![]() |
Maturalno putovanje
Zanima me gdje ste išli na maturalno putovanje i kako vam je bilo.
|
Išlo se u Španiju prije 3 godine, a bilo je :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: .
O detaljima i nekim drugim stvarima bolje ne...:D |
bio sam na dva maturalca Španjolska i Prag (sa svojim razredom).
edit: ima premalo mjesta, fali pariz, hrvatska:D ... ak se može nek se ubaci. |
Ja sam isao prije 3 godine u Italiju, mjesto se zove Lido di Jesolo. Mogu rec da mi je to bio najluđi provod u zivotu. U 7 dana tocis u sebe sve sto stignes, ne spavas...
A te Spanjolke, Sveđanke, ajoj:D :D |
ja sam bija u amsterdamu i to nije dobro jer se poslije niceg ne sicas
e i mi nista nismo tocili u sebe |
@ Tooma
Mi se nismo mogli dogovorit, jel bi u Italiju, Grcku ili Amsterdam. Nisam pozalio, dje god da odes bit ce ti dobro. Ak imas dobro drustvo onda ti nemre bit lose. A sta se tice tog sta se ne toci:D , bilo je i tog samo u manjim kolicinama. Nevalja se alkoholom, osjetio sam to kad sam se jedno jutro probudio na plazi polugol, a zastitar od hotela se dero na mene, a ja nemam pojma zast. |
Citiraj:
mi smo radili nesto sto je posve legalno, u amsterdamu cak i pozeljno:D |
Prag
:beer: Čehinje:) :beer: Čehinje:) :beer: Čehinje:) :beer: :beer: ...Davno je bilo to...sad bi išao opet... |
Prag, 7 dana čehinja i piva, sveukupno 7 sati sna :D
ahh... to su bili dani... :beer: :beer: :beer: : cheers2 : cheers2 : cheers2 |
2001 španjolska- Azurna obala 12!!!! dana (1 dan u Africi).
bio je party na plaži neki njihov, plaža u 2h krcata bolesno cca 20h sna... tad sam bio mlad!:D 2004 prag- 7 dana 8h sna (prisilnog jer su svi zaspali pa sam morao i ja, kaj sam gori od drugih:clap: ) pive pive pive :beer: čehinje pive :beer: hrvatice pive, dalje se ne siječam...:D :beer: :beer: trebao sam za tj. dana u grčku al nisam upao na fax!:fuming: |
Španjolska prije 3 godine Ludnica totalna, islo se brodom
|
Citiraj:
|
loret
|
Citiraj:
ne vrijeđam nego je žalosno što svi al SVI idu tamo, ja sam to prošao i bio na azurnoj... MA KAKAV LORET!10puta bolje. btw. sad mi i žena ide tamo.:rolleyes: |
Citiraj:
sam su plaze u loretu 10x bolje nego u nici recimo |
to znam, a ove u andaluziji su 10X bolje neg u loretu.
iako loret za izač je...prejebeno. jesi bio u colossosu? |
Za 4 i pol sata idem u španjolsku. Ničeg se neću sječat.
|
Citiraj:
Pitas za colosos, bio mi je prek puta hotela ludnica:D A jesi obiso hollywood, moef-gaga itd ovoga onaj di zalaze sam hrvati nemrem se sjetit imena |
bio u holywoodu, u ovom drugom nisam, ovaj "hrvatski" neznam kak se zove al znam da je negdje blizu plaže čuo sam tamo coloniu!:)
colossos mi je IMHO najbolji. |
Citiraj:
@ Fleks Cuo si sta moras posjetit pa donesi koju fotku da se i mi prisjetimo malo starih uspomena |
joooooj kad to vidim...
ti laseri, ma ti izlasci!:( @ZED-M jesi pio sangriu? meni je to sok, al sam to prestao mislit nakon 7 čaša.:eek: |
Citiraj:
Najbolje nam je bilo u bircu kraj mcdonaldsa kod plaze otic na teqilu brijem da je bila po 20 centi |
fleks imam xd karticu od gige pa...
ima da poslikaš sve! da bar mogu vratit vrijeme:fuming: |
: lol2 :
Ma kakva giga odma dvije : goood : |
Citiraj:
|
Salzburg - Bec- Prag - Ceske selendre - Budimpesta.
Prag :( - najbolji dio.... destrukcija duse i tijela :D Inace za sve koji su bili u pragu i furali se u metrou : http://www.metroweb.cz/metro/zvuk/zvuk.htm :D :rolleyes: |
zakon!
kad ću imat vremena skidam! nostalgija....:D |
Metro zaaaakon
Pankrac, Haje, Opatov, Florenc, Museum, Pavlovska , Nadraži Holešovice :D (inače nadraži je kolodvor LOL) |
Toooo care, odma sam se sjetio onog "vistupa nastupa.." :D
Inace bili smo u hotelu Opatov i bio svjetski dernek, opijacina 24h (soba 315 rules) ;) |
Opatov :beer: :beer: :beer: hihi.. super lokacija, prek puta groblje a do groblja superjeftini "konzum" gdje se za malu lovu dobro jeli i pilo (i nosilo u hotel) :o
:( :( smrccc Prag :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49. |