|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A kaj velite na tavriu? ![]() Pa ona nova Lada karavan (maslinasto zeleni metalik). Škoda Favorit, a Vozač ima škrljak na glavi = Opasnost na cesti. Vjerujte mi na riječ da je 90% vozača Škode opasnost na cesti.
![]() |
#32 | |
Cushion-first
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
http://www.topgear.com/carbage -> Bacite pogled na vrhunski loš tuning i car-modding. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Složio bih se s navedenim rugobama i dodao : ponekad vlasnici sasvim pristalih automobila nagrde auto do boli : Krznene navlake na volanu, na retrovizoru CD, lutka od pola metra ili kocke za jamb 30x30, na zadnjoj ploči 2 do 3 heklana jastuka na kockice s 28 boja a između plastični pesek koji klima glavom, naljepnice Turbo, GT i razne umne poruke vozaču pozadi, na glavi vlasnika šešir ili šilterica, u glavi malo toga... savjet : takve treba obići i požuriti dalje
![]() |
#34 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() To je imal bakin brat u 404-tvorki, ja sam rekel da bum stavio na zadnju policu tog pesa i škrlak ako ikad budem vozio golfa ![]() I ko za inat dopao me golf ![]() ![]() ![]() Pa bi mi baš fino leglo ![]() Jel zna netko gdje ima takvih pesa za kupit??? A možda bum piknul i kuku tak da mogu nabiti tenisku lopticu na nju ![]() O potkovici još uvijek razmišljam bi-nebi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Najdebilniji auti po mom sudu su: ![]() 1. FIAT Multipla v1.0 2. NISSAN Micra (nova) 3. RENAULT Thalia |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Cushion-first
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidija san ga. Jednu večer sidimo isprid popaja, jedemo topli, kad lik ulazi u auto, PALI TELEVIZIJU, ždere topli i pije pivu. Pa kad čovik tako živi u autu, ne mogu zamislit kakav mu je stan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je najružniji renault 4. a najjebenije sređeni onaj iz filma glup i gluplji ( ono pseto ) !!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
meni je najružniji Ford Ka...izgleda "ko tačke naopačke" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Type R
|
Citiraj:
Inače dugopolje je puno yugiće koje okolo vuku traktorima da upale.Sve sami šumaheri
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
...jeboihstaljin...
![]() |
![]() |
#45 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
moja top lista; 1. poluproizvodi iz kragujevca 2. poluproizvodi iz rusije 3. poluproizvodi iz amerike nisan micra-sve renault thalia, r4 twingo i njegov nasljednik mazga 121 i kiro pri(e)de joj da tu je i multipla - koliko god ih ima, doblo ovo sve drugo bi jos kak-tak progutal sjetit cu se ja togha josh
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Resistance is futile
|
Najdebilniji auti po mom sudu su: ![]() 1. FIAT Multipla v1.0 2. NISSAN Micra (nova) 3. SAET Toledo (novi) 4. RENAULT Thalia Moram malo nadopuniti svoju "rang listu" jer sam jučer vidio novi SEAT Toledo ![]() Naprosto mi je žao ljudi koji se u njemu voze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Bez zajebancije, meni trabant yebeno zgleda.Onaj u limuzina izvedbi. Moram si nabavit jednog dole u slavoniji, fićku sam već potrgo osovine, LOL, kad se sjetim kak je jebeno sa fićekom na snjegu nabit gas (u prvoj) i ful smotat u stranu, kak se yebeno vrti, ko u ringišpilu...A tek se zaletit sa 60 km/h niz jednu cesticu (neasfaltiranu) koju presjeca potok...Ufff dobra stara vremena sa fićom, al kad sam pićio kroz polje sam naletio na neki panj, i otpo mi je prednji desni kotač... ![]() ![]() ![]() LOL, di sam se ja izgubio... ![]() ![]() Sad si moram trabanta nabavit, jel prodaje ko? Ne, ozbiljno. Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 15.05.2005. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#54 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
nekome je Ford KA ruzan nekome je super, to je JEDINI auto koji je Ford dizajnirao, tako sto su u jednom vrticu u USA dali djeci da nacrtaju auto... i po tome su ga dizajnirali, stvarno se i vidi da je dizajn nekako "zaigran" kao da je igracka a ne auto, ali nemam nista protiv Ford KA Multipla je bas promasaj... Nissan Micra nije ruzan auto... Renault Vel Satis i ove nove njihove linije (u tom stilu) su mi bas cool, ne vozite se u klasicnoj kanti, nego zanimljivo dizajniranom autu... svakako bolje od GOLFa XY koji je od pocetka isti, samo se stavljaju novi materijali i malo se modernizira izgled...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|