|
|
Rezultati ankete: koji provider | |||
HT |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 42.50% |
ISKON |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 57.50% |
Glasači: 40. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Kuky stvar je ovakva isdn po tome ima brzi response time iliti vrijeme odaziva dok dsl ima veću propusnost. Isto kao na gridovima na carnetu, gigabitni ethernet za propusnost i 100mbitni za brzi response! Jel sad jasno, je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
pople , kad uzimam taj adsl morem ja zeti bez tog njihovog modema ? jer moji frendovi koji su dobili adsl su dobili nekakve šrot modeme koji se spajaju na USB i svaki drugi nije delal pa su morali vračati ih natrag itd itd itd.... pa bi si ja radije sam kupil nekakav kvalitetan modem , ustvari sve kaj treba za to , dakle zna možda ko kakav kvalitetan adsl modem i gde ga ima za kupiti ( und , čemu služi adsl router ? ) ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo ovako, pošto sam ja polupismen, jer sam jedva skonta šta ti oćeš s tim svojim dijalektom napisat, probat ću ti pomoć. Prvo, prijatelji su ti se zajebali. Vjerojatno niko od njih nije imao mrežnu karticu u kompu, pa su išli pribjeć, u tom trenutku, bezbolnijem i jednostavnijem rješenju i naručili su USB modem. Međutim, ti napravi slijedeće. Ako nemaš, kupi mrežnu karticu i nemoj uzimat USB modem. Znam par ljudi koji su s USB modemima imali problema. A opet, znam neke kojima taj modem radi "kak vurica". Koliko sam upućen, ne možeš uzet ADSL bez njihovog modema. Tu možda griješim. Ali ovaj Siemens koji dođe iz T-com je skroz dobar. Bar meni radi evo već pola godine.
![]() |
#34 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
evo ti ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
jel se treba uzimat njihov modem kad narucujes aktivaciju dsla il mozes ukopcat samo na svoju mreznu...? sam nemojte rec da zovem njih jel ce mi svakako rec da treba modem kupit... ![]()
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
p.s: nisam siguran kako stvari stoje kod HT-a jer u Start paketu postoji incijalni paket od 512MB tako da ih nazovi i pitaj da ne placas bezveze jos 20kn na ukupan iznos. Ja sam ostao na htnet-u, cix mi trenutno nije od neke vaznosti a razlika u cijeni ISKON-HTNET neprimjetna odnosno nedovoljna da se prebacim na drugog "providera" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() btw: ne zuji kao ericssonov model koji sada visi na zidu kao uspomena na placenih 50lp za 1dodatni MB prometa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
bilo je rečeno da se prvi paket uzima uvijek osim ako se u tekučem mjesecu ne spoji ni jednom No mozda ne bi bilo lose to provjerit jos jednom
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ja imam "račune" i kod DT-a i Iskona (DT onaj start paket-bez pretplate, Iskon 5GB-ni)...Ne spajam se preko DT-a i od njih dobivam, naravno, samo račun za pretplatu, a Iskon mi šalje račun za promet... Ne znam kako ide u obrnutom slučaju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Istina koji put kazu drugacije ali nakon sto ih pitas dali su sigurni jer sam dobio zadnji puta drugu informaciju stave te na cekanje, pretpostavljam pitaju nekoga nadredjenoga i uvijek mi potvrde to. Dakle ako je vjerovati ljudima sa 0800 9000, 20kn kroz prvih godinu dana ce ti uvijek dolaziti spoio se ti ili ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
T-com= placas naknadu za brzinu Kako prec na iskon ili obrnuto: Promet imas kod T-coma= uzmes start paket 512 MB - nespajas se preko tog usera, nema prometa, racun 0 kuna. Uzmes user od iskon spajas se preko Iskona i rjesen problem! Isto vrijedi i obrnuto.
![]() |
#46 |
Premium
|
Nijemcima plaćam samo pretplatu za 384/64 (znači, start paket kojeg ne koristim), Iskonu 105 kuna za 5GB.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ja mislim isto da se neisplati prelazit na ISKON buduci da u START paketu placas 512mb.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|