|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nigdje,moj razred ima zabranu zbog ponašanja( i to su SVI krivi,a ne samo pojedinci) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
2 dana nica i 5 dana španjolska (lloret ![]() izleti u monte carlo i barcelonu (i još nešto u francuskoj :confused: )..nazad avionom meni je bilo super :clap: makar sam ja htjela u grčku ![]() e da..i figueras..dalijev muzej..to mi je bilo : goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() sve u svemu odličan muzej. ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
U Grčkoj...vratio se prije 5 dana. Fenomenalno, nikad bolji provod u životu... ![]() ![]() ![]() Grci su legende, puno su vedriji i veseliji od nas, mi u grupi prolazimo po ulici, pola ljudi nas pozdravlja trubeći ![]() ![]() Atena je puno tradicionalnija nego što bi se očekivalo, naravno - tradicionalne četvrti Plaka i Monastiraki, a u restoranima ti iza leđa praše harmonika i buzuki, pravi raj za moju etno dušu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() Zgadila mi se njihova kvazi-kava, voda u bocama im je smeće a iz vodovoda je vjerovatno smrt, a žene su im loše... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
prije 2 god. u Pragu dojmovi: sve najobolje jedino je hrana bila užasna svako jutro smo čekali da se otvori podzemna, a to je bilo oko 6 il 7h uglavnom zakon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Upravo se vratih sa maturalca iz grčke bilo je pre j... svaki dan sam bio oduzet od vina. pili smo najbolje vino jer nam je razrednik lud za grčkom i vinima pa nam je on pokazivao najbolje birtije i vina sveukupno u 8 dana 20h sna
![]() |
#39 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
I jeste li pili neko vino Apelia, Aspelia, tako nešto?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ja sam bil ovo ljeto u lloretu v španjolskoj .. jedino kam smo zalazili je bil disco holjivud ... ostali su svi bili vođeni od strane nekakvih turčinof ili kaj več koji su samo gledali kak bi čim više ojra pobrali .. najbolje mi je kad si išel nekaj kupovati .. dojdeš u dučan .. kolko košta majca ? ... 50€ .. okreneš se ideš prema van a ovaj za tobom počne bežati i kriči 5€ ..5€ i na kraju ju ustvari dobiš za 3 ili 2 ... mislim .. koji faking cigani ili kaj več jesu ... ... najbolji su oni kaj prilaziju po ulici da te pridobiju kaj bi išel u njihov disco ... pita on nas dal smo iz Hrvatske ... svakome smo rekli da smo od nekam drugam .. na kraju smo počeli izmišljati države ... ![]() eh da .. more njim nič ne valja .. fuj ... zmazano i jedan dan je bilo dosta meduza ... zato smo se kupali samo u hotelskim bazenima ... .. sve u svemu bilo je zakon .. kak god kad smo išli natrag smo dva dana putovali s busom i nisam osečal noge nakon toga ... ( tam smo išli s brodom - zakooooooooooon ) ... .. btw... samo da napomenem .. ja sam osoba koja je bila potrošila najmanje na maturalcu .. svega 25€ .. dok su drugi potrošili po 600€ ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
hmm .. kolko se ja sjecam crnci su prodavali nekakve lanceke "zlatne " i " sreberne" i to po 50€ i naravno naslo se je tikvi koje su to kupile ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
hmm ... a zato je jedna skupina pankera ili cega vec uvek nestajala u svojoj sobi nakon kaj su s njima poslovali .... zanimljivo ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Kud ceć bolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
A je li netko bio u Hotelu SOL? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Strichek Moderator
|
.....obrađujem ja malo slike i pogledah slike s maturalca iz Praga 2004. i ova slika mi je zapela za oko: valjda zbog sastojaka..... ![]() eh da bilo je još cuge al smo bili ograničeni sa stolom, eh da je tako češće... [img=http://img287.imageshack.us/img287/8894/maturalac2010ah.th.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() eh da u veliku smo dofurali jedan krevet iz male sobe (frendu i meni je za tu radnju trebalo 15min u ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i onda je bio party u sobi, zamisli si kad se 20 ljudi zgura u veliku sobu i svi puše. potražit ću neku sliku sobe ak imam pa stavim. eh da hodnici ispred lifta, najbolje mjesto u hotelu... se slažeš? EDIT: imam sliku al sumnjam da bi prošla cenzuru...:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
joj, da jebeno, nama se pola toga skrsilo u sobi ali nismo na kraju platili onih 10 eura kao, a krevet nam se razvalio, imao sam slike s frendovog moba, ali neznam gdje su mi, a posalji slike na mail ili negdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
pošaljem ti neke kaj mislim da su ok, al sumnjam da ću danas jer imam modem i da na kraju izaberem slike. daj mi na pm pošalji mail. i slike koje bi htio? imam o pragu neš pa... eh da ovu sliku obavezno pogledati kaj se radi ljudima koji zaspu u busu! ![]() Zadnje izmijenjeno od: buljo. 29.12.2008. u 14:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
prag maturalac
sutra se putuje u prag na maturalac pa ajmo vi koji ste bili malo dojmovi i savjeti.šta se ne smije propustiti?gdje je jeftino?šta izbjegavat?šta probat(pivo i ostalo)?kakvo vrijeme bude,jel hladnije tamo?sve što vam padne napamet našvrljajte da otprilike znam.eto hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Došao jučer iz Praga ![]() Ovako, bio sam u hotelu Opatov, ima 19 katova, od toga na 10 katova su Hrvati ![]() Cugu smo kupovali u Billi, a kad ides van obavezno posjetite Karlovy Lazne klub, najveći klub u centralnoj europi ![]() Vrijeme bude hladnije, a i bude jako vruće... čuvajte se džepara, evo baš frendici ukrali 3000kn, osobnu i zdrastvenu, srecom je putovnicu pustila u hotelu... EDIT: U kojem ste hotelu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja bio za uskrsne praznike. Bilo prejebeno. Probat Absinth, crno pivo u Fleka, otić kod bosanaca na pizzu, pizzerija se zove Giovanni. Karloy Lazne, ja tamo nisam bio, jer sam se opijao u hotelu. ![]() Izbjegavaj taksije koji nemaju neku oznaku (sad nisam siguran jel AAA ili XXX ![]() ![]() Sretno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|