|
![]() |
#31 |
Guest
|
eto izgleda jos jedna igra propala zbog konzolitisa. ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Video review igre http://www.youtube.com/watch?v=oOFep...&feature=feedu Nije ju popljuvao, ali igri fali puno stvari u usporedbi sa konkurencijom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Danas su dojmovi možda 3% bolji ![]() Grafika je i dalje horor sa svim max-anim (sve što sam mogao naći, a ima sve skupa 3 grafičke postavke uz rezoluciju) M4 više ne laga sa pucanjem ali je zato beskorisna na 50+ metara Snajper još uvijek ispaljuje krompire i to neprecizno. Em metak (odnosno krompir ![]() Pištolj je beskoristan što za medium/long range što za CQB
![]() |
#35 |
|
Hmmmm, to nikad nisam radio, pošto dugo nisam naišao na igru bez AA ![]() A sad sam se probudio nakon 15 sati sna pošto sam do sinoć bio budan 40 sati u komadu (doma 10ak h, posao 12h, put na faks 3h, na faksu 12 sati, put sa faksa 3h), i sad ovako iz sna pokušavam naći negdje opciju paljenja AA u nVidia CP-u ![]() EDIT: Stavio u CP-u da on override-a svaki app setting i postavio AA 4x. Idemo isprobati.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 30.01.2011. u 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
Ne mogu vjerovati da još nisu patchali igru. Mouse sensitivity je još uvijek presmješan, Na mom RAT7 u igri je stavljen na 800 DPI i još u control panelu smanjen sensitivity na manje od pola, te je u samoj igri na minimumu, i još uvijek aim svuda leti, nevjerovatno. U svim drugim igrama najnormalnije igram na 2800-3200 DPI-a Grafika je još uvijek horor. Hit detection je vjerovatno i najveći problem igre. Ubiti nekoga čistim ADS-om je ovdje stvar sreće a ne aima ili refleksa. Premalo je igrača, OK, uvijek se nađe server sa jednim slobodnim mjestom pa se lako upadne na pun server od 16 igrača, ali opčenito, jako je malo igrača. Presporo se levela, odnosno otključava nove stvari, isto tako, presporo se skupljaju $ za kupnju attachmenta. Možda to i nije loša stvar, igra je dugotrajnija, ali početnicima je dosta teško skupit dovoljno za red dot na M4. Sveukupno imam 5 sati igre i trenutno sam lvl 2, odnosno tier 2, a redovito sam prvi na scoreboardu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|