|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.elmatis.hr/Products.aspx?categoryId=214 -> ELKO LOW.IMP.3300/6,3 Zadnje izmijenjeno od: Zellenny. 03.03.2013. u 14:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Prije tjedan dana sam mijenjao na jednoj asus 775 ploči 2 kondića (6,3v/800uF) i prvo sam isto probao s 30w a dan iza s 50w lemilicom i mogu ti reći da je 50w jedva topila lem... iako sam uspio. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ccc....... ja sa starom iskrom od 25W odlemim sve. ali doslovce - sve. i najcesce povucem sa pumpicom lem iz rupica, rijetko kada da nece van......... naravno, najcesce mora ici mog tinola malo na originalni pa sve povucem, ali to je isto i sa pistoljem kojem sam znao koristiti, a ima 100W. jednostavno nije jednak lem i nije isto rucno te industrijsko lemljenje. ali da treba lemilica od 50W, no way. ako ne vjerujete ja tu ne mogu nista, ali znam sta ja koristim i kako i da se - moze ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
![]() bernzomatic 3 in 1 micro torch - lemilica, vruci zrak i brener, napunis plin kao upaljac i udri, lemilica rastapa sve, vruci zrak zgodan za hladne lemove, brener ako bas nece pa nece ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Registered User
|
Citiraj:
Wellerica od 25w nije mogla zagrijati... a LUX (ili kako se već zove) i kvaliteta lemilice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Osobni opis - pitaj me
|
nije fora u grijanju. napisao sam ti, zagrijem ja isto mjesto sa pistoljem od 100W, ali nije to to. dodaj malo tinola da se "sjedini" da originalnim, poslije toga se odlemi bez frke.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Registered User
|
Citiraj:
Baš gledam na ebayu... imaš neki link za 20$? Nalazim samo 2 ponude i to ova sa slike je cca 70$ s poštarinom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
evo na ebayu jedna 23.95 Code:
http://www.ebay.com/itm/Bernzomatic-3-in-1-Micro-Torch-ST2200T-/310620662493?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item48526f2add |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Da nebi bilo zabune, kod kondenzatora...kapacitet mora biti isti,a napon može biti viši,nikad manji...tako da u ovom slučaju napajanje nije proradilo iz razloga jer je umjeto 820 stavljen kondenzator od 1000 mikrofarada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nije točno da MORA biti isti. U mojih nekoliko mijenjanja kondenzatora na pločama uvijek sam gledao da mi napon bude isti a kapacitet isti ili veći ovisno o raspoloživom mjestu na ploči. I rezultat je uvijek bio uspješan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
bas, nikad dosad nisam pogriješio sa vecom vrijednosti kondića, ali samo ako je kond u ispravljačkom djelu...ako je vec poslije napajanja onda bi trebalo zamjenit sa istim ili bar istog kapaciteta a napona istog ili veceg. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|