|
![]() |
#32 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Da, se da ista srediti FF, da se moze normalno pisati i hrv slova. To jest, da vam se ne prekine poruka na forumu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Plasticni kirurg
|
Evo, danas sam stavio najnovije XP-eje i opet isti kujac. FF radi normalno, ali kada ga iskljucim, kada sam online ugasi mi se comp. Kaj da vise radim. Znaci nesto je do hardware-a, a :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
Stavi memtest da se vrti par sati pa vidi hoce li biti gresaka: www.memtest86.com
![]() |
#40 |
Plasticni kirurg
|
Skinuo... memt32, e sad samo treba skuzit kako se to cudo pokrene ![]() Izbaci mi crni prozorcic, a sto da sad u njega upicem c/, pa enter ili ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Moderator
|
Skini: http://www.memtest86.com/memt32.zip Odzipaj, stavi praznu disketu u komp i pokreni install.bat. Kad zavrsi ostavi disketu u kompu i restartaj ga. Ako ti je ukljuceno bootanje s diskete pokrenut ce se memtest a ako nije onda ukljuci ![]()
![]() |
#42 |
Plasticni kirurg
|
Costa, ovako vrtio mi ga je 4 sata, pa to cudo nikako da stane, mislim da je dovoljno. Ali nije nasao nikakvih gresaka. Evo rezultat: WallTime 4:00:00 Cached 256M RsvdMem 96K MemMap e820-Std Cache On Ecc off Test std Pass 14 Errors 0 ECC Errs - |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Plasticni kirurg
|
Pa kaj onda ne stima taj FF? ![]() ![]() Jucer sam updejtao PC cillin 2005 od pocetka. I zbacio mi je poruku za neki virus, nekoliko puta. Ovaj - MS04-LSASS_VULNERABILITY Kliknem na Virus encyclopedia, ali mu je bio nepoznat. Ovaj cas mi izbaci novu poruku za virus - MS04-011_LSASS_EXPLOIT "Prerostao" sam sa PC cillinom ali nije nista nasao? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
|
http://www.trendmicro.com/vinfo/seca..._LSASS_EXPLOIT Ako ti je sustav patchan onda te PCChillin zeza a to mozes srediti iskljucivanjem te mogucnosti a to opet znaci da te nece upozoravati za ikakav mrezni napad ![]()
![]() |
#45 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
|
Al ga ti znas zakomplicirati. Stavi avast! i zonealarm i miran si a i besplatno je. Ako ti se placa onda uzmes NOD32 i zonealarm i opet si miran.
![]() |
#48 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Kazi mi koji da si Zone Alarm skinem... ali mi ide na zivce stalno izbacuje poruke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
da ne otvaram nov utemu... imam vec duze problem sa mozillom , updateam nema nikakve koristi . sve negdje od verzije 2,0,01 il koja je bila najmanja 2 xxx verzija imam problem da mi u gmailu kad se logiram , mogu radit sve , ali kad kliknem na "nova poruka" lik se smrzne. evo tocne slike , dakle cekam ja dugo nis se ne dogada. ![]() u IEu radi normalno !!!! a mrsko mi je svaki put otvarat IE kad ocu nekom neposlat reply nego bas novu poruku , svacate. ajd pomagajte. ne ne zelim prelazit na operu zbog ovakve sitnice. Ie ko mi predlozi ima instant ban od mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
e sada me mozete mrziti ali i ja imam pitanje. ako napravim export bookmarkova i recimo reinstaliram windoze te instlairam moillu i napravim import bookmarkova kako da vratim one "foldere" sa favoritima koji mi trenutno čuće ispod adress bara? naravno..na automatski mislim jer mi se neda ručno to raditi.. hvala... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|