|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Gle.. moš ti reč kaj očeš.. ali u intelovim ventovima je Sleev bearing.. kaj znači.. da čim on ostane bez ulja moš ga baciti ća.. jer kada prosvira više niš ne pomaže a nije ni da su novi tihi... Uglavnom.. nedaju se ni otvoriti da se podmažu.. Zaključak... Stock cooleri su za jednokratnu upotrebu su.. a možda ni za to! a tko želi bolje hlađenje i tišinu za OC-an.. proc more ga odma prodati cigi za pol kune! ili na tržnicu.. što je također često! A nisu ni AMD-ovi niš bolji. ![]() Što više para to manje muzike ( hvala bogu! ) ![]() LP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
LoL stock cooler od intela je u principu dobar do prvog skidanja skoro svaki nakon skidanja čišćenja mjenjanja paste i vraćanja u 80% slučajeva ćeš dobiti hrpu čudnih zvukova iz dotičnog stoga jednostavan savjet google surf i traženje hladnjaka kojeg si naravno možeš priuštiti jer paleta je široka a i cjene isto. Uglavnom rješi se tog plastičnog polu proizvoda i stavi na cpu pravo hlađenje i rješio si se svih problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() to sem htjel reč.. Jednokratna upotreba. stvi ga jednom i baci... ![]() Neznam. Ne sviđaju mi se., da se barem da zamjeniti ventilator.. a da bude estetski... prihvatljivo... komad aluminija ko i svaki drugi. ali opet.. ova plastika niš nevalja! ovaj vent : ARCTIC-COOLING F9 Pro,PWM, 92mm, 2000 okr/min ( našo sam ga u linksu.) to mi se sviđa!. čini mi se da bi se ova plastika dala skinuti.. i 4 gumice zaljepiti na aluminij... i da bi to možda rješilo problem sa stockom??? Iako mislim da bi trebal biti bar mali prstem ono rotora da usmjeri propuh prema dolje!, Prijedlozi???? Zadnje izmijenjeno od: asdf123. 26.06.2010. u 02:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
Sorry stari ali nisi u pravu. Tko bi plaćao za 200-1000 kuna za coolere kada bi stock box radio kak spada pitaš? Pa otprilike preko 95% ljudi koji kupe komp, stave ga ispod stola i ne diraju ga sljedeće 3-5 godina dok ne crkne nekaj. U svim svojim godinama ne sjećam se baš da je nekom kog poznam cooler za cpu crko i potegnuo proc. (valjda jer je uzasno rijetko). Puno cesce su to bile sve ostale stvari. Box cooleri odrađuju posao čist oke. Nisu tihi kao neki drugi, sigurno nisu tihi kao 12cm na 5V, ali bogme nisu ni glasni kao neke delte (i slični). I za kraj. Možda ti se one "capice" ne bi raspale da znaš kaj radiš. |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas