|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Usporedivao sam to i bio sam samo iskopirao to u otkljucan modem pa vise nije radio pa sam morao ponovno stavljati fw. neznam kako da postavim parametre. Prvi je od t-co drugi od zakljucanog Code:
sip config reinvite_stop_audio=disabled PRACK=enabled clirformat=standard DTMF*#inINFO=1011 clip_consider_displayname=yes sdp_ptime=20 replace#=enabled symmetriccodec=enabled reinvite_at_cgfax_detect=disabled SIPURI_port=enabled rport=disabled SDP_username=default ringtoneat183=disabled t38portincrement=0 ping=0 sip config reinvite_stop_audio=disabled PRACK=disabled clirformat=standard DTMF*#inINFO=1011 clip_consider_displayname=yes sdp_ptime=20 replace#=enabled symmetriccodec=enabled reinvite_at_cgfax_detect=disabled SIPURI_port=enabled rport=disabled SDP_username=default ringtoneat183=disabled t38portincrement=0 ping=0 sip config min-se=90 session-expires=3600 expires=0 register-backoff-timer=0 stickyoutbproxy=enabled privacy=ignore SDP_username_per_UA=disabled stop_register_on_403=disabled transport_in_contact=disabled distinct_t38_port=enabled timert1=500 timert2=4000 timertf=32000 sip config min-se=90 session-expires=120 expires=0 register-backoff-timer=0 stickyoutbproxy=enabled privacy=ignore SDP_username_per_UA=disabled stop_register_on_403=disabled transport-in-contact=disabled sip config useragentdomain="" primproxyaddr=172.29.165.11 secproxyaddr=0.0.0.0 proxyport=sip secproxyport=sip primregaddr=172.29.165.11 secregaddr=0.0.0.0 regport=sip regexpire=3600 regexpire_Tbefore=1 notifier_addr=172.29.165.11 notifier_port=sip subscribe_expire=3600 CWreply=180 transport=UDP rtpmapstaticPT=disabled sip config useragentdomain="" primproxyaddr=sip.12voip.com secproxyaddr=0.0.0.0 proxyport=sip secproxyport=sip primregaddr=sip.12voip.com secregaddr=0.0.0.0 regport=sip regexpire=3600 regexpire_Tbefore=1 notifier_addr=0.0.0.0 notifier_port=0 subscribe_expire=3600 CWreply=182 transport=UDP rtpmapstaticPT=disabled |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kad pogrješiš / ne radi kako treba nema potrebe ubacivat cijeli fw ponovo nego napraviš factory reset ili jednostavno ubaciš prethodni ispravni konfig (user.ini). Ranije u temi imaš link gdje možeš naći dokumentaciju (CLI konfig kroz telnet, primjeri podešavanja). Nemam iskustva u tom detalju, probaj stavit PRACK=enabled. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
|
smo da javi jos nista, uspio sam prack stavitie enabalbe, clip servicecode =30 ALI NISTA SE NEDESAVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
|
ovako da javim da jos sta nisam uspio i da od t-coma nikakve koristi po tom pitanju. jer samo daju podrsku za njihov fw. I sa time da sam odbio tehnicara koji sada spajaju "novu" tehnologiju. Ako nije bilo o tome rijeci, t-com prelazi na voip telefoniju tipa kao iskon. Da mora telefon biti ukljucen u ruter |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
|
Da, poznato je, u Karlovcu su prvo testirali. Ako još želiš riješit vlastiti VoIp alternative su ti samostalni SIP box ili "network" tel sa integriranim SIP - om. Nabaviš vani, podesiš i uživaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
Zanima me ako netko zna dali moram prihvatiti od t-coma to da mi naprave preko modema telefon? Jer imam ugovor na analognu telefoniju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
Puno pitaš, vjerojatno možeš to odbit ako nećeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pisu ovi iz Karlovca da su iz t-coma dosadni sto se tice IMS-a. Stalno zivkaju i nagovaraju te ako odbijes. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rain Man. 22.03.2011. u 16:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|