PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Pro evolution soccer 2014 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=243703)

mamutarka 30.01.2013. 23:15

Pro evolution soccer 2014

http://www.fifplay.com/images/public/pes2014-header.jpg

iako ima jos dosta do izlaska, najavljuje se novi grafički engine, konačno ako se mene pita :D

http://www.onlyproevolutions.com/201...ew-engine.html

doky 30.01.2013. 23:38

Prerano za temu al ok, svi igraju PES. :D

Ovo je engine koji će koristiti, izgleda dosta dobro.

Jedino što bi mogli napraviti, a nadam se da neće je to da će kao i kod prošle promjene engina napraviti ekskluzivu za nove konzole, a PC bude na starom. Novi Xbox je tu definitivno prije blagdana, PS4 će 99,9% također izaći u to vrijeme tako da mi se to nažalost čini vrlo vjerojatno.

Mommistake 30.01.2013. 23:59

Koliko će se opet love potrošiti na hardware kada izađu novi engine :)

Brko 31.01.2013. 07:14

It's about goddamn time. Ovo predugo traje već, 5-6 godina igramo jedno te istu igru, koja u svakoj novoj verziji nešto popravi, a drugu stvar usere :D

doky 31.01.2013. 13:45

Pa to ti je novo nepisano pravilo, svakom novom generacijom konzola dolazi novi engine, zato se bojim one ekskluzive koju sam naveo gore koja se desila kod zadnje promjene.

Eclipse 31.01.2013. 19:57

Veliki sam Obozavatelj PESA Jedva Cekam :D

mamutarka 05.03.2013. 13:22

http://www.peseditblog.com/2013/01/p...w-updated.html

danc00 05.03.2013. 16:21

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2327043)
http://www.fifplay.com/images/public/pes2014-header.jpg

iako ima jos dosta do izlaska, najavljuje se novi grafički engine, konačno ako se mene pita :D

http://www.onlyproevolutions.com/201...ew-engine.html

Aj mi reci kaj fali grafici na PES-u? Ne kužim zbilja kaj bi mogli napravit da bi ja igral PES radi grafike...

Grafika je i više neg odlična na PES 2013...nek porade na drugim stvarima, ko igra pes radi grafike ili bude igral radi grafike, taj ni ne igra dugo PES...

mamutarka 05.03.2013. 17:38

ja igra pes od hmm.. issa, znaci preko 15 godina, i grafika je zadnje što me zanima, miljon drugih bitnijih stvari ima za promjenit

al mi je ova grafika dosadila, kad odigram neš drugo vidim kolko kaskaju, a to je valjda najmanji problem, promjenit izgled igre..pogotovo kad kupis neki tj. u ovom slucaju iz vlastite kuce engine uzmes

danc00 05.03.2013. 17:40

Ma razmem, ali meni niš ne fali, grafika je odlična i sve kaj trebaš imaš....a sad da bezveze rade detalje koje ionak ne primječuješ kad igraš nema smisla...samo bude štekalo na slabijim konfama... jer do sad fala Bogu nije bil zahtjevan PES.

jopis 05.03.2013. 18:53

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2351591)
ja igra pes od hmm.. issa, znaci preko 15 godina, i grafika je zadnje što me zanima, miljon drugih bitnijih stvari ima za promjenit

al mi je ova grafika dosadila, kad odigram neš drugo vidim kolko kaskaju, a to je valjda najmanji problem, promjenit izgled igre..pogotovo kad kupis neki tj. u ovom slucaju iz vlastite kuce engine uzmes

Dakle, ti igraš iss duže nego postoji?
Imam još dan danas iss cd, prvi naravno, i datira iz polovice 99e godine ;)

Za promijenit u pes-u, grafika je i dalje najmanje bitna, a to da kaskaju, za čim? S čim to 'nečim drugim' kad ti to uspoređuješ, uopće imaš usporedit? Imho, jedino sa fifom, a njena grafika također nije ništa superiorna niti spektakularna, a o gameplayu bolje da ne pričam, jer će se uvrijedit fanovi iste (fan sam pes-a otkad postoji, tj iss-a, a fifu također paralelno igram, tj igram je od 94.e, točnog naziva Fifa 95).

Moja su nadanja/očekivanja, samo da isprave debilnosti sudaca u pesu, i da fixaju golmane. Ostalo je sve sasvim ok za jedan fun gameplay s frendovima :)

danc00 05.03.2013. 19:07

Citiraj:

Autor jopis (Post 2351620)

Za promijenit u pes-u, grafika je i dalje najmanje bitna, a to da kaskaju, za čim? S čim to 'nečim drugim' kad ti to uspoređuješ, uopće imaš usporedit? Imho, jedino sa fifom, a njena grafika također nije ništa superiorna niti spektakularna, a o gameplayu bolje da ne pričam, jer će se uvrijedit fanovi iste (fan sam pes-a otkad postoji, tj iss-a, a fifu također paralelno igram, tj igram je od 94.e, točnog naziva Fifa 95).

Moja su nadanja/očekivanja, samo da isprave debilnosti sudaca u pesu, i da fixaju golmane. Ostalo je sve sasvim ok za jedan fun gameplay s frendovima :)

Slažem se

mamutarka 05.03.2013. 19:38

Citiraj:

Autor jopis (Post 2351620)

e pa vidiš, očito ga nisi igrao na nintendu, pa se informiraj bolje :)

grafika je nebitna, al kad vec najavljuju novi graficki engine, i to je nesto. takoder bi volio vidjet da se golmani bar normalno kreću, da na neke lagane lopte 15m od gola ne rade parade i slično

jopis 05.03.2013. 22:33

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2351644)

grafika je nebitna, al kad vec najavljuju novi graficki engine, i to je nesto. takoder bi volio vidjet da se golmani bar normalno kreću, da na neke lagane lopte 15m od gola ne rade parade i slično

Ne trebam se ja ništa informirat, prvi ps sam kupio 99e i prvi iss, dakle punim imenom, samo za tebe - International Superstar Soccer Pro Evolution, koji je PRVI nastavak u franšizi PRO EVOLUTION SOCCER-a ilitiga PES. To što si ti (možda, jer vjerujem da samo prodaješ filozofiju), igrao iss na nintendu, nit ima veze sa pes-om (pro evolution soccer, vidi gore puni naziv PRVOG NASTAVKA iz 99e), je sasvim drugi par čarapa ;)

mamutarka 05.03.2013. 22:51

ajde dovoljno mi je da već 2 posta trubiš o tome šta sam napiso kolko godina igram, i da je 10+ dovoljno je, iss postoji otkad postoji, ukucaj na wikipediju, kakav je bio na nintendu je nebitno, postoji.

robert7 05.03.2013. 23:08

iss prvi je na nintendu bio :)

onda je izasao tek na ps1 di je michael owen bio car :D

mamutarka 05.03.2013. 23:23

i bio je težak ko isus sjećam se :D nikako gol uvalit, il sam bio retardiran za zabit gol pošto sam imo 7-8 godina

jopis 06.03.2013. 08:57

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2351825)
ajde dovoljno mi je da već 2 posta trubiš o tome šta sam napiso kolko godina igram, i da je 10+ dovoljno je, iss postoji otkad postoji, ukucaj na wikipediju, kakav je bio na nintendu je nebitno, postoji.

Pričamo o PES franšizi, koja je naslov ove teme, tj bar ja ;) A ti opet pročitaj moj post prije ovog ;)
Iss na nintendu i PES franšiza koja je počela 99e na ps-u su različite stvari ;)
Pametnom dosta.

zackoj 06.03.2013. 10:08

Re: Pro evolution soccer 2014

Citiraj:

Autor jopis (Post 2351965)
Pričamo o PES franšizi, koja je naslov ove teme, tj bar ja ;) A ti opet pročitaj moj post prije ovog ;)
Iss na nintendu i PES franšiza koja je počela 99e na ps-u su različite stvari ;)
Pametnom dosta.

Kada vec vuces za jezik i toliko spominjes pes fransizu, onda bi trebao i znati da je pes fransiza pocela sa izlaskom ps2. Doduse postoje dva pes-a za ps one, ali to je zapravo samo iss sa novim momcadima isto kao sto sada postoji pes 2013 za ps2 koji bas nema veze sa pes 2013, tako ni pes za psone nema veze sa pravim pesom....
Iss postoji jos sa nitenda i tada pocinje iss serijal. To sto se sony i nitendo nisu mogli dogovoriti i sony je sam morao izbaciti konzolu to je druga prica....

jopis 06.03.2013. 10:58

Citiraj:

Autor zackoj (Post 2352002)
Kada vec vuces za jezik i toliko spominjes pes fransizu, onda bi trebao i znati da je pes fransiza pocela sa izlaskom ps2. Doduse postoje dva pes-a za ps one, ali to je zapravo samo iss sa novim momcadima isto kao sto sada postoji pes 2013 za ps2 koji bas nema veze sa pes 2013, tako ni pes za psone nema veze sa pravim pesom....
Iss postoji jos sa nitenda i tada pocinje iss serijal. To sto se sony i nitendo nisu mogli dogovoriti i sony je sam morao izbaciti konzolu to je druga prica....

Vidim da ni ti ne znaš čitati:stoopid:
Prva igra PES ilitiga ProEvolutionSoccer, dakle PRVI NASTAVAK PES FRANŠIZE je ISS ProEvolutionSoccer, izdan 1999.e godine, za Playstation konzolu.
Ti si još više zalutao, sa ps one pričom, jer je ps one mini verzija originalne ps konzole, a ps one je izišao 2000.e, dakle godinu nakon PRVOG PES-a.
A to što tebi i pojedincima to nije jasno, ja više ne mogu pomoći, shvatite da je to ČINJENICA da je prvi član PES franšize ISS PES iz 99.e, jer stvarno mi se ne da glumit papigu više s time ;)

zackoj 06.03.2013. 11:27

Re: Pro evolution soccer 2014

Citiraj:

Autor jopis (Post 2352040)
Vidim da ni ti ne znaš čitati:stoopid:
Prva igra PES ilitiga ProEvolutionSoccer, dakle PRVI NASTAVAK PES FRANŠIZE je ISS ProEvolutionSoccer, izdan 1999.e godine, za Playstation konzolu.
Ti si još više zalutao, sa ps one pričom, jer je ps one mini verzija originalne ps konzole, a ps one je izišao 2000.e, dakle godinu nakon PRVOG PES-a.
A to što tebi i pojedincima to nije jasno, ja više ne mogu pomoći, shvatite da je to ČINJENICA da je prvi član PES franšize ISS PES iz 99.e, jer stvarno mi se ne da glumit papigu više s time ;)

Iss pes ne postoji. Ajde stavi samo.cover da to vidim.
Prvi iss taj koji danas svi igramo Izasao je jos 1997

Booger 06.03.2013. 11:40

Daj se sredite malo.

Još samo čekam da netko u priču uvede Winning Eleven. :)

Jopis je, otprilike, u pravu. ISS i PES su po konamiju dvije serije igara, iako je sasvim jasno da obje kreću od originalnog ISS-a iz '94.
Valjda.

http://www.pesgaming.com/blog/the-history-of-pes/

Al meni je PES i ISS isto, pa nek trubi ko šta hoće jer ju igram od ISS-a PRO '98.

jopis 06.03.2013. 12:00

Citiraj:

Autor zackoj (Post 2352067)
Iss pes ne postoji. Ajde stavi samo.cover da to vidim.
Prvi iss taj koji danas svi igramo Izasao je jos 1997

Ajde sad pročitaj Boogerov post ;)

Citiraj:

Autor Booger (Post 2352074)
Daj se sredite malo.

Još samo čekam da netko u priču uvede Winning Eleven. :)

Jopis je, otprilike, u pravu. ISS i PES su po konamiju dvije serije igara, iako je sasvim jasno da obje kreću od originalnog ISS-a iz '94.
Valjda.

http://www.pesgaming.com/blog/the-history-of-pes/

Al meni je PES i ISS isto, pa nek trubi ko šta hoće jer ju igram od ISS-a PRO '98.

Hvala za link, nije mi se dalo searchat jer sam prestar i čuvam u glavi većinu stvari, i ne volim kad me neko pravi budalom ko ekipa gore koja blebeće neutemeljeno.
Nisu pes i iss odvojene franšize, samo pročitaj quote dolje.
Samo si trebao quotat iz tog svog linka gore ovo:

"By May 1999, the ISS Pro / Goal Storm franchise was beginning to establish itself as the more respected of the two amongst critics and fans. This saw the release of the first Pro Evolution Soccer title, simply called ISS Pro Evolution Soccer. Revolutionary in the fact it introduced the now famous Master League gaming mode, other popular features included All Star Teams, and for the first time on an ISS title, Club teams."

Brko 06.03.2013. 14:39

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2351644)

mamutarka, jel to ovaj :D ?

International Superstar Soccer 64

Imam i njega i N64 doma :D OK, sad imam emulator na PC-u, ali nije to to :D Imao je i round-robin, što su nažalost iz Pesova izbacili.

mamutarka 06.03.2013. 14:45

jeste to je taj, sjećam se ko da je danas bilo kako smo igrali al samo ako smo imali dobnre ocjene :D

malo smo otišli OT, temu smo pretvorili u pes nostalgija :D

Hamm 06.03.2013. 14:46

Baš tako. :) Ajde se držite teme PES 2014. :) Tnx.

mamutarka 06.03.2013. 23:25

http://www.peseditblog.com/2013/03/p...-week-jon.html

Hamm 30.05.2013. 20:10

mamutarka 30.05.2013. 20:14

idući tjedan bi trebali vidjeti više, znači novi engine, dresovi nisu stopljeni s igračima nego su zasebno, moglo bi dobro izgledat to.

mene samo zanima dal će to sve i na PCu bit ili će ko fifa tjerat novi engine samo za konzole

OuttaControl 31.05.2013. 21:33

meni na laptopu video ovaj u HD-u trokaje šta će tek bit s igricom :p dosad nam je moj laptop bio ko konzola, izgleda da nece vise :( al neka, bolje da unaprjede grafiku

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38.