|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
@bero ja sam isto ponosni vlasnik 'originala na 3 cd-a' i potaknut tolikim problemima iso sam probat stavit patch. frisko sam instalirao far cry, skinuo patch 1.3 pokrenuo ga i nije htio next kad bih odabrao folder. cancel -> -a u shortcut -> 'instalacija' patcha u bezvezan folder -> prekopirah sve u far cry folder -> radi. nikakvi drugi postupci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Kad si kopirao - jesi jednostavno kopirao sve (par fajlova + direktorij programs ili kak se vec zove) u FarCry direktorij ili si pojedinacno fajlove iz svakog novog poddirektorija stavljao u istoimene poddirektorije u pocetnom FarCry direktoriju? Mozda bi i meni sad proradilo, al ja vise ne mogu instalirat ni osnovnu verziju kak spada, bez patcheva - uvijek mi fali exe file.... Savjeti su dobrodosli - osim onog da nabavim dvd verziju, sto budem (ak ne uspijem ovu sredit) cim nabavim dvd rom... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
bez 1.1, napravio sam samo ovo sto sam i napisao. odvuko sam sav sadrzaj foldera u koji se je 1.3 instalirao u far cry direktorij, sve odjednom. igra radi i pise da je patchana na 1.3. ako nisi radio neke velike soft/hard zahvate otkad si prvi puta instalirao far cry probaj system restore na neki restore point... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|