|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
14 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Dobro je, izgleda da sam još uvijek pri sebi dok sam za volanom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE 46 BODOVA ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i početi cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ma daj...87 bodova...moš mislit... Tko još ne psuje na glupaču koja vozi 35 po gradu ili lika koji prestiže cisternu 2 minute...krv mu ye*** Bez uvrede...al putovao sam 5 godina na relaciju od 60km i primjetio sam da dosta ZG vozača nema pojma o vožnji na otvorenoj cesti, dok su recimo moji sugrađani živa pušiona po ZG. Eh da...definitivno naj vozilo za otvorenu cestu, prestizanje...mercedes vito ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Znam iz prve ruke da to dobro potegne ![]() Inače, 110D automatik. U D se muči, kad ga laganini povučeš u treću, poleti ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|