Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.09.2011., 13:10   #31
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Nije budućnost PC, nego je budućnost online kupovina i igranje.
Pametni su to davno prepoznali (Blizzard, Steam...). A tko kaže da konzole tu neće uhvatit priključak?
Ja se nadam probitku onlive i sličnih usluga. Takva usluga ako funkcionira optimalno bi mogla pojesti konzole samo tako. A onda se vraćamo na PC gaming i jednu platformu (što zapravo u neku ruku i je onlive i slični servisi).

(ovo sada drobim i igram se vidovitog milana, ali neka tu stoji pa bum se za par godina vratio i vidio kaj je bilo na kraju hehe)

____

Kad smo kod onlive i sličnih. Ja bi htio vidjeti takvu "uslugu" za kuću. Zar ne bi bio lijepo imati mrcinski storage i gaming PC koji sjedi u "špajzi, podrumu, tavanu" sa jeftinim kompovima raspoređenim po stanu za rad i surfanje. Onda poželiš nešto odigrati i bučan komp (zašto bi bio tih kada može biti bučan, overclockan...) sve odrade i samo šalje stream preko mreže do kojeg kompa već treba (koji ga je pozvao).
  Reply With Quote
Staro 23.09.2011., 14:04   #32
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Kad smo kod onlive i sličnih. Ja bi htio vidjeti takvu "uslugu" za kuću. Zar ne bi bio lijepo imati mrcinski storage i gaming PC koji sjedi u "špajzi, podrumu, tavanu" sa jeftinim kompovima raspoređenim po stanu za rad i surfanje. Onda poželiš nešto odigrati i bučan komp (zašto bi bio tih kada može biti bučan, overclockan...) sve odrade i samo šalje stream preko mreže do kojeg kompa već treba (koji ga je pozvao).
Pa tako nešto i ja zamišljam u skoroj budućnosti. Jedno centralno računalo "u podrumu" koje upravlja svime od HTPC-a do pećnice, a po kući samo touchscreen monitori.
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.01.2012., 11:40   #33
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

Alienware X51 Desktop

Jos jedan proljev, ali ovaj put od strane Alienwarea. Preslab za igranje, preskup za HTPC...
veve je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno