![]() |
Agresivnost u voznji
Ajd da vas vidim , ja sam dobio 29:beer: , http://www.sigurno-voziti.net/agresivnost.php
|
1 privitaka
:D
|
:clap: :clap:
|
87
BODOVA RATNA ZONA PONAŠANJA:confused: Svašta...ja sam mislil da će mi pisati kak sam fin i kulturan (sa malim izuzecima) Test je bez-veze... |
1 privitaka
Evo i o meni.
|
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
13 BODOVA ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika. :) |
12 :smoke:
|
68 BODOVA ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i početi cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva. |
13 :cool:
|
13 :p
|
22...
|
61, malo sam premlad ali već sam se ja nadrajvao svega na 2 kotača :D a i malo onoga na 4 :D
|
17
|
Pazi ovo:
26. Spreman sam pucati u drugog vozača {nikada;rijetko;često;} : lol2 : Al inače 57. Iskustvo na 2 kotača. Al isto mali i na 4, jelte Renesis kad ćemo race nabacit? |
ma test ne valja.
al sam se dobro nasmijao na neka pitanja :D :D 41 bod, inace nisam takav ko sto me opisuju :D |
30
|
70 BODOVA RATNA ZONA PONAŠANJA |
14
|
47 BODOVA ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i početi cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva. : lol2 : : lol2 : : lol2 : |
Ja sam imao 29, a moja žena janje za volanom.
|
47 BODOVA
ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA Fali u ponuđenim odgovorima: Nikada, rijetko, PONEKAD, često Onda bi test bio malo bolji... |
Ha, 10 bodova, no ja sam ipak profi a i iskustva imam više nego neki forumaši godina i bilo bi mi žao kad bi bio uvučen u sukob s nekim od forumaša s puno bodova...
|
Citiraj:
Mogu si zamisliti Setru sa spojlerom, folijama na staklima, nisko spuščenu, ali felge, žuta, plave neonke (to bi koštalo), kako uletava u škare izmežu BMW-a i Mustanga. To je scena. |
Citiraj:
Glupo ispunit kad ne vozim, tek idem polagat za mjesec dana :cool: |
Citiraj:
|
15....
|
Vi ste svi agresivci....:D
Ja dobio 4 boda...istina, tek sam polozio prije mjesec dana...vjerojatno cu i ja nakon par mjeseci voznje poluditi...za sada idem polako i nikam mi se ne zuri...velim za sada:D |
Citiraj:
see ya on grobnik nadam se u subotu!!! |
:D NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
85 BODOVA jos da dodam od 11mjeseca 5 puta sam udario sto samo svoje sto tude auto, mijenjao sam branik, far, stop lampu, ispravljao vrata, provu, rezervar.... przziiiii se srce moje :cool: |
17 bodova:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:32. |