|
![]() |
#31 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Najjace su mi provale:"Malaren ulazi u boks" a iz aviona se vidi da je minardi A da se odljepe od fie i odrede svoja pravila onda bi gledali utrke svemirskih brodova a ne bolida Meni je Ferrari No1 al ne i onaj prokleti svabo kojeg mi je pun kurac, zato sam za Barrichella
![]() |
#32 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Gledano sa sportske strane - najveći gubitnik bi mogao biti "prokleti švabo" kako veli ZED-M... Naime, u slučaju da na kraju godine opet MC bude prvi(što je malo vjerojatno) svi će mu govorit da je to zbog ove pobjede... Ova sezona je NEREGULARNA. A baš sam počeo guštat u F1... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
partibrejker
|
ZED-M nemoj misliti da mi je stalo do prepirke ili prepucavanja s tobom: al taj MS je "pola ferraria" U povjesti će osati zapamćene što je ferrari bio prije nego je MS došao u njega, što je ferrari postao, a tek ćemo vidjeti kakav će biti... P.S.Slažem se s tobom da ovi komentatori nemaju pojma. A da li znaš zašto je MS "uvijek" bolji od Barichela? (ozbiljno te pitam) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Inace mrzim velike nogometne klubove i slicn velike timove ...ali MS-a nemrem zamrziti. Za njega sam jos od Bennetona. Ali i Rubens je srcu drag i mio, pogotovo nakon pobjede na Hockenheimu (za inf. - startao je zadnji) Kako je krug po krug grabio naprijed i pobjedio na kraju. Najljepsa utrka koju sam ikad gledao a dodjela pehara samo je slag na tortu. Rubens prima pehar, sav u suzama i posvecuje ga Senni. ![]() Priceless ![]()
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kad je završila Era Turbo motora i ošla Honda i otišli Sena, Prost, Rosberg, ... tada je i završila formula 1 ... ovo više nema veze sa utrkivanjem ... sve se riješava u boxovima i nekim besmislenim pravilima i dogovorima oko i ispod stola ... ovo nije F1, formula 1, već F1, Fukara 1 ...
![]() |
#36 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Koja je dinamika izmjena, kompetivnosti izmedju vozaca tada bila. Danas sve izgleda kao simulacija u kondomima. Alain je bio moj igrac. Puno ljudi cak i srednje generacije gleda me u cudu kad im kazem da su sredinom 80-ih Prost i Lauda boravili tokom neke turneje po EU dva dana u Zagrebiji u tadasnjem InterContiju (danasnja Opera = popusena licenca) zajedno sa svojim bolidima i 2-3h strpljivo potpisivali velike postere koje su nakon toga djelili svima prisutnima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Sheme tipa Austrije prije tri godine i slicno pokazale su kakav je svabo ubiti. Ak ti mislis drugacije slobodno reci to Ali kako je rekao zond bas od te pobjede u Njemackoj mi je Barrichello No1.
