|
![]() |
#32 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Moblizacija klonova: http://img100.echo.cx/my.php?image=scoobyvader0rj.jpg
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo i ja sam pogledo u subotu, napokon malo vremena ugrabio... Filim mi je predobar...Onaj koji se dugo pamti..Ne znam kaj ekipa okolu trubi da su zajebali fajtove.. ![]() Predobro... Samo istina, lik Anakina/Darth Vadera, ipak je trebalo malo bolje odglumit... E, da, jeste se ikak pitali kak je on mogel preživit sa odrazanim nogama i rukom, kod one lave? I još se zapalio? hmmmmmmm Ležeat zapaljen bez nogu i ruku dok ekipa nije došla po njega... ![]() Ha, dobro, morali su film napravit. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 06.06.2005. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
hehe lol,ma film je ok...malo glup kraj al ajde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
You mess with Dark Side, you will die like rest!
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
|
Bolji od Phantom menace-a, tu je negdje i sa Attack of the clones, al cijelu tu priču s dark side-om su trebali razradit malo bolje ubacit malo povijesti sitha uglavnom produbit priču ovak se isplati pogledat film jedino zbog fightova, i trebali su ubit jar jar binksa u prvom dijelu na iznimno bolan način to bi nam svima popravilo dojam o serijalu:burn:
![]() |
#40 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Clone Trooper (into microphone) : Yes, sir, we will make it look like an accident. JJ : Yo cann't do dat, boyos, am senator! CT : hold still, you little...got you now! BZZZZT,BZZZT,BZZZZZZT I sljedeći dan nađu pougljenjenog JarJara, a oko njega stotinjak iskorištenih cattle prodova. Imaju li veze sa freak accidentom koji se dogodio JarJaru? Ne, naime, poskliznuo se o koru od banane... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Registered User
|
Taj vodozemac im fakat nije trebao, makar je Lucas imao sličnih iritantnih ostvarenja: REMEMBER THE EWOKS??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nemoj ih spominjati...bacač plamena i onda gledaj kako male lopte krzna jure okolo i deru se onim pištećim glasićima...e, to je zabava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Registered User
|
Ma ne bacač plamena, šteta benzina, ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Premium
|
omg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Odlično! Savršeno! Kao što je netko rekao, sve je povezano sada!! Slučajno sam bio u ZG-u na nekim predavanjima, seminarima i nekim sastancima 3 dana, pa sam otišao u prošlu nedjelju (29.5.) u CineStar po prvi puta u svojem životu! Kako fantastično!! Kod nas prikazuju jednom u 3 mjeseca neki film u nekom starom kinu, ali ono... Stolice, kokice, sok, užitak, slika, sabvuferi... Amejzing!! A Osveta Sitha, ostao sam bez riječi, vrhunac Lucasovog uratka! I specijalni efekti su najbolji do sada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
lol kad se samo sjetim onih efekata u Imperija uzvraća udarac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|