Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.03.2005., 22:21   #31
provokator
Premium

provokator's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
@bero

ja sam isto ponosni vlasnik 'originala na 3 cd-a' i potaknut tolikim problemima iso sam probat stavit patch. frisko sam instalirao far cry, skinuo patch 1.3 pokrenuo ga i nije htio next kad bih odabrao folder. cancel -> -a u shortcut -> 'instalacija' patcha u bezvezan folder -> prekopirah sve u far cry folder -> radi. nikakvi drugi postupci.
provokator je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2005., 01:37   #32
bero rakun
Premium

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Originally posted by provokator
@bero

ja sam isto ponosni vlasnik 'originala na 3 cd-a' i potaknut tolikim problemima iso sam probat stavit patch. frisko sam instalirao far cry, skinuo patch 1.3 pokrenuo ga i nije htio next kad bih odabrao folder. cancel -> -a u shortcut -> 'instalacija' patcha u bezvezan folder -> prekopirah sve u far cry folder -> radi. nikakvi drugi postupci.
Prvo si naravno morao stavit Patch1.1?
Kad si kopirao - jesi jednostavno kopirao sve (par fajlova + direktorij programs ili kak se vec zove) u FarCry direktorij ili si pojedinacno fajlove iz svakog novog poddirektorija stavljao u istoimene poddirektorije u pocetnom FarCry direktoriju?

Mozda bi i meni sad proradilo, al ja vise ne mogu instalirat ni osnovnu verziju kak spada, bez patcheva - uvijek mi fali exe file....
Savjeti su dobrodosli - osim onog da nabavim dvd verziju, sto budem (ak ne uspijem ovu sredit) cim nabavim dvd rom...
bero rakun je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.03.2005., 01:21   #33
provokator
Premium

provokator's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
bez 1.1, napravio sam samo ovo sto sam i napisao. odvuko sam sav sadrzaj foldera u koji se je 1.3 instalirao u far cry direktorij, sve odjednom. igra radi i pise da je patchana na 1.3.
ako nisi radio neke velike soft/hard zahvate otkad si prvi puta instalirao far cry probaj system restore na neki restore point...
provokator je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno