|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Onda idi na 2690wuxi ![]() Evo fin clanak http://nec2490.blogspot.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
|
Prepapreno, a danas sam dobio informaciju od Eizo distributera da se dižu cijene svih eizo modelima... Vjerojatno radi krize u Japanu :/
![]() |
#35 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Optimum samo moze naruciti, odnosno u mrezi prodavati. Bili bi stvarno super entuzijasti, da ga drze na polici. Ali, sluzbeni nasljednik Akorda je HFC grupa. Samo, osim uredskih, ni slova promocije nisu nigdje imali u HR vezano za pro modele. Ni jedno slovo oglasavanja ili bilo kakve objave. Akord je barem redovito u IT casopisima oglasavao NEC i tadasnje Mitsubishi CRT-e. HFC bas nista. Akordu je HG Spot bio najveci tada maloprodajni partner. Samo, nista tu nije islo vece od 20" IPS-ova, koji se mogu i na PCE-u naci medju pokojim vlasnikom. HFC prodaje kojekakve lifestyle zlatne marke, pa mozda, mada sumnjam, ali mozda su odvazniji po pitanju skladista. Ako bi imali 2-3 komada i mogucu probu, moglo bi biti vrijedno razmatranja. Dobra stvar kod Melcompa je njihova megalomanija drzanja krame. Pa me uopce ne cudi, ako im lezi pokoja 24-ka CG u njihovoj špilji ![]() 8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Ma u melcompu stvarno imaju sve žive monitore tamo u zalihi. Tko nije bio tamo ne može si zamisliti kako to izgleda ![]() Ali eizo je sad opet podigao cijene i ne mislim davati 9500kn za 22" monitor...
![]() |
#37 |
8-bit Gen.
|
A rekao sam ti da bi znatno ustedio da ga uzmes iz vana. Melcomp je igrac po pitanju kapitala, ali ima i takve cijene nazalost. Imaju 10 godine stare ezgotike, koju bi u jednoj rasprodaji prodali u nekoliko mjeseci. Ali, tvrdoglavi su i drze cijene iste do smaka svijeta za vrlo problematicnu egzotiku koju nisu prodali. Malo tko bi opusteno spavao, da mu takve stvari stoje neprodane. Ali njih to bas i ne dira previse, ali ocigledno i ne pritisce kad mogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Ma uštedio bih sigurno da ga uzmem izvana, ali to je isto lutrija. Zamisli da sad dobim neki takav zaslon s dead pixelom i onda zezancija sa slanjem natrag u Austriju, Njemačku ili gdje već. Pričekat ću da se malo stabiliziraju cijene, jer je ovo stvarno blesavo da toliko deru...
![]() |
#39 |
Premium
|
Pa i nije toliko skup nec 2490wuxi2 ![]() EDIT: Doduse zaboravio sam da ti treba WG monitor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Hahah dmr, ja cijelo vrijeme govorim za Eizo. HP dream color i NEC spectraview koštaju isto kao i EIZO, a onda bih bome rađe izabrao Eizo nego njih...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Pa nisi bas cijelo vrijeme govorio za eizo, prvo ti je bio budzet 5000kn pa vise pa ovo pa ono ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
8-bit Gen.
|
Lurker koji nije registriran na forumu, a povremeno cita, bas mi posalje primjerak izvrsne kakvoce : NEC LCD2490WUXi-BK Proizvod je profesionalno vracen u tvornicko... mi smo autorizirani NEC... Strah me je pomisliti kako izgleda praksa onih koji nisu autorizirani. Jer ovi stvarno imaju srama ovakvu @#^!~ prodavati uz navedenu cijenu. Visoki kriteriji nema sto. Stvarno su profi igraci. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Mah, ja čekam da se malo stabiliziraju cijene u Japanu. Sada je sve poskupljelo, od fotoaparata, do monitora i objektiva. Nije pravo vrijeme za kupovinu. Jedino je bed, što mi je eizo rapidno počeo gutati tonove na onome djelu što sam naveo na početku. To mi se uopće ne sviđa...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|