Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.06.2005., 01:18   #31
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Najjace su mi provale:"Malaren ulazi u boks" a iz aviona se vidi da je minardi
A da se odljepe od fie i odrede svoja pravila onda bi gledali utrke svemirskih brodova a ne bolida

Meni je Ferrari No1 al ne i onaj prokleti svabo kojeg mi je pun kurac, zato sam za Barrichella
Staro 20.06.2005., 01:29   #32
google
partibrejker

google's Avatar

Datum registracije: May 2004
Gledano sa sportske strane - najveći gubitnik bi mogao biti "prokleti švabo" kako veli ZED-M...

Naime, u slučaju da na kraju godine opet MC bude prvi(što je malo vjerojatno) svi će mu govorit da je to zbog ove pobjede...

Ova sezona je NEREGULARNA. A baš sam počeo guštat u F1...
google je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.06.2005., 01:37   #33
google
partibrejker

google's Avatar

ZED-M nemoj misliti da mi je stalo do prepirke ili prepucavanja s tobom:
al taj MS je "pola ferraria"

U povjesti će osati zapamćene što je ferrari bio prije nego je MS došao u njega, što je ferrari postao, a tek ćemo vidjeti kakav će biti...

P.S.Slažem se s tobom da ovi komentatori nemaju pojma.
A da li znaš zašto je MS "uvijek" bolji od Barichela? (ozbiljno te pitam)

Staro 20.06.2005., 02:06   #34
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Inace mrzim velike nogometne klubove i slicn velike timove ...ali MS-a nemrem zamrziti. Za njega sam jos od Bennetona.

Ali i Rubens je srcu drag i mio, pogotovo nakon pobjede na Hockenheimu (za inf. - startao je zadnji) Kako je krug po krug grabio naprijed i pobjedio na kraju. Najljepsa utrka koju sam ikad gledao a dodjela pehara samo je slag na tortu. Rubens prima pehar, sav u suzama i posvecuje ga Senni.

Priceless

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2005., 02:09   #35
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Kad je završila Era Turbo motora i ošla Honda i otišli Sena, Prost, Rosberg, ... tada je i završila formula 1 ... ovo više nema veze sa utrkivanjem ... sve se riješava u boxovima i nekim besmislenim pravilima i dogovorima oko i ispod stola ... ovo nije F1, formula 1, već F1, Fukara 1 ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2005., 04:00   #36
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon Kad je završila Era Turbo motora i ošla Honda i otišli Sena, Prost, Rosberg, ... tada je i završila formula 1 ... ovo više nema veze sa utrkivanjem ... sve se riješava u boxovima i nekim besmislenim pravilima i dogovorima oko i ispod stola ... ovo nije F1, formula 1, već F1, Fukara 1 ...
Eh, umara me i citati naslov ovakvih tema a kamoli citati ili nedaj boze nesto postati. Ali BD je srocio bit, onoga sto o svemu tome mislim.

Koja je dinamika izmjena, kompetivnosti izmedju vozaca tada bila.
Danas sve izgleda kao simulacija u kondomima. Alain je bio moj igrac.

Puno ljudi cak i srednje generacije gleda me u cudu kad im kazem da su sredinom 80-ih Prost i Lauda boravili tokom neke turneje po EU dva dana u Zagrebiji u tadasnjem InterContiju (danasnja Opera = popusena licenca) zajedno sa svojim bolidima i 2-3h strpljivo potpisivali velike postere koje su nakon toga djelili svima prisutnima.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2005., 14:47   #37
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:
Originally posted by google
ZED-M nemoj misliti da mi je stalo do prepirke ili prepucavanja s tobom:
al taj MS je "pola ferraria"

U povjesti će osati zapamćene što je ferrari bio prije nego je MS došao u njega, što je ferrari postao, a tek ćemo vidjeti kakav će biti...

P.S.Slažem se s tobom da ovi komentatori nemaju pojma.
A da li znaš zašto je MS "uvijek" bolji od Barichela? (ozbiljno te pitam)
svabo je vozac No1 u Ferrariju a Barrichello No2 I kad postoji situacija uvjek ovaj mora bit ispred
Sheme tipa Austrije prije tri godine i slicno pokazale su kakav je svabo ubiti. Ak ti mislis drugacije slobodno reci to

Ali kako je rekao zond bas od te pobjede u Njemackoj mi je Barrichello No1.
Staro 20.06.2005., 14:55   #38
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Nadam se da ce biti prihvacena nova pravila koja podrazumijevaju povratak kvacila i mehanickog mijenjaca, te smanjenje broja aerodinamickih dodataka, jednog "gumara" i slick gume....
@ Google
Istina je da je M Schumacher ostavio najveci trag u Ferrariju ali budimo realni i u F1 opcenito ma koliko ga netko mrzio ili volio....(u F1 uz velikane kao sta su Senna, Prost...).
Ali nemozes napisati nesto sta implicira da je Ferrari prije toga bio nista...Ferrari je jedini u F1 od njezinog osnutka a osvojio je 14 konstruktorskih naslova prvaka, 14 pojedinacnih(vozackih) i za njega su vozili legendarni vozaci (npr. Lauda)...
I evo malo copy pasta za fanove :
-Ferrari's first ever grand prix victory came in the 1951 British Grand Prix at Silverstone, Argentina's Froilan Josè Gonzalez at the wheel.
-Ferrari's first world constructor's title was won in the 1961
-Alberto Ascari was the first driver to secure a drivers title for the Scuderia in 1952 with a total of six wins.
-To date Michael Schumacher is the most successful driver to have piloted the red cars
-Ferrari's red comes about due to the way the sport began, where each country was assigned a colour and the red for Ferrari has remained. Red was assigned to Italian cars, Green to English, Blue to France and so on. Canary yellow as seen on the Prancing Horse emblem could be classed as Ferrari's official colour as it symbolised the town of Modena.
-The Prancing Horse emblem dates back to a world war one pilot by the name of Francesco Baracca who died in action. In a meeting after a race win with the pilots family they asked Enzo to use the emblem to bring him luck in races, and that's what he did, although he changed the background to canary yellow to signify the colour of Modena.
Staro 20.06.2005., 15:11   #39
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Originally posted by E.T.
Nadam se da ce biti prihvacena nova pravila koja podrazumijevaju povratak kvacila i mehanickog mijenjaca, te smanjenje broja aerodinamickih dodataka, jednog "gumara" i slick gume....
hebeš takvo natjecanje onda.
Te bolide bi ja doma uspio sklepat onda.
Ovo je F1 i koristi se najmodernija tehnologija, ovakve gluposti bi je samo unazadili.
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2005., 18:29   #40
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ovo je ipak malo preglupo...da se svih šest bolida koji imaju Bridgestone zabilo u zid-onda bi se ostatak F1 smijao i bilo bi spike da ko ih jebe, i da kaj su se ganjali sa gumama koje ne mogu držati auto u zavoju

Sad su gospoda sa Michelinom prvi put kad su skužili da se baš ne mogu ganjati kak bi htjeli i da bi ne-daj-bože bili sporiji od konkurencije podvili rep i zbrisali.

Osim toga-Šumi je bio u trećem redu, Barrichello u četvrtom.
Dobrom taktikom bi se bar pola gospode dočepalo finih bodova.

Mislim da se barem pola vozača koji su otišli u boxove srame nenastupanja.
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.06.2005., 19:21   #41
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by Freek
hebeš takvo natjecanje onda.
Te bolide bi ja doma uspio sklepat onda.
Ovo je F1 i koristi se najmodernija tehnologija, ovakve gluposti bi je samo unazadili.
Pa mislim da je nebi bas unazadili,nego bi bilo realnije.Znaci bio bi bolji onaj koji recimo bolje mjenja brzine,koji zna bolje proci zavoj sa ili bez proklizavanja a ne on uleti u zavoj i nabije gascinu,da ga vidim kako bi nabio gascinu kada ne bih imao ono sranje protiv proklizavanj i sl. Letili bi pola njih sa staze...
A ti kada kuci gledas na TVu ni ne kuzis da li bolid ide 320(sada) ili recimo 280kn/h ako ih malo uspore.I sve jedno ti je da li bolid ubrzava od 0-100 za 2 sec ili za 3.5. A mislim da bi bilo puno vise pretjecanja a ipak se zbog toga gleda forula a ne zbog toga sta on ispod haube ima 600-700-800 konja...
Staro 20.06.2005., 22:11   #42
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ovo je ipak malo preglupo...da se svih šest bolida koji imaju Bridgestone zabilo u zid-onda bi se ostatak F1 smijao i bilo bi spike da ko ih jebe, i da kaj su se ganjali sa gumama koje ne mogu držati auto u zavoju

Sad su gospoda sa Michelinom prvi put kad su skužili da se baš ne mogu ganjati kak bi htjeli i da bi ne-daj-bože bili sporiji od konkurencije podvili rep i zbrisali.

Mislim da se barem pola vozača koji su otišli u boxove srame nenastupanja.
U potpunosti se slazem...
Mogli su voziti sporije, vecina bi i tako bila brza od Minardija i Jordana, no isti, ocito, nemaju srama.

@Freek
Zbog toga se i ceka 2008. za ta pravila ...zbog svade dali je to kocenje tehnoloskog napretka ili jednostavno zelja za vecim udjelom vozaca u samom rezultatu i povecanjem mogucnosti pogreske sto bi navodno trebalo vratiti staru draz F1....
Staro 20.06.2005., 23:08   #43
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
manualni mjenjač je najveća glupost koju mgu napravit.
Pa da današjni bolidi imaju 7 brzina i mijenjaju brzine stvarno previše da bi vozači to morali sa kvačilom radit.
Pa ruka vam odpadne a da kažem da bi to doprinijelo nesigurnosti na stazi.
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2005., 23:12   #44
Zond
Rabotnik
Moj komp

Citiraj:
Originally posted by Freek
manualni mjenjač je najveća glupost koju mgu napravit.
Pa da današjni bolidi imaju 7 brzina i mijenjaju brzine stvarno previše da bi vozači to morali sa kvačilom radit.
Pa ruka vam odpadne a da kažem da bi to doprinijelo nesigurnosti na stazi.
Ej pa nije to mjenjac iz Rabe kad Mile od 120 kila prebacuje u trecu sa punom sakom. Koja je onda tehnicka definicija onog njihovog mjenjaca na volanu.

Staro 21.06.2005., 00:48   #45
google
partibrejker

google's Avatar

Dolazak MS u Ferrari je isto što i dolazak Erica Cantone u Manchester Utd.

Mislio sam na dugogodišnju krizu u koju je upao Ferrari - iz koje se počeo lagano uzdizati sustavnim zaokretom u svom načinu rada - a samo jedna u nizu tih faktora je bio dolazak mladog i perspektivnog vozača kao što je MS...

Evo vam jedna informacija koja je provjerena - koja dolazi od osoba koji se druže s Ferrarijevim mehaničarima (a ne čitaju internet forume i sportske novosti):
MS ima pravo proučavati i kopirati setup svog timskog kolege, ali njegov kolega može popušit Drinu al od njega neće dobit njegov setup...
Svi zanju da je MS velemajstor za setup bolida. Uvjek zna što hoće i mehaničarima to vrlo dobro pojasni. U sluačju da ga kolega "pere" po stazi (to se vidi već po treninzima i kvalifikacijama) - MS kopira setup svog kolege i "tuče" ga na stazi (ili barem smanji zaostatak).
To pravo mu je po ugovoru zagarantirano - znači on je uvjek br.1 u timu!

P.S. Ako vas zanimaju još neke zanimljivosti o vezi MS recite da napišem (neću dosađivat)
Staro 21.06.2005., 00:54   #46
Zond
Rabotnik
Moj komp

Slobodno pisi, mene zanima.

Staro 21.06.2005., 00:55   #47
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Nisam li ja reko da je on zbog toga bolji?
to je po meni kurvinski, gdje je tu onda sportski duh ....
Tu prije vrijedi pobjeda pod svaku cijenu
Sta bi tek Barrichello radio svabi da toga nema, i daj prokomentiraj austriju prije tri god
Staro 21.06.2005., 07:37   #48
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Citiraj:
Originally posted by ZED-M
Nisam li ja reko da je on zbog toga bolji?
to je po meni kurvinski, gdje je tu onda sportski duh ....
Tu prije vrijedi pobjeda pod svaku cijenu
Sta bi tek Barrichello radio svabi da toga nema, i daj prokomentiraj austriju prije tri god
MA nema brazilac sansi iako je dobar vozac. MS je lagano umoran od svega, motivacija lagano pada, osvojio je sve sto je mogao osvojit. Ipak vidim da se lako zaboravlja kako je bilo MS prve 4 godine u ferrariu, imao je smece od bolida a znao nam je svima priustit kvalitetnu predstavu. Odjednom je svima postalo dosadno gledat ga kako pobjeduje.

Hebiga ztnalo je bit sranja, da ga rubens pusta i to na najjadniji moguci nacin i sl i to je ono sto na sve baca blato. Al ruku na srce to je MS, njemac, vozi do zadnjeg kruga, bitan je cilj a ne sredstva. Da njega nije bilo ovih 10 godina a i narednih 100 kad ode F1 nikad nebi bila ista.
Staro 21.06.2005., 15:18   #49
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

@ Freek
Sta mislis kako se mijenjalo do 1996...kako u Rallyu, a kako u Indy caru, CARTU i slicnim natjecanjima bolida/vozila sto otvorenog sto zatvorenog tipa "kokpita".
Staro 21.06.2005., 16:39   #50
Jelc
Super Moderators

Ja glasam za mjenjač tipa R4

Pa da vidimo onda ko je driver a ko papak:clap:
Staro 21.06.2005., 17:33   #51
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Originally posted by Zond
Ej pa nije to mjenjac iz Rabe kad Mile od 120 kila prebacuje u trecu sa punom sakom.
LOLCHINA

Freek, NHF, ali nisi u pravu...ako ne znaju šaltat barem ko prosječni hrvatski vozač, ne zaslužuju bodove
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2005., 18:21   #52
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Ja glasam za mjenjač tipa R4
širajzla, a?
to je bio auto na kojem sa se ja ucio vozit

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2005., 23:34   #53
DrTom
Resistance is futile

DrTom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Originally posted by google
P.S. Ako vas zanimaju još neke zanimljivosti o vezi MS recite da napišem (neću dosađivat)
Majstore, samo me jedna stvar zanima:
KAD ĆE SE VEĆ JEDNOM M.S. POVUĆI U ZASLUŽENU MIROVINU?
Ne mogu ga smisliti, bilo da pobjeđuje ili dolazi iza Minardija na cilj.
Zgadio mi se od onih incidenata sa D.H i J.V.
DrTom je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2005., 23:46   #54
Zond
Rabotnik
Moj komp

Citiraj:
Originally posted by miato
širajzla, a?
to je bio auto na kojem sa se ja ucio vozit
Uzas od auta, ucio je i frend voziti auto u njemu, sa jos trojicom nas iza. Moram li spomenuti blijede i uzasnute face na zavojima, prelascima preko cestovnih rupa i slicnih radosti koje navlace ciku na tinejĐerska lica. Mjenjac samo sto ne klizi ...

Staro 21.06.2005., 23:50   #55
Jelc
Super Moderators

Ha
Ja sam imao R5, dva komada.
Ti su imali normalni mjenjač
Staro 21.06.2005., 23:55   #56
Zond
Rabotnik
Moj komp

R5 je majka u odnosu na Renault Quadro. R4 po sigurnosti ne bi prosao ni crash testove udara u sikaru, na prvom grmu bi se spigao ko kutija cokolina. Ali je auto dosta modabilan, recimo opcija sjedenja u gepeku na 2 trule "rezervne" gume je bila prvi pick drafta prije voznje.

Staro 22.06.2005., 00:05   #57
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Ja sam za povratak širokih bolida, širokih slickova ( ko u Turbo eri ili 70im ), pozabranjivat elekroničke pizdarije tipa Traction conrol, telemetrija iz boxa prema bolidu.
Uvest nožni kuplung i H mjenjač.

Freek NHF al ne kenjaj.
Kak misliš da je Senna osvojio 5 od 6 Monaca? Šaltanjem s ručnim mjenjačem.

Kak je Prost osvojio 3 od svoja 4 nalsova i bar 43 od svoje 51 pobjede, kuplung i šaltanje.

Schumachera nemrem smislit pravi ljigavac! A još ga više mrzim od kad je 1994 se namjernu sudario s Hillom, 1997 s Villeneuveom i kad je 1998 namjerno Frentzena zgurao sa staze kad je On ( MS ) izlazio iz boxa.

R4 ? Renolček, imaš dve vrste oni neuništivi i oni kojima dok se voze padaju šarafi.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum

Zadnje izmijenjeno od: Isus. 23.06.2005. u 10:42.
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2005., 00:05   #58
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
R4 je meni zakon auto ... imali smo ga barem 10 ili 15 godina .. auto je kaj se mene tiče jednostavno nepoderiv ... moj sused ima jednoga i neznam kak je vec jako star ali jos ide ... sigurno ima prek dobirh 150 000 možda i više ali ne pokazuje znakove da namjerava stati

btw. auto je tak usčuvan kaj se tiče izgleda i unutrašnjosti da mu je renault koncesionar tu u HR nudil bilo koji auto u zamjenu za taj njegov bez ikakve doplate ali čovek neeeeedaaa

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2005., 00:18   #59
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by Isus
namjerno Frentzena zgurao sa staze kad je izlazio iz boxa.
Daaa...i još mu je komada popalio, gad...
Staro 22.06.2005., 00:24   #60
Zond
Rabotnik
Moj komp

Citiraj:
Daaa...i još mu je komada popalio, gad...
Valjda od frustracija iz mladih dana kad ga je ovaj uredno siljio. :clap: Pamti pa vrati.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno