|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Dostupan je kod svih većih distributera igara ![]()
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
kod mene u procesu nabavke, ali kako stvari stoje neće skoro stići, gužva u prometu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
http://www.kinguin.net/category/2555...ins-steam-key/ vidim da su sad digli na 23€... što opet nije puno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Otvorim mail i Steam key unutra. ![]() Ovo leti na mojoj konfi. Sve ukljuceno osim nVidia physics-a i one pretposljednje opcije, te vsync-a i FXAA HIGH 70-80 FPS @ 1080p. Odlicna mi je igra za sada, poslije napisem opsirnije misljenje!
![]() |
![]() |
#38 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
sad sam u dilemi ![]() Imam prethodnike u kutiji pa sam mislio i ovoga ubosti za na policu, ali tko će čekati do 8.11.
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
![]() evo da vam javim svoje prve dojmove, što se tiče optimizacije na mojoj kanti radi fino na rezi 1600x1050 FXAA High,sve ostalo do kraja uključeno osim physx koji mi je udar na performanse pa sam njega isključio(slično je bilo i sa prethodnim nastavcima), ima tu nekih sitnih framedropova ali ništa strašno, s obzirom koliko mi je komp star, ja zadovoljan
![]() Što se tiče gameplaya to je naravno onaj stari štih batmana što je super ali nekako mi se ovo malo što sam uspio odigrati čini kao reciklaža prethodnika i premalo novina, ali dobro na početku sam tek pa nije za suditi još. I da stavio sam težinu odmah na hard jer sam prije nekih 2 mjeseca odigrao AC pa sam kao još u štihu i moram priznati da sam se sa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
sve nakrkano do panja, fxaa 2x i imam izmedju 95 i 120 frejmova, ovisno o situaciji. Zadnji nvidia driveri i win8.1. Igra mi se cini ok, tek se navikavam pomalo ![]()
![]() |
#46 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Za sada mi igra nije nista posebno, istina igram tek nekih pola sata ali su me vec uspjeli izivcirati sa kontrolama. Ocito su zaboravili da svaki PC sadrzi nesto sto se zove mis i da tipkovnica ima vise od dvije tipke. Na mapi je mis beskoristan isto kao i u meniju, a quick batarang je dupli tap na 1 i ne vidim opciju da to promjenim na Q ![]()
![]() |
#47 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Right...nema opcije za korekciju mouse sensitivity-a nigdje u opcijama. Ili sam nesto fulao?
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Batman: Arkham Origins
Nema opcija za korekciju miša i igranje preko tipkovnice je kriminal. Mislim da budem slom živaca dobil dok prodem ovog smrada Deathstrokea na hard. Imam osjećaj ko da ne prima komande od miša kad se prikažu. Inače mi je igra super, ko i svaki Batman do sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja pojma nemam sta je, usao ingame i 40-60 fps, detalji medium-high, reko super. Udjem u zatvor, ona velika cantralna soba fps 5, krv ispisao dok sam niz stepenice uspio doc dole, fps ista stvar. Gledam u pod 60, pogledam pod kutem od 89 i opet fps ode u strajk. Sve detalje na low, ista stvar... fuck. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#53 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
što je najbolje ne! moglo bi se reći da sam prije išao side questove obavljati pa onda main story. s tim da sad još imam dosta side-a za napraviti. jedino me jebe jedan comm centar jer ne mogu dalje zbog bug-a -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
vamo imate tip kako otključati tower ako vam se neda čekati patch: http://www.youtube.com/watch?v=HkDLaojdCCw ja pratio upute i radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Gamer 2 the Bone
|
mene hebe ovaj Deathstroke da to nije normalno. nakon cca 5-6 pokušaja odusto, probat ću opet sutra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|