|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A kaj velite na tavriu? Pa ona nova Lada karavan (maslinasto zeleni metalik). Škoda Favorit, a Vozač ima škrljak na glavi = Opasnost na cesti. Vjerujte mi na riječ da je 90% vozača Škode opasnost na cesti.
|
|
|
#32 | |
|
Cushion-first
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
http://www.topgear.com/carbage -> Bacite pogled na vrhunski loš tuning i car-modding. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#33 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Složio bih se s navedenim rugobama i dodao : ponekad vlasnici sasvim pristalih automobila nagrde auto do boli : Krznene navlake na volanu, na retrovizoru CD, lutka od pola metra ili kocke za jamb 30x30, na zadnjoj ploči 2 do 3 heklana jastuka na kockice s 28 boja a između plastični pesek koji klima glavom, naljepnice Turbo, GT i razne umne poruke vozaču pozadi, na glavi vlasnika šešir ili šilterica, u glavi malo toga... savjet : takve treba obići i požuriti dalje
|
|
|
#34 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
To je imal bakin brat u 404-tvorki, ja sam rekel da bum stavio na zadnju policu tog pesa i škrlak ako ikad budem vozio golfa I ko za inat dopao me golf Pa bi mi baš fino leglo Jel zna netko gdje ima takvih pesa za kupit??? A možda bum piknul i kuku tak da mogu nabiti tenisku lopticu na nju O potkovici još uvijek razmišljam bi-nebi.... |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Najdebilniji auti po mom sudu su: 1. FIAT Multipla v1.0 2. NISSAN Micra (nova) 3. RENAULT Thalia |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Cushion-first
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidija san ga. Jednu večer sidimo isprid popaja, jedemo topli, kad lik ulazi u auto, PALI TELEVIZIJU, ždere topli i pije pivu. Pa kad čovik tako živi u autu, ne mogu zamislit kakav mu je stan... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je najružniji renault 4. a najjebenije sređeni onaj iz filma glup i gluplji ( ono pseto ) !!!!!! |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
meni je najružniji Ford Ka...izgleda "ko tačke naopačke" |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#41 | |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Type R
|
Citiraj:
Inače dugopolje je puno yugiće koje okolo vuku traktorima da upale.Sve sami šumaheri
|
|
|
|
#44 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
...jeboihstaljin...
|
|
|
|
#45 |
|
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
moja top lista; 1. poluproizvodi iz kragujevca 2. poluproizvodi iz rusije 3. poluproizvodi iz amerike nisan micra-sve renault thalia, r4 twingo i njegov nasljednik mazga 121 i kiro pri(e)de joj da tu je i multipla - koliko god ih ima, doblo ovo sve drugo bi jos kak-tak progutal sjetit cu se ja togha josh
|
|
|
#46 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Resistance is futile
|
Najdebilniji auti po mom sudu su: 1. FIAT Multipla v1.0 2. NISSAN Micra (nova) 3. SAET Toledo (novi) 4. RENAULT Thalia Moram malo nadopuniti svoju "rang listu" jer sam jučer vidio novi SEAT Toledo Naprosto mi je žao ljudi koji se u njemu voze ![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Bez zajebancije, meni trabant yebeno zgleda.Onaj u limuzina izvedbi. Moram si nabavit jednog dole u slavoniji, fićku sam već potrgo osovine, LOL, kad se sjetim kak je jebeno sa fićekom na snjegu nabit gas (u prvoj) i ful smotat u stranu, kak se yebeno vrti, ko u ringišpilu...A tek se zaletit sa 60 km/h niz jednu cesticu (neasfaltiranu) koju presjeca potok...Ufff dobra stara vremena sa fićom, al kad sam pićio kroz polje sam naletio na neki panj, i otpo mi je prednji desni kotač... , pa smo ga bratić i ja jedva dovukli nazad sa traktorom, i sad fićo stoji iza štale u Slavoniji, potrgan. LOL, di sam se ja izgubio... Sad si moram trabanta nabavit, jel prodaje ko? Ne, ozbiljno. Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 15.05.2005. u 23:00. |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#52 | |
|
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#54 |
|
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
nekome je Ford KA ruzan nekome je super, to je JEDINI auto koji je Ford dizajnirao, tako sto su u jednom vrticu u USA dali djeci da nacrtaju auto... i po tome su ga dizajnirali, stvarno se i vidi da je dizajn nekako "zaigran" kao da je igracka a ne auto, ali nemam nista protiv Ford KA Multipla je bas promasaj... Nissan Micra nije ruzan auto... Renault Vel Satis i ove nove njihove linije (u tom stilu) su mi bas cool, ne vozite se u klasicnoj kanti, nego zanimljivo dizajniranom autu... svakako bolje od GOLFa XY koji je od pocetka isti, samo se stavljaju novi materijali i malo se modernizira izgled...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|