|
![]() |
#32 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...mozda da je uzeti 6800le od gainwarda,mozda se njihovi modeli bolje otkljucaju,i jos jedno pitanje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
teh masta
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne, skineš riva tuner sa www.guru3d.com i s njim otključaš i zaključaš pajpe... Što se tiče gainwarda, čitao sam review-e i većini se da otključat 16x1,6, ali se ne daju dobor clockat, tj. skoro pa uopće... Ali ovih 16x1,6 to nadoknađuje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma ne ovisi vam o proizvođaču(gainward,leadtek...) kolko će vam se čip clockati i da li će se dati otključati pajpe. Oni samo ljepe dobiveni čip na PCB, eventualno ljepe neku bolju memoriju (ASUS)... To vam ovisi o samom čipu kojeg je napravila Nvidia. Puka sreća,ništa više. Imam frenda koj ima jebeno sreće, npr. u tenisu mi često liniju skelji, hoda ulicom i nađe 50 EUR na podu, ma ne znam više... I baš me zove da kupuje novu grafičku, i reko je da hoće kao moju (jer je vidio kak to kod mene zgleda), a ja sam mu spomenuo rizičan postupak moddanja, i reko mu da ako ne želi riskirat, da uzme 6600 GT. Al sam mu reko: "Jebote koj si ti krump, ziher ćeš sve otključat." I ode drugi dan u HGspot, plati ju 2000 kn, i dođem kod njega da obavim posao (moddanje), kad ono na 16,6 nikakvih artefakata, odmah dignem na 385/900 mhz, sve radi ko bog još dan danas na tim postavkama, a samo sam skino žvake na memi i stavio bolju pastu... I grafa rastura, blizu 5000 u marku 05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
music freak
|
...dobro onda,da li treba imati instaliran software pomocu kojeg su otkljucani pajplovi ili kad se jedan put otkljucaju onda stoju otkljucani nevezano od programa (power strip ili vec koji)....,ima li koji bios preko kojeg se mogu otkljucati ili samo softwerski ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
teh masta
|
Kolko sam ja vdio većina gaindwardica se neda dobro clockat (govorim o 6800le), e sad dal je to istina kak su napisali...:confused: Jolkica Već sam ti napisal!!! Riva Tuner |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=16217 Ak ne nađeš tamo BIOS koji ti odgovara , editiraj svoj vlastiti s grafe. Nije neki bed. Samo spremi stari za svaki slučaj i inabavi neku PCI grafu ako nekaj zahebeš po putu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
teh masta
|
Sorry, ono, novi sam tu... ![]() Tnx, pogledat ću.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
music freak
|
...cek cek a odgovor na moje pitanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
teh masta
|
Po tretji put... ![]() Skineš Riva Tuner i inst. ga. Onda s njim otključaš pajpe, ak ne rade, s njim ih opet zaključaš i tak. Kužiš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Ma grafa je prava, zakon. Nego, reci jel to na stock voltažama? Brijem da si moro fleshnut BIOS sa bar 1.4 V. Temperature? Testiranja? Evo, samo još jedno ohrabrenje za jolkicu- ![]() @jolka NE brini se za ovo sa Riva tunerom, jednostavnije ne može bit. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
music freak
|
Citiraj:
..pa kad ih otkljucas da li mozes napraviti uninstall programa,a da oni dalje ostanu otkljucani,valjda je sad pitanje jasnije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Makneš Rivu, odu pajpe. Kaj je to neki problem? Ne sviđa ti se program pa ga oćeš silno uninstallirat? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
music freak
|
.....e to mi se nesvidja...takav sam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
teh masta
|
Pa kaj bi ti tak smetala ikonica riva tunera na desktopu? ![]() sam da se nadovežem na ono "ZAKON GRAFA!" - i ja velim! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
kupljena 6800LE za 1500kn u linksa i uspjesno sve otkljucano za 3 minute. 3dmark05 4723 ![]() leadtek je zakon |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ovo sve znaci 16 i 6 ?? dobra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
music freak
|
...super znaci lutrija se nastavlja...cim stignu pare zaigracu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Fak ju PCI-ekspress!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
The Dark Side of Moon
|
a jebiga
![]() |
#60 |
The Dark Side of Moon
|
ej noda nešto sam upravo pročitao za 6800le da se može hardverski pretvorit u 6800 sam treba nešto spojit iza na graf. evo pogledaj si na www.pcunleash.com i potraži članak o tome kako se pretvara 6800le u 6800ultra pa javi kak je prošlo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|