![]() |
Catalyst 10.10 Official
Release Notes:
http://www2.ati.com/relnotes/Catalys...ease_notes.pdf Code:
Driver Packaging Version 8.782-100930m-106233C-ATI ATi Catalyst 10.10 Application Profiles ATi Catalyst 10.10 Win 7 | Vista (64-bit) ATi Catalyst 10.10 Win 7 | Vista (32-bit) ATi Catalyst 10.10 Win XP (64-bit) ATi Catalyst 10.10 Win XP (32-bit) ATi Catalyst Mobility 10.10 Win 7 | Vista (64-bit) ATi Catalyst Mobility 10.10 Win 7 | Vista (32-bit) |
Citiraj:
|
Jel ima kakve koristi il štete ako stavim ovaj AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition?
Il je to predviđeno sad za ove HD 6xxx? |
Mislim da je to samo novo ime za ATI Stream:)
|
probao netko?ima li smisla stavljati ove 10.10?
|
meni sve ok
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja probao i usrao se, sa BFBC2 mi FPS-ovi otišli k vragu i drže se na 30akFPS-a odmah sam se vratio na 10.9 i sada sve po starom!
|
Super...taman pomislih instalirati ove kad ono... a ništa, ostajem na 10.5
Bravo ATI, sigurno ćeš biti moja slijedeća kartica. |
i meni se dogodilo isto sto i tebi s BFBC2, fpsi pali i frekvencija na grafickoj mi je spustena na 500mhz i nikako je nezeli dici... radi se o grafickoj 4890... vracam se na stare ipak..
|
Meni nakon instalacije lagano (al fakat lagano) crvenkasta boja :stoopid:
Vratio na 10.9 i sve super......:amen: |
|
Citiraj:
ovoriš ati contol center -> desno gore OPTIONS -> PREFERENCES -> restore factory defaults :beer: |
Pasmater ja mislim vec danima da mi je monitor riknuo -.-'. Mamutarka imas pivkana na TS za ovo :D :chears:
|
Citiraj:
THANKS mamutarka :chears: Sad je sve pet :respekt: |
ja sam isto otpisao monitor, pa sam u RGB red smanjio da bude donekle dobro...fakat su idioti ovi šta rade drivere kako im to uspjeva :D
|
Citiraj:
|
ja od 10.4 pa nadalje imam problema sa 2d/3d klokovima a čini mi se kako serija 4xxx vec lagano pada u zaborav šta se tiče drivera . Znam da mi 10.3 rade najbolje a opet mi vrag neda mira i stavim nove.... i naravno-kifla .
|
tako je i meni su 10.4 zadnji koji su ok na 4870
|
Evo dosao kuci na komp i probam ono factory defaults, baci mi crn ekran i nista ne vidim, pomaze samo system restore
|
Zakaj se zajebavate sa tim driverima kad imate 10.10c?:stoopid:
http://support.amd.com/us/kbarticles...10cHotfix.aspx |
Snimio sam 10.10c ( friska inst) i ista stvar, pink/red problem, reset factory ne pomaze .Sta je ATI opet poceo s izdrkotinama od drivera ?
|
Citiraj:
Zanima me jel su riješili onaj problem sa crnim rubovima, tj da se nakon svakog paljenja vrate makar u postavkama podesim skaliranje.... |
Citiraj:
Trenutno sam na rezervnom stroju, 3470 i 9.3 driverima:p |
Jel ima nekooooo, ja sam na 10.4 zbog tog sranja, ne vjerujem da bace takve drivere s kojima nemaš ono za kaj platiš.......
|
xulos, pregazi driver sweeperom iz safe moda te ati drivere i instaliraj ponovno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:06. |