|
![]() |
#31 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel netko zna koje sus latencije tom GEIL-u na 400 i koji je max? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Na onom "starom" su defaultne latencije 2.5-3-3-6 i ide dosta dobro, pitaj Eddi-ja, cini mi se da potegne 240 bez beda. A na ovom kao "novom" su defaultne 2.5-4-4-8 i nemam pojma kak se ponasa, navodno po netu su ga u jednom testu natjerali na 255 na 2.5-3-3-7 al u to cist sumnjam, pa vec bi ga svi zivi kupovali, cijena mu je 388kn - 512mb
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | ||||||||||
Moderator
|
Evo nam ga jedan kupac GEIL-a, ako mu je za vjerovati rezultati i nisu losi za tu cijenu.... http://links.hr/phpBB2/viewtopic.php?t=1977&start=15
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Očito ima novijih modula od "novih". Niti onaj tip gdje su natjerali GEIL do 255 MHz niti ja nismo uspjeli natjerati "nove" module na rad na CAS2, kamoli na 2-2-2-x. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ja sam se zajebo hocu sad kupit jedan stick 512 MB Corsair XL-a jos a ono nema nigdje, samo 2x512 i to onaj pro s ledicama, ne znam sta cu sad, uvalit stick za 1000kn ili! probat ce mi u linksu nabavit jedan, ali ne garantiraju nista, necu sad davat 2200kn za memu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
Hint : ako imaš XL 4.1, kupi (ili uzmi na testiranje) PQI DBU i 99% sam siguran da će raditi zajedno u DC-u. U osnovi su to isti stickovi, samo je razlika u heatspreaderima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
kako da znam koja je revizija memorije, mislim ja sam u linksu uzeo i bila je 1.1 kao sta sam vec rekao vise nemaju XL 512mb nego 2x512 XL PRO sumnjam da je bilokoja XL kod nas 4.1 ako ne uspijem jos jedan stik nabavit uzet cu OCZ el platinum rev 2, steta sta kod nas nema G.Skill... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Eddie
|
Citiraj:
BTW, Veki uzimaš li ti Geila u petak ili odustaješ?
![]() |
![]() |
#43 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Prodajes Geil Veky-ju?
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
@darth revan: revizija piše na sjajnoj naljepnici na hs-u... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
Samsung TCCD -->
XMS-PC3200XL/XLPT Rev1.2 (2-2-2-5-1T) --chip--> Samsung TCCD ~ Brainpower PCB da da! v 1.2 ! a ne 4.1 @ Vedran znam gdje pise, ali kad kupujem bi trebao vidjet sta pise na HS-u koja je revizija 1.1 ili 1.2 kuzis?
XMS-PC3200XL/XLPT Rev1.1 (2-2-2-5-1T) --chip--> Samsung TCCD XMS-PC3200XL/XLPT Rev1.2 (2-2-2-5-1T) --chip--> Samsung TCCD ~ Brainpower PCB da da! v 1.2 ! a ne 4.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
aha, tebe zanima rev one koje ima u dućanu... sorry, krivo sam te skužio. pa nazovi ih, traži da te spoje u skladište i zamoli tipa da ti pročita reviziju s memorije koju trenutno imaju... tako sam ja napravio kad sam kupovao svoju u linksu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
A i jedan lik bi možda kupio moju grafu pa ne znam da ga čekam i kupim 9800Pro ili odustanem od toga i kupim 512mb rama. Ajd ako vi imate savjet što da od toga napravim jer ja stvarno ne znam:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Evo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() btw. kupi rame , grafa ti bu još dosta služila - či se ja još sad igram na ovoj staroj radeonki 7500 ( samo mi propast III i daleki kraj nisu delali ) istina je da su detalji , mislim khm.. nemrem to uopce zvati detaljima ![]() uglavnom još se buš dugo mogel igrati na toj grafi , naravno ne na ultra high detaljima sve ali na high i normal da ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() @ pijani zagorec - i Matsonica si se rješil i još dosta promjenil, pa mogel bi si i kakvu grafulju normalnu kupit tak da vidiš štuke u ultra high detaljima dok ih loviš, a ne kockaste. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
kad spominjete ove high-end memorije tipa OCZ i corsair,šta mislite o Geil Ultra-X ca 10kn jeftinija od OCZ-a ![]() Je ju ko probo,ju ima možda?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
isto dobra memorija, prije je ultrax bio baziran na tccd+brainpower pcb dok su nove revizije sa bh5 čipovima tako da pripaziš ako nemaš ploču koja daje veliki vdimm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
kada si ju probao? otkad se prestao proizvoditi tccd geil je počeo na taj ultrax stavljat bh5... vjerojatno u linksu nisu još dobili novu reviziju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
al se nekad dobro jelo...
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
cat pa ti živiš u pećini izgleda... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
Prije negdje dva mjeseca, ali sigurno je TCCD, nema sumnje. Imam i sam BH5 i znam kako se TCCD, a kako BH5 ponaša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
gledaj, uopće ne sumnjam da znaš kak se koja ponaša već me zanimalo točno kada si je isprobavao da znam koja je verzija trenutno kod nas dostupna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|