|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() Inace amortizer volana sam bio isprobao na Cagivi Mitu i Suzi RGV250 i definitivno olaksavaju voznju. Sad o kvaliteti Honde nemogu bas pricat jer neznam kakva je situacija, jedino sto sam imao od Honde je NSR-ka koji je bila kvalitetnija od ostalih cvaji te kubikaze ali je i bila nesto slabija/sporija. Sada u sedmom mjesecu imat cu priliku malo izvozati R1 iz prosle godine (dolazi frend iz Rijeke) pa ce to biti drugo iskustvo s nekom hiljadarkom, potom ostaje jos Suza za probat i nadam se tvoj CBR pa makar morao ici do Lošinja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
od LemilicE
|
CBR je iskustvo za sebe jer je udoban R motor ![]() Amortizer na CBRu ne moram niti spominjat... Đir te čeka ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
r1 ti je monstrum od motora ![]() pazi kaj s njim radis i obavezno moras lezat uz motor inace ti se dize prednji kotac...neugodan osjecaj ![]() ![]() cbr nikad nisam provozao al to je nesto sto si moram priustit...inace se iko ovdje vozio na pravom harliju?ak da kakav je |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
od LemilicE
|
E vidiš, CBR ide kao i R1, ali nema tako veliku tendenciju dizanja na zadnji jer je bolje izbalansiran... Motori tipa Harley me uopće ne privlače, ali bi Harly htio probat vozit, da vidim ja o čemu se to radi...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
Enduro motori mi isto ne pasu, na njima dobijem morsku bolest a ulazak i izlazak iz zavoja im je totalno cudan za moj ukus. Jednostavno tu Rovi caruju ![]() BTW. trenutno sam osudjen na voznju skutera i moram priznat da mi je to muka vozit, ne zato kaj nema mjenjac nego jednostavno sto to nejde qurtza. Sve je super po gradu, guzvi a i potrosnja je minimalna (2-2,5L/100km-a) ali bilo kakav izlet izvan grada postaje nocna mora. Sva sreca pa vjerojatno sljedece godine prije svjetskog prvenstva uzimam ponovno normalan motor, cim se toga sjetim vec mi je osmjeh od uha do uha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
od LemilicE
|
Kad si svoj razbio... ![]() Nemoj tako protiv skutera, ja sam ga vozio skoro 4 god i na njemu napravio 40000km Dok nisam sjeo na 100 konja i sada 4 god samo to vozim VFR je bio od mog starog (prvi vlasnik), prije njega je imao VFRa iz '87 (interceptor za AM tržište), a prije njega još 13 motora. Stari mi je pravi bajker ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Imam i ja na skuterima dosta kilometara i da idem racuat kolko sam vremena proveo u zivotu na skuteru da prijedem te kilometre pao bi u nesvjest. Bilo mi je dovoljno 250km u jednom danu stime da me na povratku kisa prala cijelim putem a krajolik je stvoren za sve samo ne za 50cc. Idem spavat, dan je dugacak a noc kratka ![]() Edit: cim nadjem slikicu budem skeniral pa da vidis koju je moj stari pilu imao i na cem sam se vozi s godinu dana. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
I da...sta se tice razbijanja: Smijala se sova sTjenici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
E na ovo moram zapljeskat :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
E na tim slikama ti je moj stari. Na prvoj je on najljeviji, a na drugoj mu frend fura motor na Grobniku... To ti je Jawa 350 sa Home made plastikama, ljevanom radilicom od aluminija, on je sam urezivao dodatne kanale u cilindar i imao 2 karburatora po cilindru. Išla je 190km/h. Reci to starom, pa ćeš videt šta će reć ![]() I pogledaj slike sa susreta u Novom Vinodolskom - Law Riders 2005, sliku broj 32.jpg. To su mene slikali kako riga, neću reč od čega. Sutra prašimo za Varaždin, MK Barokeri imaju susret na Dravi... ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
the luda ribetna
|
hehe ja nikad nisam ni sjeo na harlija...al sam zato vozio sve isvasta(da uputim imam 17) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps ima ko harlija ovdje? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
vi bi se peljali na harliju ? .. radije najte ... ne preporučam vam to , ja sam se peljal na jenom .. taj vrag tak "ruži" da dobrih vuru poklje kad sam zišel s njega nisam nič praf čul svi su mi več put morali ponavljati kaj bi ih razmel ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
ne vrijedaj mi kuler ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Naučio sam svoj dizat na zacnji ![]() ![]() RS125 je jeben stroj, a još RS250, ali zato troše ko sam vrag. 250 mi je imao prijatelj i to čudo šlajfa ko blesavo kad nabiješ gas. A tek kako je vozno, kao bicikla i idealan za zavoje... 250 se niti ne može kupiti kod nas jer se ne uvoze. Moraš kupiti polovnu ako ju je netko uveo kao stroj za trke na Grobniku, pa je ti onda možeš registrirati. Tako je bar bilo prije par godina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Ex-Gastarbajter
|
a nešto ovakvo http://www.motorbikes.be/en/Derbi/20...20125%204T%20/ vidio ga neki dan u gradu i izgleda ful opako. cijena 33kkn ![]() ima jedan frend derbija 125 sm samo starije godište i to se lijepo vozi. u zavojima dosta miran. zaustavne snage na pretek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
Bas mi je sad sused prodao Suzu RGV250 91 godinu za 2300E, to je bio stroj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
od LemilicE
|
Šta se ti napiješ od 5 piva? :confused: Onda taman najbolje voziš... Vidi se da nisi nikad probao voziti pravi sport - tourer, pa da vidiš kako se ne može dizat na gas ili pomoću naglog davanja i oduzimanja gasa... Treba preko kvačila, a još motor ima 230kg i 15ak godina... I da, jako sam ponosan na sebe što to mogu jer sam bio uvjeren da ne ide na zadnji... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A sta se tice pivi ja sam od 5 pivi pijan ko guzica, dok vina (bijelog) mogu popit kolko treba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
od LemilicE
|
Moj je frend do nedavno imao oko 4 godine CBR600F iz '95 i na njemu samo Wings auspuh. Taj se dizao na gas bez problema. Motor jednostavno popizdi preko 8000 okretaja i možeš sa njim šta želiš, ali to godište ima sjebanu ciklistiku, pa smo mu morali spuštat prednji kraj da bi mene mogao pratiti i onda ga on prodao i sad skuplja za 1000RRa kojeg će uzet sljedeće god.
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Harley, kao i većin choppera, je za sladokusce i easy riding. Nije to za klince koji bi se naganjali. To je za duge pruge, vjetar u kosi, da ti muda vibriraju od motora kad ga turiraš ... joj kako volim choppere ![]() Jedina alternativa mi je Yamaha Vmax 1200 http://www.sportbikez.net/picture/53 http://www.kevinboone.com/mc-vmax.html SEX: http://www.vmaxchat.co.uk/gallery/maxingreece.jpg Bolest ![]() EDIT: za ljubitelje jurilca : http://vmaxoutlaw.com/pics/images/black_mutant.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#56 |
od LemilicE
|
Suzuki GS 1400 je po meni ljepši, a perfomanse slične kao XJR VMar za am tržište ima 145 konja, a za eu tržišta oko 105 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Ex-Gastarbajter
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
motocross
|
ako si zainteresiran za ktm-a exc 125 2004 godina,nove gume,bio 2 puta na stazi,vozen je samo po cesti,ocuvan,da ne pricam sve ,javi mi se na pm,motor je heben do jaja,motor je frendov,ja cu nadam se kad dobijem 2 zaostale place kupit neki bas cisti crosser,za po sumi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo gledao sam malo, izgleda da će najvjerovatnije ipak biti KTM 125EXC. Polovni. Vozio sam SX125 i mogu reć da sam prezadovoljan. Još samo da usuglasimo sve i za kakvih 2-3 tjedna ja bi se mogao drajvat ko čovjek... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|