|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: Re: Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???
Citiraj:
Unreal nije ništa napredovao od prvog nastavka. Uvijek sve isto samo malo ljepše.Inače ne sviđaju mi se takve igrice gdje trčiš 20km/h i pucaš u protivnike. 2.Reko sam da nevolim Warcraft i Starcraft. Tako da nije sigurno problem u mom "46cm" telivozoru. neznam možda me zajebava ovaj Sony od 90cm. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
aj neka neko posta sliku ako ima toga uopce sa PS3 konzole mislim na igricu naravno... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislim da je dobra odluka odvojiti posao od zabave, PC nije igračka (makar ga većina ljudi u tu svrhu koristi). Na ovaj način igre će se više profilirati prema samoj grafici i igrivosti, a ne (kao do sada) prema platformama na kojima bi se trebale vrtiti. Hardware u konzolama će krenuti jednim, a onaj u PC-u drugim putem. Znam da se većina neće složiti samnom, ali smatram da je ova promijena na bolje......
![]() |
#34 | |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
2.)za CS se slazem, ali i dalje mislim da je HL2 tek prosjecna pucacina, te da je jedinica bolja... 3.) isto 4.)ma nema do orginalnofa UT-a... 5.)GTA3 me je puno duze drzao do VC-a... 6.)kako to da nitko nije spomenuo Serious Sama (i to lokaliziranu verziju) ![]() ali Pc ima jednu golemu prednost pred konzolama, to je moding zajednica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
SRAMOTA! brzo neka dignu 2 prsta svi oni koji nisu nabacili COD/COD UO u mrezi ili na internetu pa to je adrenalin do plafona ![]()
![]() |
#36 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
btw.. HL and HL2 - THE BEST GAMES ikad napravljene ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Re: Re: Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
GTA 3 i Vice city igram od dana kada su izasle do danas i jos su zanimljive kao da ih prvi put igram. Inace sam GTA fanatik tako da ne uzimate moje misljenje kao objektivno ![]() Jos 72 dana,23 sata i 58 minuta... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
btw evo slika iz novog UT-a, dobri stari malcom, bazirano na Unreal Engine 3 naravno, vec stedim pare za komp novi! http://img51.exs.cx/img51/3121/ut3malcolm8eo.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Zaboravljate da će i Plejka imat igrice za online igranje. Pucačine jesu zabavne al samo preko multipleyera, ovako brzo dosade. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Freek: Daj si nađi neki PS forum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???
Citiraj:
to je svima nama starim igracima problem. hm... cak je problem i onima koji zive o pisanja ocjena igara. kako zauzeti objektivan stav kad je vecina svih stvari videno. ja sam se zadnjih par godina susreo s brdo igara koje su fenomenalne ali meni su besprijekorno dosadne jer su kako primjecujes samo usminkani nastavak necega sto sam nekoc davno preklao uzduz i poprijeko. tako brdo za brdo naslova sto sad mladi igraci vrte po racunalima ja samo promislim e da vidite kakve su nekoc igre bile ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]() upravu si ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
kaj cu igrat warcraft 3 sa gamepadom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače Gran Turismo 4 i nogomet i slične igre bit će puno zanimljivije na plejki preko neta.Zamisli Gt4 liga sa igračima iz cijelog svijeta, prehebeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Uz to, vecina novijih igara ima MP, Killzone (IIRC) i Burnout 3, recimo...
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Re: PC gaming ugrozen???
Citiraj:
Apple se jos dodatno zaposlio (usosio) sa kompatibilcima i doveo se skoro u bankrot jer u novijoj povijesti tehnologije nije zapamceno da se firma od suficita zarade dovede u skoro bankrot, a sve jer nije mogla pokriti niti kompatibilce a kamoli proizvodnju svoje ponude zbog enormne potraznje ![]() No kad se god IBM vrati na posao, stvari se micu polako ![]() Kad mu negdje na duze zapne, on to ili prodaje ili pokrece, brzo se restrukturira i G5-ica je ipak dobar znak da je IBM motiviran. Mislim da ce to biti jako opipljiv proizvod samo je pitanje kako ce ga oni musti na nasu stetu ili korist. (kilavljenje sa punom upotrebom) Druga stvar je bojazan da ce programiranje i izvrsavanje koda biti veci zalogaj da se iskoristi ta snaga, no opet je malo naivno za vjerovati da ta dva procesa ne tecu istim tempom, posebno u ovako dugorocnom projektu. U svakom slucaju daj boze da bude radikalni pomak jer iskreno od vremena 680xx/80x86 postalo je dosadno gledati mizerne intezitete konkurentnosti. Skoro kao utrke formule 80-tih naspram danas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
8-bit Gen.
|
Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
E Pluribus UNIX
|
Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Registered User
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???
Citiraj:
![]() I da, ja sam uvijek u pravu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
8-bit Gen.
|
Re: Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???
' Ovo sto si pricao o Cell tehnologiji se bas nije svima svidjelo, malo pripazi ! Citiraj:
Zemlja koja je stvorena na kocki čije čak i uzrecice za posao > deal < dolaze od kocke (Poker) ...otkad je za napredak tamo vazan dobitak, gdje se brojevi radi profita friziraju dnevno? Vazno je da kad hoce, IBM zna napraviti posao. To sto vec zadnje tri godine gubi od 100 -350$ milja je manje vazno. Od rane 601-603 serije ovo mi je najdrazi artikl : TP850 Citiraj:
je bilo zabavno gledati tu borbu i kad je svaka generacija trajala i trajala. (68000/68040 vs (286/386/486) i dala toliko predivnih masina, platformski nezavisnih. Sto se tice Cell-a, treba gledati na siru sliku. Sto se dobiva? Apple vec sad pregovara i vec se smatra da je CELL sigurna stvar za sljedece generacije Mac masina. Hoce li OSX biti na PS3-ci? (mozda) Pa gdje je Xbox pa Nintendo koji isto spominje neku bolesnu CPU snagu. Ovaj put je velika koncentracija snage na putu i mislim da ce za razliku od uobicajene Sony marketing halabuke, ovaj put ipak biti nesto vise opipljivo, bas zbog velike konkurencije. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Nisam otpocetka sudjelovao u raspravi pa da nadoknadim: 1. Gamer sam 15 godina i volim sve zanrove i svako malo izade nesto barem malo drugacije i dovoljno kvalitetno i zabavno da me duze vrijeme drzi uz monitor. Tako da (IMO) padaju u vodu price o tome da vise ne izlaze dobre igre. 2. Sta se tice optimizacije to je istina - devolperi bi se mogli malo vise potruditi no nemoze o tome pricati netko tko se ne razumije dovoljno u sam proces izrade igra i koliko isti (posebno danas) zahtjeva posla. Pogledaj kakvi strojevi pokrecu HL2 i kako ljepo isti izgleda na njima. Pogledaj genijalnost jednog Rome Total War-a ili WoW-a. Mora se priznati da su doticni unili znacajni iskorak na polju racunalne zabave a bilo je i drugih naslova (primjerice navedeni HL2). 3. Sta se CELL-a tice pitanje je u kakvoj ce varijanti doticni biti integriran u PS3 te ono sta je jos bitnije nitko nezna kakve ce biti njegove perfomanse u praksi. Uostalom spekulira se da ce u PS3 pokretati dvojezgreni 64-bitni CELL na oko 3Ghz (pitanje je jel to 2x1,5Ghz). 4. Dvojezgreni 64 bitni procesori za PC se ocekuju vec ove godine, a za pretpostaviti je da ce se vec pol godine nakon izlaska PS3 pojaviti za PC jos snaznije graficke od one u njemu. 5. Za kraj: Vec ce sljedeca generacija PC hardwarea donjeti gotovo filmsku grafiku na iste pa mi je drago da ce i Sony pratiti trziste i da ce novi PS biti konkurentar bar sljedecih nekoliko godina, a kako cu ga i ja vjerovatno nabaviti nadam se i duze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
|
![]() |