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Nadam se da ce biti prihvacena nova pravila koja podrazumijevaju povratak kvacila i mehanickog mijenjaca, te smanjenje broja aerodinamickih dodataka, jednog "gumara" i slick gume.... Istina je da je M Schumacher ostavio najveci trag u Ferrariju ali budimo realni i u F1 opcenito ma koliko ga netko mrzio ili volio....(u F1 uz velikane kao sta su Senna, Prost...). Ali nemozes napisati nesto sta implicira da je Ferrari prije toga bio nista...Ferrari je jedini u F1 od njezinog osnutka a osvojio je 14 konstruktorskih naslova prvaka, 14 pojedinacnih(vozackih) i za njega su vozili legendarni vozaci (npr. Lauda)... I evo malo copy pasta za fanove ![]() -Ferrari's first ever grand prix victory came in the 1951 British Grand Prix at Silverstone, Argentina's Froilan Josè Gonzalez at the wheel. -Ferrari's first world constructor's title was won in the 1961 -Alberto Ascari was the first driver to secure a drivers title for the Scuderia in 1952 with a total of six wins. -To date Michael Schumacher is the most successful driver to have piloted the red cars -Ferrari's red comes about due to the way the sport began, where each country was assigned a colour and the red for Ferrari has remained. Red was assigned to Italian cars, Green to English, Blue to France and so on. Canary yellow as seen on the Prancing Horse emblem could be classed as Ferrari's official colour as it symbolised the town of Modena. -The Prancing Horse emblem dates back to a world war one pilot by the name of Francesco Baracca who died in action. In a meeting after a race win with the pilots family they asked Enzo to use the emblem to bring him luck in races, and that's what he did, although he changed the background to canary yellow to signify the colour of Modena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Te bolide bi ja doma uspio sklepat onda. Ovo je F1 i koristi se najmodernija tehnologija, ovakve gluposti bi je samo unazadili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovo je ipak malo preglupo...da se svih šest bolida koji imaju Bridgestone zabilo u zid-onda bi se ostatak F1 smijao i bilo bi spike da ko ih jebe, i da kaj su se ganjali sa gumama koje ne mogu držati auto u zavoju ![]() Sad su gospoda sa Michelinom prvi put kad su skužili da se baš ne mogu ganjati kak bi htjeli i da bi ne-daj-bože bili sporiji od konkurencije podvili rep i zbrisali. Osim toga-Šumi je bio u trećem redu, Barrichello u četvrtom. Dobrom taktikom bi se bar pola gospode dočepalo finih bodova. Mislim da se barem pola vozača koji su otišli u boxove srame nenastupanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
A ti kada kuci gledas na TVu ni ne kuzis da li bolid ide 320(sada) ili recimo 280kn/h ako ih malo uspore.I sve jedno ti je da li bolid ubrzava od 0-100 za 2 sec ili za 3.5. A mislim da bi bilo puno vise pretjecanja a ipak se zbog toga gleda forula a ne zbog toga sta on ispod haube ima 600-700-800 konja...
![]() |
![]() |
#42 | |
Moderator
|
Citiraj:
Mogli su voziti sporije, vecina bi i tako bila brza od Minardija i Jordana, no isti, ocito, nemaju srama. @Freek Zbog toga se i ceka 2008. za ta pravila ...zbog svade dali je to kocenje tehnoloskog napretka ili jednostavno zelja za vecim udjelom vozaca u samom rezultatu i povecanjem mogucnosti pogreske sto bi navodno trebalo vratiti staru draz F1.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
manualni mjenjač je najveća glupost koju mgu napravit. Pa da današjni bolidi imaju 7 brzina i mijenjaju brzine stvarno previše da bi vozači to morali sa kvačilom radit. Pa ruka vam odpadne a da kažem da bi to doprinijelo nesigurnosti na stazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rabotnik
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#45 |
partibrejker
|
Dolazak MS u Ferrari je isto što i dolazak Erica Cantone u Manchester Utd. Mislio sam na dugogodišnju krizu u koju je upao Ferrari - iz koje se počeo lagano uzdizati sustavnim zaokretom u svom načinu rada - a samo jedna u nizu tih faktora je bio dolazak mladog i perspektivnog vozača kao što je MS... Evo vam jedna informacija koja je provjerena - koja dolazi od osoba koji se druže s Ferrarijevim mehaničarima (a ne čitaju internet forume i sportske novosti): MS ima pravo proučavati i kopirati setup svog timskog kolege, ali njegov kolega može popušit Drinu al od njega neće dobit njegov setup... ![]() Svi zanju da je MS velemajstor za setup bolida. Uvjek zna što hoće i mehaničarima to vrlo dobro pojasni. U sluačju da ga kolega "pere" po stazi (to se vidi već po treninzima i kvalifikacijama) - MS kopira setup svog kolege i "tuče" ga na stazi (ili barem smanji zaostatak). To pravo mu je po ugovoru zagarantirano - znači on je uvjek br.1 u timu! P.S. Ako vas zanimaju još neke zanimljivosti o vezi MS recite da napišem (neću dosađivat) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
a.k.a. LOPOV
|
Nisam li ja reko da je on zbog toga bolji? to je po meni kurvinski, gdje je tu onda sportski duh .... Tu prije vrijedi pobjeda pod svaku cijenu Sta bi tek Barrichello radio svabi da toga nema, i daj prokomentiraj austriju prije tri god
![]() |
#48 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
Hebiga ztnalo je bit sranja, da ga rubens pusta i to na najjadniji moguci nacin i sl i to je ono sto na sve baca blato. Al ruku na srce to je MS, njemac, vozi do zadnjeg kruga, bitan je cilj a ne sredstva. Da njega nije bilo ovih 10 godina a i narednih 100 kad ode F1 nikad nebi bila ista.
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
|
@ Freek Sta mislis kako se mijenjalo do 1996...kako u Rallyu, a kako u Indy caru, CARTU i slicnim natjecanjima bolida/vozila sto otvorenog sto zatvorenog tipa "kokpita". |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Super Moderators
|
Ja glasam za mjenjač tipa R4 ![]() ![]() ![]() Pa da vidimo onda ko je driver a ko papak:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Freek, NHF, ali nisi u pravu...ako ne znaju šaltat barem ko prosječni hrvatski vozač, ne zaslužuju bodove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
to je bio auto na kojem sa se ja ucio vozit ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
KAD ĆE SE VEĆ JEDNOM M.S. POVUĆI U ZASLUŽENU MIROVINU? Ne mogu ga smisliti, bilo da pobjeđuje ili dolazi iza Minardija na cilj. Zgadio mi se od onih incidenata sa D.H i J.V. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rabotnik
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Super Moderators
|
Ha ![]() Ja sam imao R5, dva komada. Ti su imali normalni mjenjač ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rabotnik
|
R5 je majka u odnosu na Renault Quadro. R4 po sigurnosti ne bi prosao ni crash testove udara u sikaru, na prvom grmu bi se spigao ko kutija cokolina. Ali je auto dosta modabilan, recimo opcija sjedenja u gepeku na 2 trule "rezervne" gume je bila prvi pick drafta prije voznje. ![]()
![]() |
#57 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sam za povratak širokih bolida, širokih slickova ( ko u Turbo eri ili 70im ), pozabranjivat elekroničke pizdarije tipa Traction conrol, telemetrija iz boxa prema bolidu. Uvest nožni kuplung i H mjenjač. Freek NHF al ne kenjaj. Kak misliš da je Senna osvojio 5 od 6 Monaca? Šaltanjem s ručnim mjenjačem. Kak je Prost osvojio 3 od svoja 4 nalsova i bar 43 od svoje 51 pobjede, kuplung i šaltanje. Schumachera nemrem smislit pravi ljigavac! A još ga više mrzim od kad je 1994 se namjernu sudario s Hillom, 1997 s Villeneuveom i kad je 1998 namjerno Frentzena zgurao sa staze kad je On ( MS ) izlazio iz boxa. R4 ? Renolček, imaš dve vrste oni neuništivi i oni kojima dok se voze padaju šarafi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 23.06.2005. u 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
R4 je meni zakon auto ... imali smo ga barem 10 ili 15 godina .. auto je kaj se mene tiče jednostavno nepoderiv ... moj sused ima jednoga i neznam kak je vec jako star ali jos ide ... sigurno ima prek dobirh 150 000 možda i više ali ne pokazuje znakove da namjerava stati ![]() btw. auto je tak usčuvan kaj se tiče izgleda i unutrašnjosti da mu je renault koncesionar tu u HR nudil bilo koji auto u zamjenu za taj njegov bez ikakve doplate ali čovek neeeeedaaa ![]()
![]() |
#59 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |