|
![]() |
#31 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma ionako PES igram s frendovima do ranih sati uz pivo tako da mi grafika i nije najbitnija, ali eto barem da nesto poprave i ispoliraju. Jedva cekam da vidim... BTW volim arkadnost PES-a jer sam povremeni igrac, a FIFA mi je preteska za takve situacije
![]() |
#32 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Volio bi kada bi u master ligi popravili transfere. Vodim Milan, i budemo 1. u ligi, osvojimo ligu prvaka i onaj super kup i tako par godina (ne zaredom, i igram svaku tekmu skoro) i onda kad poželim kupit malo bolje rangiranog igrača ono kurac. Nitko ne želi, a kada treba moje najbolje igrače kupit onda svi pohrle na njih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
danas u rad pušten pes14 ofišl web http://pes.konami.com/
![]() |
#34 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ista stvar kad igram sa dortmundom. Nakon 2-3 sezone osvojim sve živo, ali bolje igrače od ocjene 85 ne mogu dobit. Mogu, Drogbu od 38 godina ![]() A moje najbolje svi oće, real mi oteo pola momčadi. To moraju fixat. To i ono tweakanje kopačkama. To je isto glupost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Mother Russia
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
New details on PES 2014 Citiraj:
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ove najavljene promjene u gameplayu mi izgledaju jako dobre no taj novi engine što se tiče grafike meni ne liči na niš bolje od trenutnog, je da stadioni izgledaju super no nekako mi je sve to s nepotrebnim blurom i igrači ne izgledaju ništa bolje, mislim nije mi to toliko bitno uvijek bi izabrao fluidne i realne animacije i dobru fiziku prije grafike, no pošto to spominju ko skoro pa najveći adut nekako mi se čini da je Konami podbacio tu. Vidjet ćemo, pogotovo ako budu opet dva demoa izbacili, mogli bi kroz mjesec i pol već probat novi PES. Jedino me brine što još uvijek novi engine nije potvrđen za PC, EA se već izjasnio da za njega nema FIFE na novom enginu već će biti ponovo stari. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Mother Russia
|
Ma Fifa ne ni ne brine jer nju igram samo kao menađer nekog kluba jer mi je u tom području bolja od PES-a a i grafika mi nije toliko bitna kao i onaj doživljaj kada igraš sa ekipom i atmosfera koja dođe s tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
valjda bude
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#44 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Konami pre-E3 show event http://www.peseditblog.com/2013/05/k...-show.html?m=1
![]() |
#45 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#48 |
Premium
|
Animacije igrača su dosta popravili, to se vidi iz aviona... No opet pričamo o Konamiju tako da ne dižem očekivanja sve dok ne krenem skidat demo. Evo za prisjetit se trailer za PES4 kako je izgledao, te kako je ta igra izgledala na kraju. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
E da, kako je to nekad izgledalo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#58 |
Premium
|
The release of the game will be preceded by a playable demo, which will be available from September 11th on PS3 and the following day for Xbox 360. PES 2014 will be released for PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC on September 19th/20th. Versions for PlayStation®2 and PSP (PlayStation®Portable) will follow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Yebe mi se za kisu, samo da fixaju glupe stvari u igri i da bude dobar gameplay. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|