PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Command and Conquer Generals 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=225745)

panda505 15.12.2011. 14:42

Command and Conquer Generals 2

Vidim nema teme, a trailer je vani već duže vrijeme :)

Izgleda obečavajuće :)

jedina loša vijest je da je najavljeno tek za 2013. :/

hammer_of_thor 15.12.2011. 17:57

Vidjeh prije koji tjedan trailer, a zaboravio stavit temu.

Jedva čekam.
Strategija na ovom engineu bi mogla malo zezati, ali valjda neće.

Treba ju dočekati.

gmax 15.12.2011. 18:20

Trailer zgleda dobro, cak jako dobro. Iako kad sam vidio Bioware. Bilo je malo WTF!? Ali dobro EA ocito zna kaj radi. Treba docekati 2013, tko ziv tko mrtav. :D

Ecips Dlo 15.12.2011. 18:24

Od BW-a je ostalo samo ime..kao i od IW-a
nažalost

Ordem 15.12.2011. 20:46

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2050398)
Vidjeh prije koji tjedan trailer, a zaboravio stavit temu.

Jedva čekam.
Strategija na ovom engineu bi mogla malo zezati, ali valjda neće.

dok ta igra izadje ionako ce svi kompovi (vec za par mj izlaze novi ivy bridge/ati 7xxx/nvidia 6xx) tada zvakati frostbite2 engine bez problema.

veve 15.12.2011. 21:58

EA je potpuno upropastio C&C serijal tako da bas ne ocekujem nesto previse od igre.

Mar 16.12.2011. 00:15

Ako ga naprave kao i originalni Generals (mehanika), igra bi mogla biti odlična.
Mislim da više neće ponoviti C&C4 debakl :D

fanATIk 16.12.2011. 09:35

jedva čekam

thunderbird 16.12.2011. 14:57

Citiraj:

Autor Mar (Post 2050694)
Ako ga naprave kao i originalni Generals (mehanika), igra bi mogla biti odlična.
Mislim da više neće ponoviti C&C4 debakl :D

Istina!
Novije c&c-ove je unuštila hiperprodukcija naslova. Počeli su izlaziti tempom ko NFS. (barem ovi sa tiberium tematikom)

Mar 16.12.2011. 16:39

Citiraj:

Autor thunderbird (Post 2051220)
Istina!
Novije c&c-ove je unuštila hiperprodukcija naslova. Počeli su izlaziti tempom ko NFS. (barem ovi sa tiberium tematikom)

Iako C&C3 i RA3 uopće nisu loše, dapače odlične, ali kad ih je za multiplayer pokopao loš support, iako je izašlo solidno patcheva, igre su po izdanju bile dosta bugovite/nebalansirane i dok su ovi to pokrpali dosta ljudi je otišlo.

Dapače, u C&C3, EA je utukla masu love za promociju, ali nažalost nedovoljno za poliranje i optimizaciju :fiju:

thunderbird 16.12.2011. 18:02

Istina, RA3 uopće nije loš, ali ima fakat kardinalnih propusta što se tiče gameplaya i balansa armija

hammer_of_thor 16.12.2011. 20:28

Tiberium serijal i RA su odlične igre.
Balansiranost im nije bila najjača strana ali u globalu su vrlo igrive i prezabavne igre.

Neo-ST 16.12.2011. 20:46

Očekujte mnogo vizualnih finesa i sranje od gameplaya...

fanATIk 17.12.2011. 20:10

Evo ga, vidoviti Milan...

RaWeN 17.12.2011. 21:40

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2051432)
Očekujte mnogo vizualnih finesa i sranje od gameplaya...

Ma kome treba gameplay, bitno je da igra izgleda ko RL!

thunderbird 17.12.2011. 23:32

Ja bi baš rekao obrnuto - bolje da bude manje vizualnih pizdarija a bolji gameplay :)

HumWeed 18.12.2011. 22:48

u RA 3 mi se svidjela samo voda :D
u C&C 3 mi se nist nije svidjelo :P - previse specijalnih efekata kao onaj space distorsion i previse blur-a okolo

po traileru ovaj Gen 2 bi cak mogao dobro ispasti

fanATIk 19.12.2011. 09:08

Po ovom traileru ne možeš baš ništa saznat. Ovo je očito jedan od onih filmića prije igre, nikakav gameplay video. Mene nebi smetalo da grafika ostane kakva je u zero hour, sam nek riješe neoptimiziranost igre, rušenje itd.

HumWeed 19.12.2011. 09:23

ja bome nebi

oni vojnici su ko stapici izgledali a trcali i umirali ko da su na mjesecu bez gravitacije
vozila sva neka kockasta

sand bag's ko krumpiri imali izgled :D

jedino sto je valjalo tada je bila grafika particla i nuklearnih eksplozija

demetrius 19.12.2011. 12:42

očekujem mnogo vizualnih finesa i isti gameplay.

fanATIk 19.12.2011. 12:58

Citiraj:

Autor HumWeed (Post 2052762)
ja bome nebi

oni vojnici su ko stapici izgledali a trcali i umirali ko da su na mjesecu bez gravitacije
vozila sva neka kockasta

sand bag's ko krumpiri imali izgled :D

jedino sto je valjalo tada je bila grafika particla i nuklearnih eksplozija

To kako igra izgleda, IMO, najmanje utječe na ocjenu igre.

thunderbird 19.12.2011. 13:54

A čuj, grafika u zero houru je za ono vrijeme (2003.) bila super. Moja želja je da gameplay bude kao u ZH (sa ponešto novih fičera i unita)+ Ok grafika, pošto ne patim na vizualne finese koje će mi ubijati komp...

Ono što me je u zero houru oduševilo je to da je svaka armija imala po tri podarmije (koje su se u biti međusobno malo razlikovale, ali su zahtjevale korištenje međusobno vrlo različitih taktika), tako da je ZH efektivno imao 12 armija. jedini problem je izbalansirati toliki broj armija...

Kada bi se novi generalsi ugledali na ZH po tom pitanju, to bi bilo odlično

HumWeed 19.12.2011. 14:31

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2052976)
To kako igra izgleda, IMO, najmanje utječe na ocjenu igre.

kako kome
ja sam starija generacija koja je odrasla na igrama amige i comodore
te ranim PC DOS igrama tak da se cesto vracam starijim igrama
te mi super grafika nije uvijek "a must"

no u danasnja vremena sumnjam da bi Gen 2 dobila velike poklonike
danasnjice da se servira sa modelima iz Gen 1 :D

thunderbird 19.12.2011. 15:35

Pa po ovome viđenom u traileru, grafika će biti na razini... Tako da se toga tiče mislim da nema bojazni

fanATIk 19.12.2011. 16:27

Citiraj:

Autor HumWeed (Post 2053106)
kako kome
ja sam starija generacija koja je odrasla na igrama amige i comodore
te ranim PC DOS igrama tak da se cesto vracam starijim igrama
te mi super grafika nije uvijek "a must"

no u danasnja vremena sumnjam da bi Gen 2 dobila velike poklonike
danasnjice da se servira sa modelima iz Gen 1 :D

I ja sam ta generacija. Samo tu pričaš da ti grafika nije pod must, a gore si ispljuvao izgled generalsa sve u 16.
To je strategija, bitna mi je igrivost i to je to. Tak i tak nikad ne koristim zoom, te me ne interesira jel se vide meci u vojničkom redeniku te dal ima čuturicu s vodom na sebi.
Ako je igra dobra, imat će poklonike bez obzira na grafiku. Pogledaj starcraft i koliko ga ljudi još igra.

HumWeed 19.12.2011. 16:35

popljuvao sam jer mi je i igra bila sr sama po sebi :)
a engine koji nisu ni optimizirali kak spada je bio jos jedan udar u zeludac

Citiraj:

Tak i tak nikad ne koristim zoom, te me ne interesira jel se vide meci u vojničkom redeniku te dal ima čuturicu s vodom na sebi.
pa ni mene ali se nebi zalio da su neke stvari lijepe a ne krumpiraste ili stapicaste :)

panda505 19.12.2011. 16:39

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2053191)
I ja sam ta generacija. Samo tu pričaš da ti grafika nije pod must, a gore si ispljuvao izgled generalsa sve u 16.
To je strategija, bitna mi je igrivost i to je to. Tak i tak nikad ne koristim zoom, te me ne interesira jel se vide meci u vojničkom redeniku te dal ima čuturicu s vodom na sebi.
Ako je igra dobra, imat će poklonike bez obzira na grafiku. Pogledaj starcraft i koliko ga ljudi još igra.

:dobar:

Skroz, koga briga za grafiku ako je igrivost tu

mislim ok, ako srede igrivost, grafika je samo lijep dodatni dio da srede :)

Citiraj:

Autor HumWeed (Post 2053198)
popljuvao sam jer mi je i igra bila sr sama po sebi :)
a engine koji nisu ni optimizirali kak spada je bio jos jedan udar u zeludac

pa ni mene ali se nebi zalio da su neke stvari lijepe a ne krumpiraste ili stapicaste :)

mene nikad nije smetao krumpirasti izgled u Generalsima, dok se igralo bilo je svejedno, i ovak ne gledaš na detalje nego na ekranu nego pokušavaš pobiti protivnika :D

Mad_Duke 19.12.2011. 17:38

Joj dajte sa tim glupostima "grafika nije važna"!

Pa da, grafika pokraj igrivosti naravno nije važnija. Ali zašto ne imati oboje! A i bolje će se prodavati ako OK zgleda (hint Crysis kaj je smetje od igre, ali dobro zgleda)

panda505 19.12.2011. 17:43

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2053233)

Pa da, grafika pokraj igrivosti naravno nije važnija. Ali zašto ne imati oboje! A i bolje će se prodavati ako OK zgleda (hint Crysis kaj je smetje od igre, ali dobro zgleda)

tebi gluposti, meni ne

meni uopće nije važno kaj Generalsi izgledaju "krumpirasto" (kak je kolega gore napisal')

čisto mi se 'ebe, igrat ću ja bili oni krumpirasti ili ne

fanATIk 19.12.2011. 18:23

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2053233)

Pa nitko ne govori protiv dobre grafike, samo velim da mi nije toliko bitna. Ako bude dobra grafika, super, ako ne, nikom ništa. Nek gameplay bude isti, ja sretan. Meni nisu jasni ljudi koji se lože samo na grafiku. Meni je grafika interesantna prvih čuku vremena. OK, nemojte se sad lovit za to, i meni je grafički bolji bf3 od bf1942. Al nisam tip koji će samo zbog toga igrat igru. Kaj, da se divim ljepoti špaleta na prozorima i raznovrsnom cvijeću na balkonu? Interesira me samo kako utjerat metak protivniku, ma na kakvom balkonu on bio. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29.