|
![]() |
#31 |
Guest
|
Ma, razumijemo se. Ali mi kod nekih taj "elitizam" u stilu "Ja sam si cool jer me boli briga za grafiku" živcira. Grafika je tool i igra može biti samo još bolja ako dobro zgleda. Pogotovo singleplayer i slične stvari. Pa jedan Call of Duty (koji mi već godinama ne valja) baš zbog OK grafike i zvukova mi ima zabavan SP koji uvijek pređem iako je igra meni nakon CoD2 generalno smetje! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Hm, elitizam? Ne shvaćam to tako, samo kažem da mi je grafika generalsa dovoljno dobra za jedan rts. Ponavljam, nemam niš protiv dobre grafike, dapače, al ne pod svaku cijenu. A ak je moje razmišljanje elitizam, kak komentiraš ovu izjavu? Po meni je bolje da igra ima lošiju grafiku i dobar gameplay nego da ju naprave fensi šmensi pa da mi treba neki quad i sli da ju pokrenem. I kaj fakat misliš da je ono gameplay trailer??? Dao bog da griješim...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Guest
|
Nije išlo tebe fanATIk, a i malo sam se krivo izrazio! |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Nadam se da će izbaciti još materijala uskoro... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Ma nadam se da će skidrow, fairlight i ta ekipa već nešto smisliti ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja se bojim da od toga svega nece biti nista u smislu klasicnog RTS-a. -.- http://www.youtube.com/watch?v=i0U89OWdTuc Jednostavno ce se zvat C&C. Oni su napuseni??? Zadnje izmijenjeno od: BlackDwarf. 16.08.2012. u 08:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() S Generalsima 2 sam imao nadu.. a ovo ![]() Bit ce to mikro mužnja para, koju ces na kraju platiti 3x više nego igru... Enjoy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
aka Striko
|
Jesi probao C&C Tiberium alliance? Smece i govno !!!! Crkli dao Bog: Na tu foru ce to ici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Nije ni čudo da idu na foru sa što više para s obzirom da su im cijene dionica pale za 50% (http://www.gamefront.com/report-ea-s...dering-buyout/) fučkaj ti takve gluposti, ja ću si rađe tu i tam zaigrat RA2 ili prve generalse ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Na vikendici sam pa mi je net u banani tako da nisam vidio video, ali komentari ne zvuče dobro ![]() RA2 je još i bija dobar, C&C4 je pokopa stvar ![]()
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Idiotizam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da na zalost su svi shit nastavci doveli do toga da je skirmish jos najzabavnija stvar u igri. Prvi C&C pa i Red ALert su bile prije svega LAN igre. Kad su izasle bile su hit u igraonicama i haklalo se po cijele noci. Skirmish je bio samo za brzinsko upoznavanje osnova. Steta mogli su od C&C napravit najbolju fransizu ikad da su imali malo vise maste i hrabrosti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Otkad je Westwood propao tj pao pod grane EA, C&C i RA serijal je propao skroz na skroz. RA2 zadnji epic primjerak igre. Ne smrdi mi ovo na dobro, mislim da bude još veći bulšit od C&C4. A mužnja love epična. Zamisli prije početka igra moraš uplatiti neku lovu da si povećaš početni iznos para. Ili ako želiš graditi advanced unitse poput Mamootha ili Bombera, to će koštati 1 euro... lol.
![]() |
#60 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Taj princip postoji već odavno, u "free" online igrama poput Ogame i slično. Igraš igraš i onda ti ponestane zlatnika koje, gle slučajnosti, ne možeš nigdje nabaviti osim ako ih kupiš na njihovoj stranici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|