|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
EA-ov Create, sate i sate sam proveo uz ovaj master-piece. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Guest
|
izabrat igru godine 2010. je ko da moram rec koja mi je spolna infekcija najdraza. ![]() zato cu ic logikom koja je najmanje losa: new vegas ili bad company 2. |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
igra godine: batman: arkham assylum - totalno nisam nista ocekivao od te igre, kad ono jedna od najzabavnijih/najljepsih/najoriginalnijih igara godine (i ne samo ove) da, tek sad skontao da je izasla prosle godine, nista onda cu stavit Dragon Age: Origins kao igru godine posto sam ju igrao do bola igra godine sa najboljom radnjom: mass effect 2 (rekao bih da je igra godine,ali usrali su micanjem rpg inventorya, skeniranjem planeta i rekrutanjem ekipe koja se svodi na 1 misiju i 2 recenice) / starcraft 2 (ne pamtim kad sam zadnji put presao neki RTS cisto zbog price i nacin na koji je ona predstavljena) razocarenje godine: fallout new vegas - isto kao i fallout 3, samo sa jos vise bugova i grafikom koja nije napredovala - da nije bilo fallouta 3 (kojeg sam presao 2 puta i instalirao hrpu modova) rekao bih da je new vegas dobra igra, ali ovako nisu nista novo ponudili. najzaraznija igra godine: HoN |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
a jebote, onda glasam za mass effect 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Uf težak izbor. Sveo bih izbor na SC2, ME2 i AC2. ME2 mi je ispao trun lošiji od ME1 no samo trun zbog nekih sitnica. SC2 sam igrao 1-2mj. (cca 1000 partija što leagua što onih zabavnih custom mapa) i prestao. AC2 par puta bolji nastavak priče. Ništa pošto sam ljubitelj science fictiona izabrao bih Mass Effect 2.
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#45 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#47 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ima ih dosta, ali ja bi rekao Alan Wake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Trebali ste napraviti anketu sa najpopularnijim naslovima, ovako nabrajanje nema bas smisla. Osim ako netko ima zelju prebrojati sve glasove za svaku igru ![]() Inace, puno igara je odusevilo i iznenadilo, ali nekako najvise do izrazaja dolaze Mass Effect 2 i Bad company 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Iako mi je Mass Effect jedna od najboljih igara ikad, ME2 me je razočarao. StarCraft 2 je ispao odličan, ali ako moram izabrati jednu, onda je to COD Black Ops without a shadow of a doubt, SP prepun akcije i klasično predobar gameplay MPa. Inače godina je jako podbacila sa igrama. 2 Drug Brko; bullcrap ![]() ![]() Igrao si STALKER-a prošle godine, kao i svi ![]() To je igra iz 2009 ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 17.12.2010. u 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Definitivno Mass Effect 2. Dok Black Ops bi bio promašaj/razočarenje godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Au onda pripyat po nekoj atmosferi, Bc2 mi je isto super, i ne znam ima li još što da mi se svidilo. FAllout new vegas nije igra za mene kad dam krhkoj ženi 4 headshota i ona me ubije ![]() Godina pobačaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Eto vidiš ![]() Kao što rekoh, računa se ![]() ![]() možeš možeš, daj se samo malo potrudi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Assassins Creed II ![]() |
![]() |
![]() |
|