|
![]() |
#32 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: status quo
Citiraj:
Ako ce mu biti lakse, mogu samo reci da kao i obicno, nisam nista ruzno mislio. Pobogu, zar vi mislite da ja nekog ovdje mrzim, zelim mu silovati psa ili ubiti punicu? Postoji nesto sto se zove stil pisanja. Moj je takav bio oduvijek, i sigurno se nije promijenio tijekom ove tri godine koliko sam clan ovog foruma. Buduci da me jos niste izgnali, javno lincevali i gadjali me Netfinity serverima na Trgu bana Jelecica u te tri godine, dade se zakljuciti da da su ljudi to jednostavno prihvatili. Ja sam mnogo puta predlagao Raku da me stavi na svoju ignore listu. Cas posla, a moji postovi ga onda nebi vrijedjali ni na koji nacin. Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() na nedilju svetu sunce vam komunističko ![]() ajd ovak... kao što je catkiller rekao, a bubba ponovio koristite ignore. ako priča, neka priča u vjetar. ako si imate još nešto za reći, pvt je pravo mjesto za to. ---- iskreno bubba, kad si tolko pametan i uzvišen itd. zašto bacaš biserje pod nas - uboge svinje? nitko ne sluša... neshvaćen si u svome vremenu, ili barem među nama maloumnim wannabe ekspertima. sij znanje na forum.hr. siguran sam da će oni znati cijeniti tvoj trud i don_Quijote-ovsku borbu protiv neznanja koje hara ovim prostor-vremenskim kontinuumom. nadam se da je ovo kraj threada?
![]() |
#35 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() a kaj tema nije bila Isusekof novi/rabljeni monitor...??? kaj ste bedasti deca, pa i Bubba mora nekaj jest...a hrani se vasim sirovim i nebrusenim smislom za cinizam i humor? pa ak mene prožvačete, morete i njega,kak vam veli Hojza,Cat IGNORE i mirna bosna,čitate thread koji vas zanima bez Ignore tipa i bok.... a znate i sami da bi bile jake dosadne bez nas takovih, pa na koga bi jambrali, za ime sveto..? ja za sebe velim-svaka budala ima svoje veselje .. a kakaf sam onak u živo... to je već drugi par klobasa..... ajd sad, dosta kokodakanja.. e da, Hojza.........si živ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovak stalak ne škripi bar moj. kaj se tiće tapetiranja prigovarajte kad vidite rezultat. Oštrina slike? Pa slikao sam s mobom i u text modu. J N6230 kaj ste se sad toliko razvezali i prešli u djetinajsto prepucavanje m nije jasno?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Kaj neko se žali na kvalitetu moje robe?Ako očete mogu ja dat probne uzorke pa se može čak i dolje navedeni uvjerit u besprijekornost materijala. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Brisi thread.
|
|