
ćiber_manija je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.10.2005., 22:00   #41
Seagate
Premium

Seagate's Avatar

Mislio sam koji motor ima
E da,imam još jedno pitanje.Koje gume preporučate za Suzuki GSX1300-R(hayabusa)?Nisu mjenjane skoro 5god(2001.godina).

voda na cpu,gpu i nb
Staro 03.10.2005., 22:13   #42
aurellie
Premium

aurellie's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Jesi ti normalan?? (ako je tvoj motor u pitanju naravno)
Ako možeš pronać uzmi metzeler Racetec (ima više smjesa pa odaberi koja ti odgovara) te ću gume i ja sebi uzet. Sada imam pilot sport RS i nisam baš zadovoljan držanjem, ali ipak su prešle nevjerojatnih 9000km dosad :burn:
Staro 03.10.2005., 22:22   #43
Seagate
Premium

Seagate's Avatar

Moj je
Kupio sam to 2004.g.Motor je imao oko 1500km.U god i pols am napravio oko 8000km i vidim da gume više nisu u dobrom stanju a budući da svaki dan letim po autocesti moram nešto kupiti.Gledao sam te pilot sport,ali sad one otpadaju.
Metzeler Racetec -ima tog kod nas za kupit?Koliko koštaju?Nije mi toliko bitna cijena ali da znam...

voda na cpu,gpu i nb
Staro 03.10.2005., 22:32   #44
aurellie
Premium

aurellie's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
"Pađen"
Duga resa, karlovac.

Broj telefona imam negdje na kompu ALI neznam gdje, probaj nekako sam doznat pa ako ne bude išlo onda ću potražit
Ako imaš sreće gume su na akciji i mogu se obje nabavit za manje od 2000kn.

Ako im je cijena paprena baci oko na pirelli diablo gume, ima na motori.hr webshopu za strašno dobru cijenu.
Staro 03.10.2005., 22:49   #45
Seagate
Premium

Seagate's Avatar

Kupit ću preko webshopa.
Samo koje:
Pirelli Diablo Supercorsa RACE !
ili
Pirelli Diablo Corsa STREET !

Prije svega mi je važno držanje i da dobro podnosi brzinu.

Mogli bi otvoriti topic "motori" ili sl. i tamo pisati sve o njima.

btw hvala na info-u za ovaj webshop

voda na cpu,gpu i nb
Staro 04.10.2005., 18:54   #46
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by ćiber_manija
Koliko ja znam on ima samo bicikl(bike)!
ne imam i motor koji je trenutno u nejmackoj morao sam nabrzaka nazad pa sam avioncekom poletio...fina lepa crno zelena r6-ica prava za paryanera al to se poklanja i uzet cu si cbrku pomogucnosti opet crno zelenu ak ne onu crno crvenu naglasak da ja nesmijem vozit nis iznad 125 kubika

sto se tice bajkova...imam 2 škota(scoot) jedan sa altusom drugi deore xt i imam kastle sa stx opremom...svaka rama je crom molidbena sto znaci 2 najtvrda rama...mozda cak i natvrda...felge su aluminijske i pojacane dok su kocnice na 2 v breake a jedan ima(plavi skot)prastari v break...velka razlika...nadalje imam jednog aluminijskog sa 2 diska i alivio opremom sa tokarenim felgama rama rucni rad u svicarskoj...i naravno najjaci bajk...stara njemacka specijalka...a sad slatke cijene: svaka rama od bajkova(osim specijalke i aluminijskog koji nema ime) dode izmedu 4500ak je y i 7000 ak je t(2 t i 1 y) sama stx oprema dakle cijela na kastle-u dode 700eura altus samo 100 deore xt oko 200...svaka felga dodee oko 130 kuna i tolko guma(sveukupno 8)+specijalka!specijalka je bila poklon i nju se stvarno nemoze procijenit jer je posebna izrada...a rucni rad aluminija je neznam kolko vrijedan jer je od staroga( )

mc_fish je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2005., 20:11   #47
z3D
Moderator
Moj komp

z3D's Avatar

Datum registracije: Aug 2002
iss, kak si ti kul!
Staro 04.10.2005., 21:10   #48
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Originally posted by mc_fish
ne imam i motor koji je trenutno u nejmackoj morao sam nabrzaka nazad pa sam avioncekom poletio...fina lepa crno zelena r6-ica prava za paryanera al to se poklanja i uzet cu si cbrku pomogucnosti opet crno zelenu ak ne onu crno crvenu naglasak da ja nesmijem vozit nis iznad 125 kubika

sto se tice bajkova...imam 2 škota(scoot) jedan sa altusom drugi deore xt i imam kastle sa stx opremom...svaka rama je crom molidbena sto znaci 2 najtvrda rama...mozda cak i natvrda...felge su aluminijske i pojacane dok su kocnice na 2 v breake a jedan ima(plavi skot)prastari v break...velka razlika...nadalje imam jednog aluminijskog sa 2 diska i alivio opremom sa tokarenim felgama rama rucni rad u svicarskoj...i naravno najjaci bajk...stara njemacka specijalka...a sad slatke cijene: svaka rama od bajkova(osim specijalke i aluminijskog koji nema ime) dode izmedu 4500ak je y i 7000 ak je t(2 t i 1 y) sama stx oprema dakle cijela na kastle-u dode 700eura altus samo 100 deore xt oko 200...svaka felga dodee oko 130 kuna i tolko guma(sveukupno 8)+specijalka!specijalka je bila poklon i nju se stvarno nemoze procijenit jer je posebna izrada...a rucni rad aluminija je neznam kolko vrijedan jer je od staroga( )
Jel ti mogu bit rob?
Pliz
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke