![]() |
Star Wars Episode 3 Revenge of the Sith
Očekivanja ?
Tko mi može kupit karte ???! |
Ocekivanja su uvijek velika (pogotovo najzagrizenijih fanova).
Ja sam u Rijeci u ponedeljak dosao (Teatro Fenice) pola sata prije pocetka prodaje karata (za cetvrtak) i nikog zivog nije bilo. Poslije se skupilo jos 50-tak ljudi. Dakle, nije neka navala, stovise cak je i iznenadujuce losa prodaja. Parter je gotovo cijeli prazan a balkon je rasprodan za prikazivanje u 21h veceras(19.cetvrtak), dok je zanemarivo malo karata prodano za prikazivanja u 16h i 18:45... Predpremijera u Rijeci je zavrsila prije 1h...i za nju se takoder relativno lako moglo dobiti karte (ali ostala su samo prva dva reda partera a to nisam htio). |
Očekivanja velika - za karte u Zg ne znam, ali vjerujem da ih baš i nema :D
|
Za Zagreb nema karata. Frend je išao jučer gledati. Kaže da je film bio super (on je velik fan tako da su mu svi SW filmovi super).
|
bio sam jucer na predpremjeri, a prava premjera je bila u utroak. moram rec da sam jako razocaran. film je ljubavan prica i limunda, cak ni fightovi nisu dobri, cgi je jako ne uvjerljiv na trenove a kad nije onda je kamera na 20 cm od fajta pa ni cijeli lightsaber nije stao u ekran... Oduzili su film i ono hrpa gluposti je dodana da napuni film. Neda mi se nabrajat al ima jedno 10 scena viska samo da produze film na 2:15h... A gluma je na razini bosanskih studnetskih filmova. ovo nije ni na tragu orginalne triologije...
|
Citiraj:
|
Ja sam rezervirao karte sutra za Cinestar, žao mi je gledati takav film u "običnom" kinu! Moram priznati da jedva čekam, jer odkada sam stavio u svoj videorekorder The new hope, postao sam ovisnik o SW! Naravno ne očekujem baš puno od epizode 3, jer sam relativno razočaran sa epizodom 1 i a pogotovo 2, tako da mi samo fali nekakav završetak priče!
|
ja danas u 22h u Cinestar. WHO HO!: goood :
|
I ja jedva čekaaam subotu..!!!:D :D
|
UPS Samo mali .. ja sam iz Daruvara .. dali mi se isplati ic u Zagreb .. ako mogu naic na praznu blagajnu .. kako da si rezerviram karte .. odnosno da provijerim hoce li biti karata u subotu ili nedijelju ?!
|
Ja danas na LimeWireu:D :D bash pogledo...:D
|
Citiraj:
|
ma to sa rezervacijama baš ne kužim jer piše da moraš podignit kartu 10 minuta nakon što si ju narucio na internetu
|
kartu moraš podignut najkasnije pol sata prije početka projekcije. provjereno više puta tak da neznam otkud ti taj podatak o 1o min. ja rezerviro za nedjelju, frend koji radi u VIP-u gledao ga je u prošlu nedjelju (pretpretpremijera) i veli da je film fakat dobar.
|
Onda ok ..
Ja sam SW freek i gledao sam sve dijelove (osim treceg) bar 60-setak puta .. luudi su. Svaka čast Lucasu i ekipi |
Citiraj:
|
Evo pogledao sam ga jucer (i kao SW fan nemogu biti objektivan) meni je film jako dobar, stovise najbolji od 2. triologije... U svakom nastavku je bilo nekoliko losih scena (citaj: onih koje se meni nisu svidjele) u nekima vise u nekima manje pa tako i u ovom djelu. Da bi gluma mogla biti bolja to da ali nije bas ni tako losa kao sta neki pricaju...ljudi vole popljuvat neki film ako je isti poznat i kultni kao doticni.
Nakon pogledanih svih 6 filmova poredao bi ih: 1. Episode V: Empire strikes back 2. Episode VI:Return of a jedi 3. Episode IV:New hope 4. Episode III:Revenge of Sith 5. Episode II:Attack of the clones 6. Episode I:Phantom menace |
Baš se vratio iz Centrala ima 4 ure.Film nije nešto,ali inače nisam fasciniran SW.Hayden Christensen je očajan,usro je svaku scenu u kojoj je osim prženja lavom,he he.Inače ono prženje je odvratno.Čovik jebote invalid bez udova i prži se tamo,a ovaj ga gleda,blje
|
film je li la...kao sto je neko reko...ljubavna prica i limunada:beer: al zadnji fajt ani-a i obi-a je dobar...al mi se ujedno i zgadio...pocetni fajt je jako dobro napravljen,al mi se zdagi kad dookua ubija,a pogotovo kad djecu...to je preso svaku granicu...zgadio mi se ani al ajde...fil od 1 do 10 je nekih 7...
inace ima ga ko na cd-u??? |
gledo ga veceras meni film dobar onaj hayden je OCAJAN glumac ali film je dobar
|
Hayden kolko loš da bio je u biti dobro potrefljen jer Anakin nije po sebi zao već želi postat moćan i dečec je u pubertetu, pa dela sranja.
|
FIlm je čisto O.k.
očekivao sam malo više, al za rnije uvijek tako:D Gluma haydena je baš dobro pogođena. |
Film je bolji od episode 1 i 2, ali su mi 4, 5 i 6 još uvijek jače.Meni hayden uopće nije bio loš s obzirom na lika kojeg glumi.
I slažem se s E.T.-ovom listom. |
Meni su episode 1,2,3 najbolje:smoke:
|
Ep III je jako jako jako dobar film. nemogu reci da mi je najbolji jer ga nisam dovoljno puta pregledo.
|
: goood : : goood : : goood :
Sad čekaj da te se barba Jeltz i striček Račina dočepaju :D |
Citiraj:
|
Majko mila, Hayden je drven kao da mu je stari stolar...onako, vidi se iz aviona da su ljubavne scene/dijalozi napisane od strane geeka...
Ali da nije dobar film, je. Yoda je zakon, jedino imam osjećaj da je Palpatinea mogao isfaširati da je htio (tj, da nije morao ostaviti nešto za drugu trilogiju ) :D A i da R2 (stupid-astromech-droid scena mi je odlična) kika es. Grievous je dobro napravljen, a neka mi netko kaže kako se zove ono zeleno ćiurlikalo na kojem Obi jaše kroz pol filma? Sve u svemu, od prve trilogije je ovo najbolji film definitivno, ali nije i najbolji općenito (da nije Ewoksa, Return of the Jedi bi bio najbolji, ovako je ESB) |
Meni je isto film dosta dobar, efekti su do jaja, a borbe sa boticama (Čitaj- lightsaberima) su dovedene do ludila! jedino me živciralo onaj prelazak anakina na Dark side! Ono, dok je odsjekao ruku Winduu, govori : "What have i done?", drugu sekundu kleči pred Palpatinom i zakljinje mu se na odanost i tamnu silu! to je moglo barem potrajati 5 min. nekakve priče i borbe unutar sebe, a ne ovako bezveze! Sve u svemu, ja sam zadovoljan! Ajmo nagovorit Lucasa da snimi 7. 8. i 9. dio :D
|
Dal mi netko moze reci ko koga sve ubija u Episode III?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |