|
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
nabavio sam novi kabal za napajanje...s 1 i s 2 izlaza.. i opet isto..znaci ocito je do napajanja.......ugl primjetio sam da..kad radi bez napajanja grafa, onda svijetli na njoj lampica crvena..a kad ukljucim napajanje onda ne |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
|
kakvo je 500w Brilliant power |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
daj ti ipak prvo probaj isprobati grafičku kod nekoga nemoraš niti tražiti nikoga napajanje da ti posudi. prvo se uvjeri da je grafička ispravna... a ako je onda razmišljaj o napajanju. mislim kaj nitko u okolici tebe nema računalo ??? a ako misliš o ovom napajanju http://www.max-it.hr/archives/389 neka drugi kažu ![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
ili da jednostavno zamjenim grafu za neku drugu, da se vise ne zivciram.. sta kazete na ovo? dal se isplati? http://www.njuskalo.hr/kucista/chief...-oglas-3122137 |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
|
ne radi grafa.. kupio xfx 450 napajanje.. i opet isto..danas cu ic kod frenda probat grafu...da vidim dal je do nje, il mozda pcie utor na ploci ne valja :S ugl.. sad cak ne prebacuje na pcie grafu kad je ukljucim,,odmah radi integirrana.. ili poslije nekog vremena prebaci sam..pisti onako bas kao da je grafa u pitanju, jedan duzi i 2 kratka... napajanje ukljuceno i sve..cudno skroz..nadam se da je u pitanju ploca..jer na nju imam garanciju,dok je grafa polovna Zadnje izmijenjeno od: nino. 06.07.2011. u 21:02. Razlog: Zadnje upozorenje za double posting! |
![]() |
![]() |
#39 | |
Registered User
|
Citiraj:
a ak je i problem u grafi, oke, nisam je puno platio (320 kn)... al oke, nije mi zao napajanja,, svejedno sam imao neko noname 500w. sad sam bar miran sto se njega tice...sad samo da rijesim vise ovo... |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
jesi siguran da je ista grafa koju si probao, možda dok si se okrenuo na trenutak zamjenio grafu sa indentičnom neispravnom |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#42 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
Registered User
|
evo nabavio sam neku staru x1650 pcie pa cu vidit dal je do utora ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
|
evo ubacena ta x1650 i radi iz prve...zapravo,,, taj lik je onda sjebo..jer padala je kisa, pa mi je on sam ponudio vrecicu da ne pokisne do auta..zapravo sad ispada bolje da je pokisla..neg ovo |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jebiga, nisu bezveze slične komponente u antistatičkim vrećicama. Ako nemaš problema s elektricitetom, bolje je furat s u rukama, nego ju osudit na skoro pa sigurnu smrt (ili bilo koju sličnu komponentu). Drugi put pamet u glavu ![]()
#48 |
Registered User
|
jbg...ja nisam razmisljao da tako sta moze biti..a nisam ni trazio vrecicu,sam je dao..ispada da je on sjebo..al oke..300 kn... nisu neke pare.. da se sad tuzim..oboje smo krivi |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
|
dal bi pomoglo pecenje ovoj mojoj? znaci, ne gine mi kupnja nove grafe, naravno opet polovna.. jer za mnogo manje para mogu dobit vise... koja bi bila onako oke grafa, polovna, za ne previse para.. a da tjera nove igre... Zadnje izmijenjeno od: exer1234. 07.07.2011. u 17:45. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|