![]() |
6800 le bih uzeo
...evo mislim si uzezi 6800le by leadtek za 1600kn u linksa,sto mislite je li to dobar izbor ako mislim iskusati srecu sa otkljcavanjem pajlpova i ostalih cudesa:D
|
to je ok cijena...al mislim da je to jedna od onih novih kod kojih se nemoze odkljucat:)pitaj sam fishera aka uncle sam:D
ps ak uspijes...odi igrat lutriju:beer: |
pa jel bolja od 6600GT i za koliko?
|
nesto sitno je 6600 gt bolja...al ak imas srece...je 6800 le dost bolja:D
|
Citiraj:
..odakle ti ta informacija:confused: |
negdje sam proztao bez za**ije
|
pa dobro uncle sam gdje si,prozbori sada ili zauvijek zasuti:D,izgleda da ostaje 6600gt za kupnju ako je ovo istina...steta,nego koliko cucla ova grafa struje,jeli njoj dosta 350W napajanje?
|
gle trazi potvrdu jer ono ak sam sam...heh mozda sam pomijesao sa nf4 schipom i sli modom?:D
6600 gt bi trebala gutat oko 80 w...mislim da je to ono na min granici |
Yo, all!
Što se tiče 6800LE, ja sam ponosan vlasnik jedne kupljene u linksu. Naime, nedaju se otključat dodatni pajpi(mislim daju se, ali ne rade :( ), ali grafička je prebolesna! Ja sam svoju clockao na 380/880 i stabilno radi sa STOCK kulerom, a na ful loadu temp je 62°C! Pa sad ja velim, ko će lud davat iste pare za 6600GT koja se neda otključati, a skoro pa su jednake!:) E, da, što se tiče napajanja, meni na 400W no-name radi, imam 4venta sa ledicama, jednu optiku i jedan hard... |
....znaci nista nisi uspio otkljucati:confused: ....samo overclock,nista,ja najvjerovatnije kupujem galaxy 6600gt (1,6ns) mema by samusung,po meni bolji izbor od leadteka,steta za 6800le izgleda da nema vise jackpota sa ovim karticama....
|
Ma samo uzmi 6600GT i clockaj do jaja! mema 1.6 ns? njam! :p
Noda-Pozdrav:beer: |
noda not bad:D
inace mislim da su spaljeni bas pajpovi pa da i ah ih odkljucas nemas benefita... sry:beer: nemas srece:D 6600gt neka bude |
Bok Pantera-N:beer:
Da što se tiče pajpova, mogu otključat na 12x1 ali ima artifakata za popizdit ali može odvrtit 3DMark 03 i 05 bez beda! :D enivej, meni je to ful dobra karta za tih 1500kn, mislim, opere svaku 6600GT:D :p |
Evo me,
jebem ti bio sam polomljen u bolnici, but now I'm back! Definitivno ti preporučam 6800 le. Ogromna je mogućnost da otključaš na 12 pajpi i 5-6 vertex-a. Za ovu informaciju, da se nedaju otključavat sam negdje načuo, al to nije niš sigurno... Ma i da se neda otključat, mogućnost bolesnog overclocka uvijek postoji.Meni bez volt-moddova radi na 398 mhz (naravno bez artefakata), mema u pravilu ide do 900 mhz. Grafička rastura, uvijek igram u 1280*1024, max detalji, 4xAA i 8(16)xAF. Ako je 1600 kn, onda navali. Edit: Ako šta pomaže: 4625 u 05 marku :D E,da i jolkica, obavezno avatar promjeniš kad uzmeš grafu!:smoke: |
kako otključat pajpe?
|
Citiraj:
Mislim da imaš ga za skinut ovdje na PCE. Ak neš nije jasno, pošalji PM. |
Sam pa sram te bilo grafa je grafa:D
sala mala dobro di mu dosao i hex editor |
[QUOTE]Originally posted by Sam Fischer
[B] ....E,da i jolkica, obavezno avatar promjeniš kad uzmeš grafu!:smoke: ...pa budem razmislil:smoke: :D ,nego sad me opet stavljas u nedoumicu,znaci ti preporucas ovu 6800le by leadtek.....hm,bio sam siguran da je 6600gt boji izbor ako se 6800le neda otkljucati???!! |
najbolji izbor ti je graficka koja radi ispod 50C u 2d-u a to definitivno nije 6600gt i 6800le
|
[QUOTE]Originally posted by jolkica
[B] Citiraj:
Ma imaš se s njom igrati mjesec dana. Samo pripazi na napajanje. Istina je da cucla puno, a kaj masterx lupeta, ne bih se složio. Moja Leica: idle: 48 C, max 62 Frendova Leadtekica(isto Le) idle: 52, max 64 - ova je modana na 16 pajpi i jede 12500 bodova u 03 marku. (stock keller/AS5) |
...napajanje je naruceno 500W by fortron blue storm tako da smo pitanje napajanja rijesili,a za grafu budem jos razmislil,posto imam popunjenih svih 5 pci slotova najvjerovatnije cu biti prisiljen napraviti mjesta odnosno osloboditi prvi slot do graficke....mislim na 6800le
|
Citiraj:
Poslije si ubodeš NV5 silencer ak si baš neki freek. Joj kad si ja ubodem Fortrona, ima da ju zapalim...:D :D |
....a koja je razlika izmedju 6800 obicne i ove 6800le,da li se ova prva da otkljucati na ista bolje?.....i zasto npr 6600gt se neda otkljucati na ista vise nego samo clockati.....
|
6800NU(obična) već radi sa 12 tvornički ispravnih pajpova, dodatnih 4 isto možeš otključat, al dal će radit je pitanje! :)
6800LE radi na 8 tvornički ispravnih pajpova, a možeš iih otključat na 16... 6600GT se ne može otključat jer se nema kaj za otključat!!:D btw, jel znate koju dobru str. sa moddanim biosima za 6800LE?:) |
Citiraj:
Al se zato opet fino clocka. Na 1,4 V brijem da bi do 450 mhz išla, jer i ti imaš dobar čip kad radi na 380 uz 1,1V. |
a mozda se te kartice ne mogu otkljucati pa im takva i cijena...
|
@SAM
Istina, ja sam jedan od rijetkih :fuming: , ali me spašava dobar čip!:D |
[QUOTE]Originally posted by noda
[B]6800NU(obična) već radi sa 12 tvornički ispravnih pajpova, dodatnih 4 isto možeš otključat, al dal će radit je pitanje! :) 6800LE radi na 8 tvornički ispravnih pajpova, a možeš iih otključat na 16... 6600GT se ne može otključat jer se nema kaj za otključat!!:D ...pa zar nije 6600gt isti chip kao i na preostale dvije kartice ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
...uv je*te ja mislio da je to isti chiponja,pa koja je onda osnovna razlika izmedju nv40 i nv43? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |