|
![]() |
#31 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
zestoko; jegermaister, pelin, stock, dr Daniels, jonny šetač manje akohola; gemist, stella, staro brno, heiniken.. sok od jabuke bilokoji kokteli; sta jaci to bolji (po mogucnosti oni bez soka)
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
voda,izvorska voda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Hipp dječja hrana razvodnjena sa punomasnim mljekom. Najbolja pijača. To pije svaki PC freak koji drži do sebe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...inace zestoko bas ne volim....ali oke su mi kokteli...jer nemas osjecaj da si nest jako popio.... ![]() ....sex on the beech je :clap: ...i onaj plavi...mislim da se zvoe blu pool... ![]() ...inace, najvise pijem obicnu vodu.... ![]()
![]() |
#38 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
1.Frutek s okusom jabuke 2.Frutek s okusom marelice 3.Frutek multivitamin 4.Frutek s okusom mrkve 5. Frutek s okusom banane 6. pafner ( ili kak se več pišše ) guste sokove alkohol nikad pil niti nikad bum makar sam zagorec ![]()
![]() |
#39 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
1. pivo (1.Stela 2.Becks 3.Heineken 4.Zuja) 2. crno (crveno) vino 3. smuckano vino ![]() 4. tequila 5. bijelo vino |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Zna se nekad (samo na feštama i svadbama) piti i vino, pivo ili neki drugi aljkoholj ali u ograničenim količinama. @ Ice stvarno nisi nikad pio alkohol? Ne mislim ono napio se nego barem popio gemišt? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovak-za svaki dan (kad ne vozim) Žuja, za gušt Budweiser. (Žena voli Haineken, meni je bljak) Gembač sezonski, bambus isto...kad mi pukne i kakvo je društvo. A ako se baš hoću zguštat-na stol se stavi lonac "turske" kave, boca Remy Martin-a, i paketić plavog Gauloisesa ![]() ![]() ![]() Pa fino malo prvo proguštaš gutljaj konjaka, otpiješ malo kave i povučeš dim pravog duhana.... E, to je opuštanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() a kaj se tiče Afrika=Zagorje , pa i mi tu imamo crnce , svaki put kad se neko najede bažulja i neporezno rukuje s upaljačem ili šibicama ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Neko je pi**ica ![]()
![]() |
#53 |
Premium
|
icefishermanu svaka cast, divim ti se.... ![]() bas citam i vidim svi nesto neki koktelici.... ma to je sve za pickice ![]() ja se urokam gemistom, dobrom sljivom, bavariom.... od zuje boli glava i imam probavne smetnje ![]() kad djed nabavi dobre rakijestine pretocim si litru-dvije pa pokazem ovim svojima sto je rakija a ne ovaj njihov domaci napoj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
mislim ono kad bi se napio tih koktela da bi umro.... od ovog patis dan-dva i sve u redu, a kad bi se tim opijao.... bolje se napit acetona nego tih koktela.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
kako su stvari krenule.... ja cu napisat da volim pi.ke.... a odgovor ce bit "ajd nemoj bit primitivan" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
..ja volim koktele...ali ja sam i tak ***** tak da.... ![]() ...a plus to oni zapaljeni su gadni... ...i od koktela se tak lako napit...jer nemas osjecas da pijes alkohol....barem ja.... ![]()
![]() |
#59 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() salu na stranu...kokteli su luda stvar i uvijek ih volim popit. mastoviti, pitki...zakon. e sad, najbolja stvar, cak kad ih i popijem previse, ujutro...NISTA. nema boli u stomaku,glavi, nema mamurluka. ruuuuulz. Citiraj:
to da kazes: "volim p***e i jedino ih mogu dobit kad ih opizdim po glavi da se onesvjeste", onda cu reci da si Gog, tj. da si primitivan. ![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
meni je red bull-votka dobra..ili juice-votka..ili bilošto-votka..a može i sama votka ![]() ![]() a od sokića-granini : nuts : jedan od naj.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|