![]() |
Rugobe na kotačima
http://img84.exs.cx/img84/1636/ellica.jpg
Koji je, prema vašem mišljenju i ukusu, najružniji automobil? Od onih koji se mogu vidjeti na našim cestama; ne mislim na nekakve prastare ili rijetke primjerke. Ja bih kandidirao Ford Ka, Renault Vel Satis i prvu Fiat Multiplu. |
Meni je Ford Ka genijalan. :)
|
potpuno se slažem. Ford Ka i Multipla su tragični. Još mi je gadan i Tvingo i onaj novi Renault Modus. Bože sačuvaj šta su ljudi u stanju napravit.
|
moj glas ide definitivno fiat multipli.
a na drugo mjesto bi stavio megana |
Kia Pride, Deawoo Matiz #1 [onaj smajlić kaj riga]
|
hm...Definitivno nova BMW sedmica...
...stari SLK je užasan sprijeda :smoke: |
novi tempo :D
|
Sve lade:D
Najbolji dizajn mi ima M6 BMW(The Shark-Gangsta) |
Mazda 121.
Taj ultra ružni auto je davno povučen upravo zbog tih karakteristika. Designera su valjda spalili na lomači. |
Renutl Senik
Došla neka brajica iz Canade i rentala auto na aerodromu. Kad su joj pokazali Senika, odbila ga je riječima da izgleda ko koza koja pije vodu s obrova. Za svaki slučaj uzela je C klasu da pokaže po DugaResi da se u Canadi super živi. :D Nisu ljepši ni ostali mono volumeni. Hebo ih i novi golf plus. A i Golf GTI pre visok je. Ak se vozi veš mašina kupi se furgon. A ak imaš 235, igraš u NBA pa opet ne voziš narodni auto. |
Dacia Nova :D od auta
|
Citiraj:
|
Prije tjedan dana stari je prodao VW Polo Classic. Taj auto mi se nikad nije sviđao - ni kad je novi bio, a ni sad (za razliku od običnog "kratkog" Pola koji je čist ok)
Editirao sam ovaj post čisto da izbjegnem moguće (a neželjene) nesuglasice... |
ke fali mojem autu ??? ha*ha?ha?ha?ha?ha?ha? :rambo: :D
meni se dopada kraj , zake ? zato jer nismo imali auta 14 godina i sad smo napokon kupili , i briga me da ima i najružniji kraj na svetu , on je samo mooooooooooooooooooooojjjjj i dopada mi se :D :burn: :frutek: btw: neznam zake ali meni su svi WV grdi , niti jen mi se ne dopada , najgrši mi je Golf IV |
Citiraj:
Sejedno, ispričavam ti se - nisam htio pljuvat po nečemo što sigurno nije tako ružno da zavrijeđuje titulu rugoba, niti ima najružniji zadnji kraj! :beer: Al moj (bivši) auto sigurno je negdje pri vrhu!:D |
Citiraj:
Meni je megane super. |
Fiat Multiplu. dosta receno mislim da je neki sljepac ovo dizajnirao ispalo bi bolje ....
|
Multipla i Thalia.
|
Citiraj:
inače najružnije kaj se može vidjet around su nabrijane calibre i jugići od strane stručnjaka, te kadeti karavan 86/87 sa xenon svjetlima. |
Ford Ka(ka)
Prva multipla od napred s onim podbradkom Mazda 121 |
DACIA- sve i jedan model. Ružno, nespretno, tvrda plastika, loša obrada itdddd.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Rugobe na kotačima
Citiraj:
Nema ružnih auta. Postoje samo oni koje bi želio imati i oni koje ne primječujem. I moj. |
...fiat multipla je definitvno jedan od najruznijih automobila koji sam vidjela...
...a ford ka i onaj mali smart (jel' je smart?) su mi vise smijesni nego sto su ruzni... ...izgledju kao da su uz kinder jaja :) |
Dokazano da nabrijane stare krntije voze samo debili sa problemom impotencije...
My second čojs vud by bub(b)a 2. Ono vaza u autu?!?! |
Definitivno prva generacija fiata multiple, i movi renault megane, ali ona verzija sa 5 vrata, a i dacija nije daleko...
|
Re: Re: Rugobe na kotačima
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Rugobe na kotačima
Citiraj:
|
Najružniji auti su oni koje sređuju seljačine bez ikakvog ukusa i znanja. Najstrašnija stvar koju sam vidio bila je Mercedes 190D sa naljepnicama McLaren (na prednjoj šajbi) AMG (na zadnjoj), 2 auspuha velučine manjeg hodnika, neonke (u 2 boje), unutra DVD mp3 i sva čuda tehnike (sve osvjetljeno u neonkama), kromirane felge (sjaji se da te oči bole). I nevjerijatno - neponovljivo - NALJEPNICA - I SRCE DUGOPOLJE.
Od tada tako seljački sređene aute zovem DUGOPOLJE TUNING. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |