|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premijum AMDebil
|
Da vidimo: 1 cure (i sve kaj ide uz to) 2 plivanje (2x tjedno) 3 škola ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
škola (moram zapet malo,još 1raz mi osto aonda fax ) izlasci (uglavnom trebe i pijančevanje) sport (nažalost ovo sve više i više odlazi u drugi plan ) sport ( fifa,nba,,rizik,šah,... ) ![]() .... i da komp naravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() BTW veliki sam Travis Barker-ov fan. Ti? ... 1. Treba 2.hrana i komp 3.izlasci 4.quake i stare dobre igre
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() inače, šljaka, doma sa klincima i ženom, tenis, nogomet, gorespomenuti axis&allies uz galone pive...izrada namještaja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Inače bavim se sa svim i svačim. Sve ste više manje nabroji na forumu, ali u zadnje dvije godine sam aktivno u DVD-u (dobrovoljnom vatrogasnom društvu). Bili smo i na državnom natjecanju na koje smo se uspjeli plasirati nakon 2 godine mukotrpne vježbe i mnogo ispijenih (hekto)litara pive. Trenutno me to najviše zaokuplja. A i društo je super. Imamo i žensku ekipu. Članice su stare od 17 do 24. To bi bilo više manje to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
![]() Najsigurnije je to riješiti ručno. :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() u slobodno vrijeme kad ne visim na kompu, ne bavim se faxom i sl obavezama; 1. cura, 2. motori (cekam pa da dobijem na lotu pa da uzmem ktm-a 990 superduke. ![]() 3. priroda (na motor pa po šumi il s psom) kad mi je stvarno pun k* svega sjednem na neki stroj (najcesce kombinirka) i izvlacim mu mast
![]() |
#42 |
waiting for a new rig
Datum registracije: Nov 2004
|
pa pošto je valentinovo, trenutno mi je samo cura na pameti, a i na.. zatim malo učenja (ispiti su nemilosrdni) komp izlazak s frendovima, cuga lagani bodybuilding (home edition) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
moji idoli: #1= the one and only...The God..The Almighty... MIKE PORTNOY (Dream Theater) tu su i Vinnie Paul, Mike Mangini, Dave Lombardo, Lars Ulrich, ima ih dosta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
osim kompova... pa... programiranje, igranje igrica... zeka peka... bauštela (ozbiljno) bajk valjda ću sad zabrijat i na vampire tak da još manje spavam nemam curu (barem mislim.... siguran sam da nemam... ili...uglavnom, nisam slobodan i nemojte mi se javljati s ljubavnim prijedlozima)
![]() |
#45 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
![]() Onda bi morao promijeniti sig. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Da totalni je freak ![]() Citao sam da kad je imao instruktora u osnovnoj da mu je barker stalno tupio "everything must be flat" pa cak i cinele ![]() Inace on mi je #1 drummer definitivno posto se nitko ne krece po tomovima kao on.Njegova najveca odlika je BRZINA, jebacka tehnika i osjecaj za ritam.Stvarno je najbrzi i nije normalan, milina za slusat a pogotovo njegove solaze. Ima najjednostavniji drum kit a imas osjecaj kao da svira sa puno vise komponenata. Sto se tice portnoya bash skidam drum solo od njega u winmx-u ![]() bas me zanima kakav je. ![]()
Sig mi nije u skladu s pravilima. Zadnje izmijenjeno od: >>>KUKY<<<. 15.02.2005. u 12:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
Dream Theater - Live Scenes From New York Dream Theater- Live At Budokan Mike Portnoy - Progressive Drum Concepts Mike Portnoy - Liquid Drum Theater |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...e da...zaboravila sam na gitaru....ucim svirati gitaru... ![]() ...i kad bi malo vise vjezbala umjesto da sjedim za kompom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Hmn svi nes uce svirati samo ja besposlicarim ![]() Morati cu nesto poceti i ja raditi da pridonosim zajednici ![]()
![]() |
#51 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
skijaško trčanje(24/7/365), cure, bajk, motor, more.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Kad se ne zajeb... na kompu onda sljede druge ali nimalo nevazne radnje ![]() 1.Pijača ![]() 2.Šport i rekreacija(gledanje i posjecivanje tekmi hajduka,igranje šaha i bele) 3.Zalasci u birceve i zajebava.. s frendovima 4.Ganjanje žena. 5.Klađenje 6.Švercanje cigara 7.Slušanje mjuze(azra,pusenje,doorsi,hendrix,danzig...) 8.Povremeno posjecivanje škole ![]() To bi uglavnom bilo to!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
gimnazija jebiga, kod nas sa 32 neopravdana ulazis u postupak za izbacivanje ali se toga nitko ne drzi. Moj osobni rekord je bio prosle godine 178 neopravdana i 348 opravdanih!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: sad Žderonja...
>>>>>>>> 2.Cure, evo neki dan sam pobro ban, i vozim se sa starim u autu i čujem onu pjesmu od Kemala Montena "Nije Htjela"...Samo što se nisam rasplako... Nejede pjesma "Nije htjela..." nego "Nije jela...." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
Ma to prosle godine je bila ludost ,3 i 4 mjesec uopce nisam isao u skolu a kad sam se vratio nisu me izbacili jer je vec bila pri kraju skolska godina i mislili su da cu otrest godinu,ali sam se uspio izvuc i pao sam samo iz matematike i anatomije!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |