|
![]() |
#1 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
PC gaming nije "mrtav"
Evo, pošto ima veze s igrama, rekoh stavit ću u ovaj podforum, ako ne štima, neka netko ko može premjesti, hvala ![]() Evo Razer nam je dao neki coundown do 26.08. sa porukom "PC gaming is not dead" ![]() i pogled na stranicu http://www.pcgamingisnotdead.com/ sad samo vrijedi čekati 26. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Možda predstave nove gaming štapiće za uši, bez čistog slušnog kanala teško je čuti protivnika kako se šulja po mapi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#5 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
moglo bi biti nešto vezano uz ovo: http://www.razerzone.com/switchblade samo mi u tom slučaju nije jasno čemu takva najava
![]() |
#6 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Sve to zbog onog posranog laptopa ? OMG, razočarali su me na veliko
![]() |
![]() |
#7 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam prvo mislio da govore za The Razer Switchblade koji bi bio fail da su ga izbacili za gaming, jer to nebi moglo nista pokrenuti novo od igri. Ocito su se sad izvukli s tim sta su izbacili normalan gaming laptop koji opet nije nesto posebno, a i shvatili su da Switchblade nema smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() I ovak sam već bio razočaran u Razer, 'em su overpriced, 'em nisu ni baš supportive što se toga tiće ![]() Alienware koji je pun k overpriced za te pare nudi bolji laptop, i to nekoliko puta bolji
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Boli njih đon za PC zajednicu i PC gaming, money money money ... I da, proizvodi su im precjenjeni i ne odisu nekom extra kvalitetom. Pogotovo u onom softverskom dijelu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Pa evo ja ću kupit malo jači laptop da može makar nešto pokrenit jer idem na fakultet, a neda mi se teglit desktop u drugi grad. Ovo govno košta $2800? Ma nema teorije, pa komponente unutra su uber slabe... GT 555M je smeće. Biće da je to zbog ove nove Switchblade tehnologije. Overrated kao i Alienware... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Switchblade UI mi se sviđa, uvijek se sjetim Optimus keyboarda - tada su svi poludili za njim, sada kada Razer istu stvar izbaci na laptopu ne valja. Nikada ne bi dao toliko novaca za laptop (nikada ne bi uzeo laptop), ali radije bi ga uzeo od navedenog AW-a, ne mogu zamislit držati duže vrijeme ruke na tako visokoj tipkovnici, miša mu pa za više od 2x je deblji od ovog Razera, a niti ostatak gabarita mu nije ništa bolji. Uostalom kome će u laptopu CF i SLI, ne želim ni zamisliti kako je uz onu debljinu ljeti držati ruke na tome ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
istinito nazalost da takve cijene jedino mozes dobiti u americi da kod nas kupujes te komponente i konzole racun bi te izasao 3 puta vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
Evo interesantnih brojki! Naravno, treba uzeti sa "zrnom soli", ali sa druge strane. Nije da konzolaške brojke inače ne dolazi iz pristranih izvora tak da je sve to tu negdje na kraju dana! http://www.tomshardware.com/news/nvi...ing,13499.html |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
Nije budućnost PC, nego je budućnost online kupovina i igranje. Pametni su to davno prepoznali (Blizzard, Steam...). A tko kaže da konzole tu neće uhvatit priključak? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|