![]() |
Šta najviše volite pit
Jednostavno,koje su vam najdraže pijače?
1.Lovranski 2.Corona 3.Tekila 4.Red-bul vodka 5.Pago jagoda |
:gringo:
|
Coca Cola.
Bambus. Točka. |
Gemišt:D :beer:
|
|
Guinness, Fosters, Jack Daniels, Malibu, Long Island Ice Tea, kakao, produzenu sa slagom, voda, sokovi...
ne nuzno tim redom. :) |
Demanovka, Jegermeister, Jack Daniels, Kentucky Joe, Votka Trojka, sve dobre pive, dobar rum- Bacardi i sl.
|
od žeštica: Jegermeister, Jack Daniels,Stock,Vodtka....
|
Žuja
Budweiser Gemišt (od Jure ak može) Tequila |
tamno velebitsko:beer:
:) |
cola, pivo dobro strano: becks, stella,bavaria, carlsberg, bambus lovranski kad se treba izbit, red bull cisti i sa vodkom, campari juice, jeger cola, neki od cocktaila koje sam radim, barmen sam hiihihihii sex on the beach, pina collada, svi shootersi itd, ima togaaaaaaa
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo sastojci: Deep diver bijeli rum tamni rum vodka triple sec southern comfort kahlua amaretto apricot brandy cherry brandy grenadina stroch :D :D juice ili ananas sok po zelji!! jedan jako popularan, pitak do bola a pere mozak!:beer: :: ZOMbie: bijeli rum tamni rum strock chery brandy apricot grenadina lemon ananas juice, mijesaju se u shakeru, a kolicina pica koja se stavlja je ttaajjnaaa...:D :D :beer: |
a neki zove se(ubiti čita se) viki vaki vo
|
ne znam za taj, ali neki koji spadaju u heavy drinks su ti: zombie, mai tai, long island, deep diver, simply red, a meni su fora i shooters, oni koje moras brzo na slamku popit iz male casice, gore po mogucnosti,
B52, B55, Kamikaza, French kiss, sperm orgazam, šefov sex ! |
b52 je zakon,ni 55 nije loš,a kako se radi taj long island,sory šta tolko gnjavim(moj 50 post-u subotu se slavi)
|
Long island:
bijeli rum vodka gin tequila triple sec lemon coca-cola |
e a šta je to točno triple sec,i di se može kupit?
|
ma moze se kupiti bilo gdje, konzum i to, to ti je kao neki liker od kruske mislim. nis posebno, slatko
|
može kruškovac umjesto toga
|
najbolje mi se napiti od stock-a (best drink ever) vidi se da sam KUM type of guy :D
1.Stock 2.Redbull (viski vodka bilo sto) 3.Tuborg 4.Sve zestoko |
meni se je najgore napit od votke,drugi dan želim crknut,za neizdržat
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Apsint :D
And remember kids, never drink the bongwater |
alkohol - viski s ledom
bez- Cockta |
Lovranski, Bavaria, razne Cole :D
|
piva - Heineken (kad se nema para dobar je i kaltenberg)
žestoko - johnnie walker, balantines (dobra je i rakija - domaća naravno, ne neke kemije iz dućana) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:31. |