|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zanimljivo, meni je poceo problem na 10.8 (kao i ostalima, sudeci s foruma). Na 10.9 je jos bio ali 10.9a, rijeseno, sve sljaka. Evo i release notes od 10.9a, tamo i pise da je rijeseno. Uglavnom na 10.10 isto nema problema ovdje.
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Hmmm,morat cu probat ciscenje ili reinstall os-a (malo mi je pita) nisam odavno,mozda je doslo vrijeme. Ili ja radim nesto krivo. Jel treba skinut stare drivere i instalirat hotfix ili instalirat hotfix preko 10.9 ? Hvala na detaljnijem info-u. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Odmah po instalaciji nije trebalo podešavati overscan, slika je preko cijelog ekrana. Još sam dva puta restartao Windowse (Win 7 x64) i slika je ostala preko cijelog ekrana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#35 |
Guest
|
Evo da ja pridodam iz prve ruke- 5770 preko HDMI-ja na 10.10 (valjda "c", stavio ih prije par dana, nisam obraćao pažnju na verziju, skinuo zadnje i amen) i nikakvih problema sa overscanom (prvi put da, jer nisu "pregaženi", već temeljito očišćeni iz safe-moda prethodni, overscan podešenj pri prvome pokretanju, "restart" i stvar radi). ![]() Iako ne (možda) nebitno- w7x64 i w7x86 provjereno (dvije kante sa 5770 svaka, da ne bude nesporazuma). |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ovi iz ATI-a nisu normalni više sa svojim driverima, al stvarno, svaki put neki problemi. Ovi driveri od 10.5 pa dalje definitivno nisu za HD 4XXX kartice. Sve što je noviji driver sve više pada fps u igrama. Ostajem ja još uvijek na 10.4 driverima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Stavio sam 10.10 preko starih 10.2 drivera. Boje su sad kud i kamo jace i dublje pogotovo prek HDMI na 1080p. Crna je crna do jaja. Treba se sad navici na ovo ![]() EDIT: Racku ... 10.10. mi inicira BSOD svaki put kada se komp i monitor dignu iz idle-a
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 17.11.2010. u 08:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|