|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Igrali oni sa Zvezdom ili ne ove godine situacije je takva da Inker nemoze Dinamu parirati. Dinamo ove sezone ima daleko najbolje poslozenu momcad, na svakom mjestu su dobri igraci a i klupa je takodjer vrlo dobra. Sto se tice Chaga nemoze se pricati da je on radnik tipa Gatusa ili slicnog jer Chago je prirodno ofenzivni vezni a takvi igraci nisu samo radnici, to sto mu je trenutno pozicija u momcadi "radnicka" je druga pjesma. Jos je rano govoriti o nekim naslovima itd nakon 3 kola ali ukoliko Dinamo iducih par kola zadrzi razinu igre kao protiv Rijeke ovo prvenstvo ce biti sve samo ne neizvjesno. Inace sta se tice Rijecana i susakanja o tome da je Pero zabio drugi gol...itd su puste price. Dinamo je bio nadmocniji 80 minuta susreta i tih 5:1 su pravi pokazatelj snage na terenu. Takvim pricamo mozemo doci i do toga da je Dinamo kojim slucajem pobijedio prosle sezone Belupo, nebi igrao u Ligi za bedaka nego bi bio prvi itd... sta bi bilo kad bi bilo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
E da, sta se tice Inkera i Zvezde.... osobno mislim da Inker nema nikakvih sansi da prodje Zvezdu ali ipak se nadam da izvuku pozitivan rezultat na svom terenu cisto radi navijaca. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Par takvih "loših dana" pa smo opet u govnima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Pa bolje da se los dan dogodi na pocetku nego recimo sredinom sezone, sad znaju da nitko ne spusta gace i da se treba pomuciti i kod zadnjeg na tablici. Chago je definitivni best buy ove sezone a i vidi se kako mu je stalo pokazati se pred publikom.
![]() |
#35 |
Super Moderators
|
Ja samo velim da se treba čuvati našeg poznatog kako ćemo-lako ćemo. Dečki su i sami priznali da je sa Osijekom tako bilo. Meni se čini da ipak bolje igramo kad je Chago od početka u momčadi. Za razliku od Osijeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
U,a sutra Litex-Rijeka,moje su pretpostavke da će biti X ili minimalan poraz rijeke(2:1).Ali ako se ponovi ona igra kao protiv Dinama.....Moglo bi bit i puno gore,al se nadam da da će im Rijeka na kantridi br jedno 3 komada uvalit.Jedino me strah jer nema Leranta,koji je stup obrane.I još da cjenjeni gospodin Žilić neš ne sjebe bit će sve uredu |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Zora rudi,dan se bijeli Zvezdu jebe Zagreb cijeli A ti Zvezdo nisi sama Jebat ćemo Partizana:clap: :clap: Makar je od purgera,al pjesma je dobra,zar ne??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
A mozda dobije al nebi reko da ce proc dalje
![]() |
![]() |
#42 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Sve u svemu dobro smo prosli,meni je bila ok tekma,ali onaj koji nije navijao za nikoga vjeroajtno je tekma bila živi užas... Mislim da imamo izgledne šanse na Kantridi,samo pomalo a ne da primimo odmah gol,pa se možemo jebat... Mislim da je Scoria OK napravio,što je Krpana stavio od početka jer Zekić nije nis jako pokazao,a uz to Krpan je brz pa se mogla koja kontra napraviti,ali opet je pogrješio sta nije stavio Zekića na početku drugog poluvremena jer ovaj spec naprijed nije niš napravio niti prvo niti 15minuta drugog poluvremena,nego me je samo zivcira.Kod Krpana me uzasno zivcira sta kada je sam u napad umjesto da ogradi i zadrzi loptu i odigra povratnu on se sam zabija izmedu 5 igraca,ma KONJ!!
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Krpan je baš sjebo sve šta je mogo,Ali za Zekića mi nije jasno,Mogo ga je bar 10 min prije kraja stavit unutra,a ne sekundu prije:confused: .SVAKA ČAST ŽILIĆU,stvarno se je danas iskazo,i to dobro.Nadam se da ćemo ih na kantridi potuć |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Nije se moglo pljunit je*enih 30.000 eura da ga se vrati u Hajduk, nego se dovode raznorazni Mešići, Bišćevići...:mad: :mad: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Tlacitelj i neznalica
|
Trebali ste si uzeti Krpana i onda nas usreciti jer bi tada vjerojatno zadzali Ercega,a ovako...ma mozda Krpan i ne bude tako los... Razocarao sam se do sada od Zekica i Rendulica.od Zekica sam ocekivao koji gol,a od Rendulica koji prolaz po boku.
![]() |
#51 |
Premium
|
Al zekić se trudi barem,trči i ima ga svugdje(barem kolko sam ja vidio).Al trebo je Tomo ostat. Danas je Osijek-Rijeka,vaše pretpostavke su?Po meni ili 1:1 ili 1:0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Super Moderators
|
Ufff, ja sam se nadao da će međimurci izvuć barem nulu ![]() Ali se Ajduk uspio zguzičariti. Evo-ja prognoziram Osijek-Rijeka 2-2. Makar-Osijek je u naletu a Rijeka je ipak malo ubijena u pojam nakon zadnje dvije tekme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Osijek -Rijeka ce bit 1x ili 1:0 ili 1:1
![]() |
![]() |
#54 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Dinamo vodi 3:0 u prvom poluvremenu : goood :
![]() |
#55 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
EDIT 5:0
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Inter-Dinamo 0:5,idem ja sad do jednog kafića(Morčić) gledat tekmu,sretno Rijeci:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Evo, baš surfam po netu i gledam Osijek-Rijeka. Osiječani su ih gadno stisnuli na početku-a Rijeka je uspjela zabiti gol... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Super Moderators
|
Ne mogu ne primjetiti-otkako je Ćiro otišao iz Varaždina Varteks se je preporodio ![]() Četri tekme-12 bodova. Onima doli baš i ne ide sjajno od kad im je Ćiro došao ![]() Pa si ti misli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Tlacitelj i neznalica
|
Jupi za Rijeku,tko bi rekao da i mi mozemo pobjediti u Osijeku.Neda mi se traziti ali mislim da je ovo prva ili eventualno druga pobjeda u Osijeku,tamo smo redovno gubili. Ruku na srce tekma i nije bila bas neka luda,ali bilo je prilika i na jednoj i na drugoj strani tako da mislim da je sasvim zasluzeno.Isto tako i da su oni pobjedili bilo bi zasluzeno,otvorena tekma mi eto zabili gol i imali malo vise srece.
![]() |
#60 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|